Regisztráció Blogot indítok
Adatok
outlander

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Napi találós kérdés 2011.03.23 15:30:00
Tessék szépen kitalálni, melyik sorozat orosz remake-jén röhögök immáron második órája. ..
Kémes sorozattal Dunát lehet majd rekeszteni idén, ott van ugye a könnyed-szerelmes Covert Affairs a USA Networknél, a sikkes-laza Burn Notice szintén náluk, jön az előzetes infók szerint gyenge Alias-klón Undercovers az ABC-re, és bemutatkozott a keménycsajos Nikita a CW-n, aminek a…..
A nyár egyik, (ha nem A) legviccesebb sorozata volt a The Good Guys, Matt Nix, Burn Notice-főnök rendőrös sorozata egy alkoholista, lecsúszott veteránról, aki még mindig abból él, hogy egyszer megmentette valami helyi potentát fiát és filmet is készítettek róla, valamint a…..
comment:com Lost-játék iPhone-ra 2009.05.16 13:27:00
Ha valakinek esetleg lenne kedve 108 percenként a telefonjába beírni azt a bizonyos számsort, miközben azt mormolja a bajusza alá, hogy brada, akkor most örülhet, mert elérhető a világ egyik leghaszontalanabb, és egyben legegyszerűbb iPhone-játéka, a Doomsday Terminal. Semmi más…..
hogyvolt Alias 5x02 - ...1... 2009.03.04 17:00:00
Azzal nyitott az évad, hogy Vaughn-t lelőtték, de nem halt meg, viszont kiderült, hogy nem is így hívják. Syd kiakad, de aztán megnyugszik, mert terhes, és ez árthat a babának, az meg különösen, hogy a fater csak meghal, mert megint lelövik. Előtte még kiderül, hogy van egy újabb…..
Mivel tegnap elkövettem egy óriási böszmeséget odaát a sorozatjunkie-in, és lelőttem egy későbbi rész egyik poénját, most különösen óvatos leszek és még a promót is a tovább utánra teszem, nehogy az eheti részről alkotott véleményemet. Az említett bakiért itt is…..
Ennyi volt, én tényleg mindent megpróbáltam, de már nem okoz örömet a Grace-hogyvoltok írása, és a "nagy akarásnak szarás a vége"-elv alapján ez meg is látszott ez előző pár összefoglalón. Nem pusztítom tovább az agyamat a Grace klinikával, ha valaki akarja tovább…..
Nos, elérkeztünk a fináléhoz ami odakünn is úgy került adásba, hogy a három részt kettőbe szedték, mint a AXN (1x45 és 2x45 percbe). Igazán nagyot fog ütni mind a három, tessék elhinni. Egy repülőben nyitunk, az idő nem a legjobb, mondja a légierő pilótája, aztén…..
Hosszú böjt után tért vissza ismét a Lost az AXN-re, de legalább megint van, ráadásul egészen ütős kis résszel tértek vissza a szigetelők - elárulhatom, hogy a hullámvasút innentől sem lassít, sőt, tessék nagyon figyelni, mert rohadt jó lesz az évad vége is. Az előző…..