Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zero

1993 bejegyzést írt és 12848 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Augusztus 28. az őszi tévés évad elindulásának és életem megkeserítésének napja, hiszen indulnak a kertévék őszi szórakoztató műsorai. Első körben arra számítottam, hogy a TV2 Ázsia Express című napi realityje is ekkor indul, de egyelőre nem látom a gridben. Ez vagy azt jelenti, hogy nagyon szar,…..
Nyolcadjára nincs olyan műsor, ami egetverő újdonságokat tartogat a nézőknek vagy a sajtómunkásoknak (bezzeg a beköltözőknek, nekik azért igen), így a Való Világ Powered by Big Brother villabejárásán sem tudtunk meg semmi olyan jelentőset, mint mondjuk azt, mi is van tulajdonképpen Vincent Vega…..
Bátor húzás, még a végén valaki párhuzamokat kezd húzgálni a hazai állapotokkal. ..
Miközben az ember megbilincselve utazik az őrszoba felé egy talán civil, talán hatósági személygépjármű hátsó ülésén Kárpátalja hepehupás útjain, elgondolkodik ezen-azon. Szatmárcsekének hosszú, fövenyes Tisza-partja van, amit a Kulturális Filmek Fesztiváljának…..
zero 2015.08.31 10:26:43
Andy Cairns sosem volt a Dave Mustaine Kommunikációs Főiskola hallgatója, valamint senki nem ajánlott neki kormányszóvivői pozíciót Magyarországon. Ez pedig arra utal, hogy akár röhögés nélkül is nyugtázhatjuk a jövőre vonatkozó állításait. Más kérdés, hogy újabb…..
Kik is azok a keményen dolgozó emberek? MINDENKI, aki munkából szeretne élni és egyről a kettőre akar jutni.  Ez ennyire egyszerű...
Tiszta helyzet van. A tegnapi eredménynek hatalmi szempontból nincs jelentősége. A stabil és biztos kormánytöbbség megmaradt. Az eredményt egyébként a Fideszben is bekárolták: a médiaviszonyok átalakításának kellemetlen következménye ez. Ugyanakkor lelki értelemben új…..
A Magyar Posta csekkbefizető automatáinak én speciel nagyon örülök, mert csak odamegy az ember, bedugja a csekket, a kártyát, nyom, vár, kihúz, elmegy. Gyorsabb, mint a postai droidok, nem kell a pultnál szembesülni azzal, hogy ha kártyával fizetsz, az kézpénzfelvételnek számít,…..
Nagyot húzott a TV2 akkor amikor megvette az Éden hotel című párkapcsolati valóságshow jogait tavaly nyáron, hiszen egy bejáratott, a Viasat3-on 10-13 százalékos közönségarányt is hozó műsorról van szó, amiben szép csajok és jóképű faszik élnek egy trópusi luxushotelben…..
A hónap híre ez, akárhogy nézzük: személyes kedvencem, az egyik legviccesebb magyar reality visszatér a képernyőre, de nem oda, ahol elindult, azaz a Viasatra, hanem a Super TV2-re. A Viasat két évadot forgatott le a műsorból, aminek az a lényege, hogy pár pasit meg csajt…..
„Semmi új, de az az ellenfeleket ingerlő megfogalmazásban; kicsit olyan, mint végigsétálni a falusi utcán, botot húzva végig a kerítéseken” − kommentálta a hétvégi, tusványosi Orbán-beszédet Szombathy Pali újságíró kollégánk a Facebookon. Elég pontos. Orbán vagy egy…..
Az idei Szigeten több mint 200 magyar fellépő lesz, róluk adott ki most közleményt a fesztivál. A legérdekesebb fejlemény, hogy ismét játszik több magyar zenekar is a Nagyszínpadon. Erről, és a többi hírről a katt után. A hazai zenekarok központi helyszíne idén is a…..
Az RTL Klub főnöke, nem a vakvilágba ígérgetett, amikor azt mondta: ha a kormány hadat üzen az RTL-nek, akkor majd lesz haditerve, és és be is veti azt. A csatorna mai Híradójában az alkalomhoz illően síri hangú és nagyon komor arcú Szellő István menten atombombával…..
Orbán beiktatási beszéde a legjobb volt, amit valaha mondott. Az első öt perc után kezdtem odafigyelni, a tizedik percben megragadott, és végig megtartott. A miniszterelnök gondolatmenete eddig ismeretlen kifejezésekre és összefüggésekre támaszkodott, amelyek a 2000 körüli Orbán…..
Hátborzongató. Zseniális. Fércmű. Ez a három jelző jut eszembe, ha meghallom a Sabotage szót. Alfred Hitchcock korai, 1936-ban bemutatott filmjének saját jogán sincs szégyellnivalója, de az utolsó percekben pokolgépet hóna alatt cipelő fiú buszútja a filmtörténelem egyik…..
Vastagbőr Szolgálati közlemény 2014.05.05 11:01:00
Kedves olvasók!Rövidre fogjuk: 7,5 év blog.hu-n eltöltött idő után elköltöztünk. Mint azt már sokan tudjátok, eddig is szorosan együttműködtünk az Átlátszóval, írtunk nekik cikkeket, írtunk posztokat az Átlátszó blogra, elég jól pörgettük a Ki mit tudot is, ezért amikor…..
zero 2014.05.06 20:22:59
@Letícia:

Semmi köze az új helynek a "Szilyboirodalomhoz".
A kommentmotor meg még ennél is jobb, úgy rakod sorba MAGADNAK, ahogy szeretnéd. Akár lehet így is, mint itt, időrendben.
zero 2014.05.06 20:23:47
@játccótér:

Van az Átlátszó meg van a Cink. Ez két tök külön dolog.
zero 2014.05.06 20:24:23
@Meridian74:

Mi mindenkit ekéztünk, Bajnait meg soha nem ajnároztuk.
Az előző posztban láthattuk a Jobbik és az Európa Uniós zászló "kapcsolatát" ...Morvai Krisztina EP-hirdetése időközben átköltözött az óriásplakátokra, egy apró kis különbséggel. ..
Tegnap Magyar Péter a 444-en robbantotta a hírt, hogy van egy kis probléma a brüsszeli kifizetésekkel, pedig Orbánék azért bombázták szét a Nemzeti Fejlesztési Ügynökségét, hogy egy eurócent támogatás se ragadjon be. Ezért a pénzcsapot bekötötték Lázár János irodájába a…..
A hódmezővásárhelyi választási bizottság átadta a nyertes képviselőjelöltnek az igazolást az eredményről.Ez így elég egyszerűnek hangzik, bemegyek, jónapot, átveszem, köszönöm, kijövök.Nade nem rólam van szó, hanem a bájgúnár Lázár Jánosról! Ő aztán megadta a…..
A vagyonnyilatkozat egy vicc, egy gumicsont, egy parasztvakítás, a következmények nélküli ország manifesztálódása, de 100 képviselőből 99 képes arra értelmileg, hogy úgy töltse ki, hogy ne vegyék elő, ne bukjon le, ne legyen benne hiba.  A halmaz másik részében az olyan…..
Még mindig a felcsúti Pancho Aréna.Orbán Viktor még mindig görcsösön ragaszkodik ahhoz, hogy "nemközpénzből" épült, pedig a TAÓ-rendszer közpénz, Brüsszel felé is így lett bejelentve, a NAV hagyja jóvá az adókedvezményt, és a költségvetésből hiányzik az a társasági…..
Újabb elbukott kötelezettségszegési eljárás: az Európai Unió bírósága csütörtökön közzétett ítéletében kimondta, hogy ellentétes az uniós joggal a házi pálinkafőzés adómentessége.A jövedékiadó-mentes pálinkafőzés a Orbán Viktor egyik legelső ígérete volt a…..
Elégetik.Kidobják.Kampányolnak vele. ..
zero 2014.04.13 12:25:37
@tesz-vesz:

Egy embernek már valóban európai uniós bére van ----> Morvai Krisztinának.
A Nemzeti Múzeumba kerül Orbán Viktor legendás sporthátizsákja. A Nemzeti Múzeumba legújabb korral foglalkozó munkatársai már korábban is kértek gyűjteményükbe személyes tárgyat a miniszterelnöktől, aki így a régi táskáját örömmel adta át nekik - írja a Blikk.A…..