Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Holczy

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Íme egy új lehetőség a szállodaiparban! Gondoltatok már arra, hogy egyszer kipróbáljátok milyen egy "csöves" szállás, ami konkrétan egy betoncső?  A DasParkHotel májustól októberig Linz mellett várja az ilyen élményre vágyókat. Teljeskörű a…..
Holczy 2010.11.24 07:13:48
A divat és a világ gyorsan változik, vajon mi tudjuk-e ezt követni?  Igazán hasznos dolog képek segítségével összehasonlítani, hogy milyen volt a világ korábban és most. Vannak dolgok amik sokkal jobbnak tűnnek és vannak amik meg nem.…..
Holczy 2010.11.24 07:13:35
Nyakunkon a céges karácsonyi party! Igen, már kevesebb mint egy hónap áll a rendelkezésünkre, a helyszínt már remélhetőleg lefoglalták, már csak a haj, a smink, a ruha és a kiegészítők terén kell felkészülnünk erre a különleges eseményre. Karácsonyra előszeretettel rendelek…..
Holczy 2010.11.24 07:12:45
Február elején nem csak a Staff Party, hanem egy megtervezett jól ütemezett felújítás is kezdetét veszi.A tavalyi Lobby felújítás után most az Éttermen a sor...
A Hotel Meridien Staff Party 02.03 2007.01.21 11:53:00
Üdv minden kedves ide látogató Meridienes kollégának.Hozzászólások,ötletek,vélemények,kritikák.Ez az a hely ahol ezt mind "és nem csak ennyit" megtehetitek. ..
Vasárnap este zajlott az újonnan megalakult Gears of War klánok megbeszélése, a csapatok kapcsolat tartóival, név szerint: Saw Hun, Holczy Hun és MatiszG ( "Kistáska Klán" )  illetve  pár GoW játékos között. Főbb pont volt a játékszabályzat lefektetése, ami…..