Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jcs6

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap belefutottam a kuruc.infó egy az LMP kommunista, MSZP-s és SZDSZ-es kötődéseit vizsgáló cikkébe. A keményen zsidózó írásban az idegenszívűséget a következővel is "bizonyították":A korlátlanul magyar hírportál cikkének ez a része azonban nem "egy…..
jcs6 2010.04.15 15:01:47
@noire jack: végtére is járhatott volna a rabbiképzőbe is, de ennek csak akkor lett volna értelme, ha rabbi akart volna lenni.

Nem értem a kérdést: aki akar zsidó iskolába járni, az járhat. De nem kötelező, teccik érteni :-)
jcs6 2010.04.15 15:04:21
@eml: meg szeretném kérdezni, hogy a zsidó iskola biztonsági emberei és a gyereked iskolájának a jelek szerint viszonylag gyengén szervezett biztonsága közt pontosan mi az összefüggés? Illetve, hogyan kapcsolódik a témához az, hogy neked egyébként nincs bajod a zsidókkal?
jcs6 2010.04.15 14:48:23
@atlagjancsiba: igen. Minden névnek van "zsidó" (felteszem, a "héber" szó nem jutott eszedbe) változata. De ha egyszer valakinek Hanna a neve (anyakönyvileg), akkor az a neve, ha zsidó az illető, ha nem ...
Nem egyenlő harminchattal… Ez a két számocska azt hivatott jelezni, hogy hány hét és hány nap telt el a terhesség kezdete óta. A magamfajta sokat próbált kismamák számára ez a két szám olyan roppant jelentőséggel bír, hogy már zavarba is jövünk, ha azt kérdezik…..
...adunk az élvezeteknek is. A mai napra kértünk egy időpontot 4D babamozira az Istenhegyi Géndiagnosztikán. Azért Dr. H.K. személyéhez most is ragaszkodtunk, egyrészt mert Neki nem kell magyaráznunk, hogy ne rémüljön meg, ha lát valami mást is az élő mazaton kívül, másrészt…..
jcs6 2009.01.24 19:52:25
@Persephone01: Komolyan elvezet belebeszelni olyasmibe, amirol halvany fogalmad sincs?? Raadasul ilyen hangnemben? Legalabb elolvasnad, amit ir, mielott belebeszelsz, bar javasolnam, inkabb sehogy ne beszelj bele. Valamint szivem szerint azt kivannam, egyszer tapasztald meg, milyen erzes ilyen nehez dontest meghozni, de inkabb nem teszem... Van neked eleg bajod anelkul is, ahogy nezem...