Regisztráció Blogot indítok
Adatok
prokurátor (törölt)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folytatódik a szakítósblog szappanoperája Az előző részek tartalmából. Első rész-ben a léhűtő udvarló az apját választotta a lány helyett, a Második rész-ben jött az élet a borostás pasival, most meg kiderül, mi is történik azon a nászéjszakán hátulról. És…..
Nem csak hosszú, szomorú is. Találkozás az A38-on, pezsgős vasárnapok, de a szánsájn-hepinesz után már csak "Hazajön, tévé, jajdefáradtvagyok, semmi beszélgetés, arcra egy puszi, alvás" megy. Sziasztok, kicsit hosszú lesz... Már lassan egy éve egyedül vagyok,…..
prokurátor (törölt) 2008.10.02 06:11:50
Vastagbőr Fél-e a hatalom? 2008.09.30 16:00:00
Vajon mennyire fél a hatalom ebben a fene nagy demokráciában? Két példa: Péntek, Ráday Klub megnyitó a Ráday utcában. Vége van a koncerteknek, mivel lent elég meleg volt és nagy tömeg (99 ft volt egy korsó Soproni), az emberek nagy része kiment a klub elé levegőzni, dohányozni.…..
Hamarosan elindítjuk a szakítósTV-t is, ahol kívánságra élőben közvtítjük a szakításokat, mert vannak pasik, akik megérdemlik. Ez milyen szöveg? Harsányan nevetek 10 perce, ahogy látom ezt a romantikázós estét. Kedves levélíró, mi a folytatás? Követeljük. Kedves…..
prokurátor (törölt) 2008.09.11 11:36:46
A béka marad Fajtársak 2008.09.09 15:40:00
Az emberi faj biológiai felosztása mindig is érzékeny kérdés volt. Nehéz ugyanis elkerülni a csapdát, hogy a genetikai különbségekhez ne társítsunk értékeket. Ahol pedig emberek közötti velük született értékkülönbségekről lesz szó, ott mindenféle borzalom megtörténhet.…..
Lélekelemző, viccesnek tartott blogunk sok párnak segít, elpoénkodnak a napi posztokon, de mi van akkor, ha szakítanak, és a nő megírja, hogyan verte át a csávója? Valamelyik kommentelő a tettes, és itt van az áldozat is. Elöljáróban hadd mondjam el, amikor együtt éltünk,…..
prokurátor (törölt) 2008.09.10 03:21:28