Regisztráció Blogot indítok
Adatok
uncle a

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vettem egy angolul Global Times néven futó, amúgy nagy-nagy nyelvű újságot, hogy láthassák a kedves olvasók, hogy mi áll egy nagy-nagy újságban. Amúgy a Global Times még a legjobb, ebben van egy csomó külföldről szóló hír, viszont nagy-nagy országról annyira nincs sok. Ezen…..
Köszönök minden imát a gyülekezetért. Sokan érdeklődtek külön is, hogy mi a helyzet, úgyhogy egy kis update. Állítólag az alagsori "vallási helyiségek" bezárásának az oka nem mi voltunk, a muszlimok valamit kavartak, ami szúrta a rendőrség szemét, s az ő…..
Sok furcsaság van ebben az országban, de az egyik leérthetetlenebb számomra az az, hogy nagy-nagy országban a mosógépek hideg vízzel működnek. Mindenhol. Pedig nem hinném, hogy olyan hihetetlen bonyolult lenne valami vízmelegítőbizét alkalmazni. De nem, ilyen itt nincs. Minek…..
Nehéz ezt a bejegyzést megalkotni, de mindenképpen megpróbálkozom vele. Kicsit összevissza állnak a gondolataim. Kezdjem megint az elejéről, hogy milyen gyorsan repül az idő, máris eltelt az itt eltöltendő idő fele, milyen más ez a hely, hogy élem meg stbstb? Nem, inkább nem,…..
Nem, a szappanopera még nem ért véget, még van pár rész, de én már visszatértem a civilizációba, s itt az alkalom, hogy felömlesszem a képeket. A három és fél hét alatt készült egy rakás, és most ezeket egyszerre rakom fel, úgyhogy biztos tömény lesz. De mindegy, fenn…..
A világon rengeteg város jogosult a büszke város címre, de csak pár kapta meg hivatalosan is ezt a csodálatos, minden város által oly áhított méltóságot. Ennek legfőképp technikai oka van, büszke város csak az lehet, melyet a kétfős Lórántffy Zsuzsanna Büszke Várossá…..
Húú, egy nap alatt két bejegyzés. Wuwuwuwuu - kiáltanak a pomponlányok. De ez most friss élmény, s olyan élmény, mely megosztásra szorul, mert sokakat érdekelhet. Egyszer még egy regénynyi bejegyzést is igényelne a téma, de nem merültem el benne elég mélyen, hogy értelmesen…..
Északi kollégám a Források Városából is ígérte, hogy ír krónikájában a népekről. Ezt már én is régóta terveztem, de gondoltam, várok vele, írja meg ő először. De azóta sok idő eltelt, nem írta meg, viszont én meg túl gyorsan felejtek, így leírom azt, amit még…..
Majdnem büszke városon folyik keresztül a világ harmadik leghosszabb folyója, és tanúsíthatom, hogy egész széles is. A nagy víz pedig segít abban, hogy a városban lépten-nyomon kisebb-nagyobb tavak legyenek. Ez érdekes hangulatot ad, mert itt van egy gigantikus betondzsungel, és…..
A kicsit hosszúra nyúlt útibeszámoló utolsó része következik, Boszorkány-hegy Városáról. Az előző fejezetekből annyit megtudhatott a nagyérdemű, hogy messziről egy rettentő büszke város képét nyújtja az embernek. Később megtudtam, hogy a most látható város igazából…..
Engem mindig érdekel, hogy milyen dolgokat lehet kapni más birodalmak boltjaiban, s természetesen nagy-nagy ország e téren különösen sok élményt rejteget a vándor számára. Igazából első nézésre teljesen úgy néz ki, mint bármelyik otthoni Cora, Tesco, Auchan stb, de ha…..
Ezt a bejegyzést sok szeretettel ajánlom az épp "tücsök és a hangya"-válságon keresztülmenő családomnak.Nagy-nagy országra már Magyarországon is úgy tekintettem, mint egy nagy hangyabolyra. Van egy kis földdarab, ahol rengetegen élnek, s iszonyatos…..
Múlt heti utazásom utolsó programpontja a Békés Keleti Vidék székhelyének megtekintése volt. Igazából semmit sem tudtam a Fei-folyók Találkozásának Városáról, de gondoltam, biztos érdekes dolog megnézni egy másik tartományi székhelyt. Hát nem volt az.A vonatjegy…..
Kijelenthetem, hogy a világ legfárasztóbb mókája hegyet mászni a nagy-nagy országban. Pedig már másztam hegyet életemben, egész magasakat is, olyat is, amelyik meg akart enni. De a nagy-nagy nép ért ahhoz, hogy megnehezítse a lelkes túrázó dolgát. Mégpedig…..
A barátokkal való kommunikáció legfontosabb eszköze a mobiltelefon. Ez így van Magyarországon, és így van a nagy-nagy országban is. Annyira mégsem furcsa ez a hely. Ezért rögtön eltökélt szándékom volt, hogy beszerzek egy igazi helyi mobiltelefont, mert a magyarországimon valami…..
Egy nagy-nagy barátnak sok funkciója van. Egyrészt barát, ami jó, ezt nem kell kifejteni. Másrészt nagy-nagy népbeli, többnyire kellő helyismerettel, így csomó olyan dologban tud segíteni, amiben kezdetben a vándor bénázna. Harmadrészt meg beszéli a nagy-nagy nyelvet, és…..
Írtam egy jó hosszú bejegyzést a helyi gyerekekről és a nagy-nagy országbeli gyereknevelésről, mert egy csomó gondolatom született erről az elmúlt másfél hétben. De valahogy elszállt a kész szöveg, amikor fel akartam tenni az oldalra. Most nincs erőm újra megírni, majd pár nap…..
Röviden bemutatom majdnem büszke várost. Azért csak röviden, mert ez a blog úgyis az itteni életről fog szólni, tehát pár hét után úgy fogjátok érezni magatokat, mintha itt születtetek volna, másrészt még én sem ismerem annyira a helyet, hogy nagy, átfogó…..