Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dj Gyurex

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tiga – Mind Dimension (The Bloody Beetroots Remix) Az APC kedvenc electro-punk csapata, a Bloody Beetroots alapjaiban fogja megdöngetni idei februárunkat a Best Of… Remixes c. válogatásalbumával. Chemical Brothers, Robyn, MSTRKRFT, Vitalic, Tiga és mások számaiból…..
Tardai történetek Odabaszunk! 2009.05.13 19:30:00
Na, a Deutsch végre beült a baszom Volvójába - amúgy konkrétan vagy egy spanja, a Svéd, annak bömöse van, direkt csinálják, basszák meg - eljött, azt' lezsíroztuk a Panoráma particirkusz első állomását. Mondjuk ő csak a nevet engedi át, amúgy mindent rám bízott. Ennek…..
A Deutsch-ot nem könnyű ám kirobbantani otthonról. Egyszer valami faszkalap megpróbálta, de az ötperegyes baszom konzervdobozba házilag barkácsolt robbanóanyag túlmelegedett egy kurva hosszú sorompónál, aztán a csávó, ahogy hasajtott be a zöld ladával Tardára, bámm. A…..
Groove Hamarosan... 2009.05.08 04:07:00
Hamarosan...addig is: GROOVE.FREEBLOG.HU    ..
Appleblog A hónap Apple-hírei 2008.09.08 17:37:00
Egyértelmű, hogy megkésett augusztusi hírösszefoglalómat az iPhone3G magyarországi debütálásával kell kezdenem. A T-Mobile meglepően ügyesen vezette be a telefont, kellemes kis partit rittyentett, elfogadható előfizetéseket kínál a telefon mellé, a jó szájízt csak a vásárlók…..