Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tadam

37 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv a fejemben! Sögrödögrö 2011.06.25 14:07:54
 Szegíny Jürgen cimborám panaszkodott, hogy nem találta az interneten ezt a szót, hanem csak valami Sörgödör nevű helyet dob ki a Google Celldömölkön meg Bp.-en.Na, csak hogy legyen normális találata neki, ezért íme:Sögrödögrö..
...Britney Spears még nem volt popsztár. Ugye, megvan a The Duke Nukem Forever List című vicces weboldal, aminek alkotói azt szedték össze, hogy mi minden zajlott a világban, amióta a 3D Realms hivatalosan bejelentette, hogy dolgozik a Duke Nukem 3D folytatásán? Ez ugyanis baromi régen,…..
Tadam 2010.09.05 09:00:51
@A nép fia: Úúúú, Parker Lewis sosem veszít! Méltánytalanul elhanyagolt sorozat, pedig nagyon sokan imádtuk, fejem teszem rá. És minden mást már ezredszer ismételnek a tévében, EZT nem láttam már 8-10 éve. Az első évad is még csak tavaly jelent meg DVD-n, eredeti nyelven...

Apropó, nem hallotta valaki, hogy lesz-e valaha eredeti magyar szinkronos kiadás itthon? (egye fene, az újraszinkront is elfogadom :D)
Jó napot, üdvözlöm a pszichiátria gyorssegély szolgáltatásánál! Ha ön kényszerbeteg, nyomja meg az 1-es gombot többször. Ha ön kodependens, kérjen meg valakit, hogy nyomja meg ön helyett a 2-es gombot. Ha önnek több személyisége van, nyomják meg a 3-as, 4-es, 5-os és 6-os…..
Tadam üzenete: Basszameg, azt hittem este már tudok nézni Facérok, de még nem. :SGarou üzenete: Nekem megvan ángélisul!Tadam üzenete: És át tudod küldeni? :D Nalátod, hogy nem. :D Ha minden jól megy, akkor még kb fél óra és lenn van, most megtáltosodott!!!Garou…..
Úgy tűnik, ezt a kategóriát átemelem a régi blogból, mert ugyan a környezet más, a kategória feltöltésére lehetőséget adó közeg mit sem változott az évek során. :DGarou üzenete: Jajj baszod, hiányoznak a Wadmálnák. Mér nem tudunk mi egy kis közösségben élni…..
Garou bátyóm billentyűzetén keresztül csöppent elém zavarodott elméjéből ez a röttyenet!Garou:Hé Maga! A kalácsképű kutya tojjon magának egy rendszertanilag központi helyen fekvő égitestet! És egy konténer fületlen hátbajszú cickány ( latin neve: fulunukus citcus hatibaius…..
Üdv a fejemben! 25 2010.01.14 10:37:00
Na, ma 6.55-től hivatalosan is 25. Most már TÉNYLEG közelebb vagyok a 30-hoz, mint nem. :D9131 napos a kicsi Tadam! XD..
Üdv a fejemben! Lazaszerdaeste 2010.01.13 18:12:39
All My Faith Is Lost hallgatás, gyönyörűszép olasz léleksorvasztás. Nem vagyok szar kedvű, csak régen hallgattam. Hamarosan elhúzás lesz otthonról.Gin tonic, sör, Jürgen a jamaicai svéd postás, valamint Maja, aki Jürgenoldalbordailag funkcionál. Ez várható mára. Kb, mint tegnap.…..
Üdv a fejemben! Lazakeddeste 2010.01.12 23:54:00
Hát, megvolt az idei első rákember produkció, a téli hidegben, általam bemutatva, mivel kiderült, hogy Jürgen, a jamaicai svéd postás oldalbordája még nem látott élő rákember performanszot. Nem volt hideg altestileg, de azért kicsit felfrissültem, éjjel 11-kor bokáig letolt…..
Ez valami lenyűgöző, megdöbbentő, hátborzongató és egyben félelmetes is. A Project Natal a Microsoft egyik olyan fejlesztése, ami gyakorlatilag egy vezérlő, de az embernek nem kell a kezébe fogni semmit a működéshez, maga az ember a kontroller. :D A dolog lényege, hogy mikrofont, 3D…..
A Kretén Magazin együtt nőtt fel velem. Általános iskola 4. osztálya, azaz 1994 óta olvasom, amióta egyáltalán létezik. Jókat derültünk rajta, Bidochonékon, Gottlieb ökörségein, Perverz Tatán, Dr. Sör Kálmánon és Göndöcs Gergő egyéb agymenésein, Fekete István rajzain,…..
Üdv a fejemben! ... 2010.01.03 11:05:11
Az emberrel mindig a megfelelő pillanatban szalad szembe az a zene, ami az adott helyzethez passzol, de csak az érti, mit jelent, akiknek szól..."...Patiently waiting for taxies to come To take you away from all you have become The driver tells stories like he's your best friend And you hope…..
Üdv a fejemben! SS2 2010.01.03 10:21:16
Kevin Smith gyógyír minden bajra!A Stop Shop 2 megnyugtatólag hatott rám. A maga perverz módján benne volt a válasz az összes fel nem tett kérdésemre, az összes kétségem eloszlott. :D Lenyugodtam. :D :D..
Üdv a fejemben! Mélység 2010.01.03 01:14:50
És tényleg van még lejjebb is.....
Üdv a fejemben! ... 2010.01.02 18:53:21
Üresség. Végeláthatatlan üresség, az van.Ilyen mélyen még eddigi életem során egyszer sem voltam, bár olyan magasan sem szálldostam, mint az elmúlt időben. És minél magasabban van az ember, annál mélyebbre esik.Nem csüggedhetek, mert ennél még lesz rosszabb, abban biztos vagyok…..
Ja, Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek, így nagyed 12-kor! :)..
Szóvicc 5perc:   ..
Kitti: -Bogesz, de baromi retkes a nadrágod! Bogesz: -Betonoztam, egész este...
Épp a fekhelyeket készítettük elő, mikor hirtelen. Garou: -Nekünk nem is hoztatok le párnát, csak magatoknak, mi? Tadam: -Kemény indiánnak nem fontos a párna! Garou: -Kemény indiánnak csak két dolog fontos: a jó fogak és a puha vécépapír!..
Garou: - Egyszer még régebben találtunk egy flakon rossz ketchup-ot, aztán odaraktuk a tűz mellé, hogy :"Nézd meg, oda fogsz kerülni!!!" Az meg csak állt ott szerencsétlenül, de nem tudott sehovase menni, mert ketchup!..
(Kint) Én: - Kezd hideg. Lakat: -Ja, lehet, hogy kabát...
Na, megérkeztünk, még kicsit hideg van itt kinn a hegyen, de már fűtünk, kis kályhában ropog a tűz :D. Kint Bogesz és Merlin is begyújtotta a tüzet, én meg összeraktam a hangcuccot. Winampba betöltve 226 órányi válogatott zene (most legalább belehallgathatok, mi mindent szedtem…..
Üdvözlet Blogolvasók! Úgy döntöttem, hogy ha már ökörködős szilveszternek nézünk elébe, és ráadásul végig online leszek, akkor megosztom a történéseket a nagyvilággal! :D A laptop kéznél van, a mobil internet még Tapolcán a Szent György-hegyen is kifogástalanul…..
Örülök, hogy van még olyan ember, akivel csak úgy összehoz a sors és pár mondat után gond nélkül el tudok beszélgetni vele munkáról és pénzről (a kettő nem ugyanaz), valamint vallásról és hitről (a kettő NEM ugyanaz!!!). Jó tudni, hogy időről időre van egy-egy ember,…..