Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kalimpálok

650 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kalimpálok Jézus vagy Barabás? 2012.04.06 19:48:04
Hogyan történhetett mindez? - ez az egyik legizgalmasabb kérdés, - többek között - amivel a bibliai történetek közül találkoztam...
Kalimpálok Humorérzék a pácban 2012.03.28 09:38:17
A nyomorúságnak vannak vidám és szar pillanatai...
Kalimpálok 2012.03.27 21:22:22
Erkölcstan - Lúzer vagy gazember??Nem kell annyira meglepődni, más, nálunk szerencsésebb, és boldogabbeurópai országokban is tanítják, könyv is van hozzá.Azt senki se kérdezze, mi van beleírva, milyen szabályok léteznek atízparancsolaton kívül.Számomra az erkölcsre nevelés azt jelenti: mintát adni a…..
Kalimpálok Szavakon lovagolok 2012.03.26 10:15:41
Aki ismeri Kalimpát, az pontosan tudja, hogy különös viszonyt ápol a szavakkal. Vannak nem szeretett, utálatos, vagy  kifejezetten kedvences, rég elfeledett, vagy egyszerűen viccesen hangzók:  ficsúr, csermely, cseperedik, - most nem jut eszembe több..
Kalimpálok Tegnap éjszaka 2012.03.24 18:06:45
az elejétől a végéig kiolvastam a saját blogomat. Miért hazudnék? Időnként jókat kacagtam, vihogtam, röhögtem...
Lenni vagy nem lenni?..
Kalimpálok 47 ezer - másképp 2012.02.17 22:55:48
Mindenki azon lovagol: meg lehet-e élni 47 ezer forintból. Én megfordítanám a kérdést. 1 ember 1 havi munkájáért, legyen az bármilyen munka, ki merészetl, ki veszi magának a bátorságot, hogy 47 ezer forintot fizessen???? Csak a magyar állam, a mai magyar kormány. Felháborító!..
Amikor elkezdtem a doktori képzést a Corvinuson, egy ismerős szólt, hogy egy nemzetközi alapítvány keres fiatal kutatókat, akik Kelet-Európából szednének össze olyan tapasztalatokat a rendszerváltásokról, amiket best practices-ként (legjobb gyakorlatok) lehetne majd alkalmazni egy esetleges kubai…..
Hajnalban az MTVA fizikai erőszakkal ki akarta szorítani az éhségsztrájkolókat az általuk kijelölt területről. Be akarták zárni a karácsonykor felállított kordont a biztonsági őrök. Megya volt a legszemfülesebb, és ugyanazt a taktikát választotta, mint Balázs a kordon…..
Kalimpálok Kérdések, naivak 2011.10.14 11:16:22
Mihez van köze egy pártelnöknek, és mihez van joga ?..
Az egyetlen baj, hogy utálom a kompromisszumokat. Maszatolnak, csúsztatnak, kétértelműek...
Politika. Jesszus! Mit mond majd az orvosom?..
Kalimpálok Kertész Ákosnak! 2011.09.22 09:03:03
....minden szavadat értem, minden üzeneted eljut hozzám, nem kiforgatva, nem érzelmek, indulatok nélkül csócsálva a szavakat...
Kalimpálok Kertész Ákosnak! 2011.09.22 09:03:03
....minden szavadat értem, minden üzeneted eljut hozzám, nem kiforgatva, nem érzelmek, indulatok nélkül csócsálva a szavakat...
Kalimpa reszeli a körmét, és egyáltalán nem ért a matematikához,  a vállalkozásokhoz, bankokhoz pedig ha ez lehetséges, még hülyébb! DE! ez neki is szemet szúrt! *********************************** A választások másnapján két rövid hírt vett észre. Az egyik, arról szólt, hogy új tulajdonostársa…..
A választások másnapján két rövid hírt vett észre. Az egyik, arról szólt hogy új tulajdonostársa van az RTL klubnak. A másik még ennél is kisebb, mínuszos hírecske volt. Nem vitatom, és belátom, hogy az egybeesésnek semmi köze a politikához, vagy a becstelen vagyonszerzéshez. Érveim is vannak ám!…..
Nincs mit tenni! Be kell lépni a MAszopba tömegesen(akármennyire utáljuk a gondolatot)  és kisöpörni onnan a mocskot, kirepíteni a trógereket, a hozzá nem értőket, a tolvajokat és a középszerű semmittevőket és leváltani ezt a kormányt! Nem látok más alternatívát, és ti?..
Kalimpálok Carlos Oyarzun + képek 2011.09.11 10:55:00
1973. szeptember 11. emlékére..
SEGÍTSÉÉÉÉÉÉÉG! Kedves Szerki! Az elmúlt három hétben kábé 600 spametkaptam. Ma újabb száz érkezett. Mitévő legyek?..
Figyuzzatok ide kedveseim!Kalimpa éppen most állás nélkül van. Talált valami nagyon neki valót, de ahhoz kellene a segítségetek! A Vodafon főállásu angyalt keres. http://apps.facebook.com/foallasuangyal/..
Nem is kellett látnom, pontosan tudtam, hogyan énekel: a magasabb hangoknál lehunyja a szemét, arcát, testét-lelkét átadja a dalnak..
Csapajev gondolkodik – mondta anyám és ebből mind a hárman tudtuk – hogy most lábujjhegyen kell játszanunk, mert apu dolgozik...
Kalimpálok Vezényszó röviden??! 2011.05.09 11:24:22
Meglepődnétek, ha látnátok mennyit változtunk, Pömm és én. Már egyáltalán nem vagyunk Laookon csopor, ha közlekedünk. Gyönyörűen jön a jobb oldalamon, nem előz meg, csak néhány galamb, ismerős kutya, vagy ember miatt feszül meg a póráz...
Kalimpálok Kalamajka 2011.05.07 19:52:10
  Itt volt Hupiapu néhány unokája, meg a gyerekei, és azok párjai, meg Gabi , aki a volt felesége, meg a  Tücsök, aki a közös gyerekünk. A „csak az enyémek”  igazoltan távol. Május a szülinapok hónapja. A négy hónapos unoka, már figyel és most egyáltalán nem bőgött, énekeltem, dudorásztam, főleg…..