Regisztráció Blogot indítok
Adatok
XiX

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
13 élvezi az életet, legalábbis igyekszik élvezni, ami még hátra van belőle, most van éppen abban a fázisban, amikor magára ránt minden második nőt a leszbibárban. Néhány fülledt, férfinézőket erősen kiszolgáló nyitókép után az aktuális trófeával a szex utáni…..
Kérem szépen, az RTL levette a műsorról a Terminátort, de azt ígérték, hogy tavasszal visszatér majd a képernyőre, ha nem is főműsorba, de legalább lesznek vasemberek megint. A hogyvoltok akkor folytatódnak, amikor a sorozat, ez most így alakult...
Már az elején szeretném leszögezni, hogy alapvetően semmi bajom nincsen se a Petával, sem annak alapvető célkitűzéseivel. Sőt! Én is imádom az állatokat, és ha nem is mentek meg minden nap pandákat és koalákat a kipusztulástól, de még csak vegetáriánus sem vagyok, azért…..
Naszóval. Sarah, John és Cameron (ez utóbbi a metállédi) elugrott a jövőbe, mert a múltban Skynet rátalált a kölyökre, és fémvázra húzott élőszövetet küldött az elpusztítására. A jövőben egy cseppel jobb a helyzet (mert nem tudják, hogy KrómArti is átjött a…..
Mátéházapusztán napi három vonat áll meg, de csak tanítási időben. Áll az utas lihegve a hőségben 2009. június 15-én 15:10-kor a bajai állomáson, néz jobbra az elment vonat után. – Ez volt a félegyházi személy? – kérdi a mellette álló vasutast. Az csak bólint.…..
Volt valaha egy nagyon jó film 97-ben, ez volt a Csillagközi invázió. Verhoeven mester egyik utolsó nagy dobásnak szánt alkotása. A film annak ellenére, hogy nagyon sok rajongót szerzett máig vitatott értékű. Pár évre rá jött az értelmezhetetlen full Zs második rész, a…..
autózz! Halálközeli élmény 2008.12.19 08:07:00
Az alábbi történetet KuKori meséli el nekünk, mely több tanulsággal is szolgál. Nem lehetünk elég óvatosak akkor sem, mikor úgy érezzünk semmiféle veszély nem leselkedik ránk. Egy kis történetet osztanék meg veletek real-time módban, arról, milyen egy baleset belülről…..
Itt az évadzáró második felvonása, nem kevésbé áll-leejtős ez az etap sem, és előre szólok, hogy nem tudok róla vicceskedve írni, mert engem rendesen földhöz csapott. Nem sok epizód van a House-ban, ahol egyáltalán nem játszik a humor, mint tényező, de ez mindenképpen ilyen.…..
A béka marad Viccnek durva 2008.12.16 08:28:57
A klasszikus vicc szerint az egyik székely belevágja a másik hátába a baltát, mire az megkérdezi tőle:- Ez vicc?- Nem.- Na jó, mert viccnek azért durva.Egy kicsit így járt talán most a Magyar Tudományos Akadémia is. Hivatalos lapja a Magyar Tudomány ehavi száma az evolúció kontra…..
XiX 2008.12.16 10:28:10
Na, beleolvastam
www.matud.iif.hu/08dec/01.html
Már a 3. mondatban megleltem az igazságot
"Sokan kérdőjelezik meg a tudományok belső autonómiáját, azt a jogunkat, hogy mi dönthessük el, mire költsük a társadalmak ránk fordítható pénzét."
A lényeg, a lóvé. Aki megszerzi az el is költheti. A kreaciónisták szerint: nincs már tudomány, csak a NAGY BÜDÖS LÓVÉ.
Nagyon gyorsan eljött ez a pillanat, itt a vége a sztrájk által rövidre szabott 4. évadnak, ez az évadzáró első fele, ami a -következő résszel egységet alkotva- a sorozat legerősebb fináléja volt. Tessék nagyon erősen kapaszkodni a karosszékbe, továbbá javasolnék némi…..
Vastagbőr A sötétség birodalma 2008.11.06 12:01:00
Mordor sötét földje maga a zöldellő paradicsom ehhez az országhoz képest. A heti döbbenet: a Progresszív Intézet megbízta a Publicus Intézetet, hogy egy reprezentatív felmérés keretében kérdezte meg az embereket, mit gondolnak, a parlamenti patkóban melyik párt ül az ellenzéki,…..
hogyvolt House 4x11 - Fagyos 2008.11.06 11:00:00
Ez volt az a bizonyos Super Bowl utáni epizód tavaly, az ilyenekkel mindig igyekeznek valami nagyot húzni a stúdiók. A Grace Klinika anno három meztelen csaj egy zuhanykabinba való elhelyezésével próbálkozott, a House pedig egy izgalmas esetet kínált izgalmas körítésben. A hetibeteg…..
Kis filozofálgatás az amerikai elnökválasztás eredménye kapcsán.Sajátos módon Magyarországon még Barack Obama győzelme is cigánykérdéssé „fajult.”Néztem a TV2- ben a reggeli Mokkában Ungvári Tamást, aki Azurák Csabával arról beszélgetett, mi lenne, ha nálunk…..
Karácsonyi epizód, tehát a sorozat nemes hagyományait követve a szokásosnál is nagyobb bunkóságra és aljasabb manipulációra kell számítani kedvenc dokinktól, mert Greg House már csak ilyen, így kíván boldog karácsonyt. Hangulatteremtés céljából azzal nyit, hogy kb. három…..
XiX 2008.11.05 15:17:56
"Páciensnél nem újult ki a rák,"
Ezt azért mondja, mert kiderül: a családban előforduló eset miatt a hetibeteg leoperáltatta a melleit. A tünetek arra utaltak, de mivel nincs melle ..... (röhej, a diagnózis jó).

"A csapat húz, és House vércseként lesi a reakcióikat. "
Akkor jöttem rá amikor drhúz benyögte: Mindig is ezt a nevet szerettem volna húzni (nem szószerint ÍGY mondta)

"Ráadásul vicces betege van, egy kacér szöszi, ....."
Tett rá utalást, hogy fizikai kontaktus miatt kapta a kiütéseket, de nem ad egyértelmű választ a hogyvoltra (persze drhúz imádja az igazság ilyeténvaló megnyilvánulását).

"De közben azt is felfedezte a hetibeteg levelezésében, hogy mindenféle fizikai aktivitást igénylő programokat mondott le"
Tehát NEM 42 percben rohanja le a hetibeteget a tünetegyüttes, hanem készült rá már pár hónapot.

"Ritka őszinte pillanat, és tökéletes karácsonyi ajándék House-nak, díszcsomagolásban."
Dehát drhúz is keménynek ítélte a szöveget és ezzel bizonyította, hogy mindenki hazudik (Ő is, mert az igazság végül megnyilvánult és mégis durvának találta).

"Ahogy egy zsidóra sem való egy rénszarvasos sapi, mi van, ha a betegben is a probléma forrása nincs a helyén, és azért nem találták mert rossz helyen keresték?"
Ezért is jó az eredeti diagnózis. De, miért a végén jöttek rá (occam borotvája!!!)!!!

"riszperidont"
Simán risperidon (
www.egeszsegkalauz.hu/gyogyszer/14869/risperidon_ratiopharm_2_mg_filmtabletta)

"Egyenesen a TEMPLOMBA megy, nem térek magamhoz a döbbenettől."
Pedig a papíron rajta volt (ebből is következik, leszokott a luxuskurvákról és alkalmi partnereit is igencsak megválogatja!!!)!!!

Imádom 13. és Kutnert, sajna Taub-nak kéne egy kis CO2, de igy is gáz (túl plasztiksebész és nem általános orvos, sőt Törtető Cafka kirúgásának a szövege rá is "érthető", mint aki nem tud különbséget tenni).

Jóslás
13. később fog beindulni, a Cameron féle effekt durvább előadásában (ezért is van alaphangon most).
Taub meg megy a levesbe.
 Az Index szerint ezekben a percekben közli Gyurcsány Ferenc a szocialista frakcióval, hogy az IMF-hitel lehívásához (és az államháztartás aggasztó finanszírozási helyzetének stabilizálásához) milyen intézkedéseket vár Magyarországtól a Nemzetközi Valutaalap. A…..
Miközben konténerekben kell elhordani a válság miatt a Cityből kirúgott bankárokat, és a minden második nagy reklámügynökséget érintő létszámstop után leépítésbe fogtak a sales house-ok, Londonban nem áll meg az élet. Kedd óta róják a brit főváros útjait azok a buszok,…..
Újabb rejtély!   Az egyház hivatalos oldala szerint az e-méter ez: http://mia.szcientologia.org/Html/part02/Chp05/pg0166.html Az auditálást egy vallásos tárgy (religious artifact az angol eredeti - Reformer) használata segíti, amely segít ... megtalálni a lelki gyötrelem és…..