Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tunde91

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Négy riválisát állva hagyva Michelisz Norbert az első kanyarban az élre állt, onnantól fogva a leintésig kezében tartotta a második futam irányítását, ezzel megszerezte 2. WTCC-diadalát a Hungaroringen. A Zengő Motorsport 27 éves pilótája így a lehető legszebb módon feledtette…..
Továbbra is Fernando Alonso keres a legjobban a Formula-1-es pilóták közül – derül ki a GP Business Book című kiadványból. A világbajnok, Sebastian Vettel 2011-es éves keresete három és félmillió euróval nőtt 2010-hez képest, míg Michael Schumacher és Lewis Hamilton…..
Tunde91 2012.03.08 17:20:46
@danieL: próbáld meg másik böngészővel! :) Firefox -szal nekem is kilóg, Operán viszont tökéletes...

Hamilton- Button kontraszt érthető... végülis Lewis az Ő világbajnokuk...
Alonso is érthető.... elvégre kétszeres bajnok (mondjuk az megint más kérdés hogykétszer annyit keres mint a szintén kétszeres bajnok Vettel.. )
A Mercedeses fizetések is említésre méltóak... Az vesse az első követ Schumira, aki évi 31 millióért nem körözgetne a pályán.. teljesen mindegy hányadik helyen.. ;)
Szegény Webber viszont nincs túlfizetve.. Rosberg és Massa is többet kap.. Mondjuk Topcsapatok közül a Red Bullnál a legkisebb a kontraszt a két versenyző fizetése között....
Vettelét viszont idén jócskán megnöveli a VB prémiuma... és beáll a sorba Räikkönen is... és az igényeit ismerve nem épp az utolsó helyre :))
Hosszas titkolózás után csütörtökön végre bemutatkoztak azok a sportriporterek és szakértők, akiknek segítségével a közszolgálati média tolmácsolni fogja a nézők számára a Magyar Televízió képernyőjére, illetve az MR1 Kossuth rádióra visszatérő Formula-1 eseményeit.…..
Tunde91 2012.01.13 12:25:18
@Real Simon says: Nagyon szívesen :) és még a mai nap folyamán frissítem is a fenti cikk információi alapján (: különös hansúlyt fektetve a "Televíziós és rádiós szereplések" fejezetre ;)
Legalább másfél hónappal elcsúsztatta a felépülési idejét Robert Kubica, miután állítólag elcsúszott a jégen olaszországi háza előtt. A BMW és a Renault volt F1-es pilótája éppen a jobb lábára esett rá, amely szilánkosra tört közel egy évvel ezelőtt, egy…..
Tunde91 2012.01.13 12:22:10
@jürgen baromartz:
Én is szerettem volna, hogy akár már idén visszatérjen.. de úgy tűnik az élet nem könnyíti meg a dolgát.. és nem biztos hogy tovább kéne feszegetnie a határait..:/ Pedig nagyszerű versenyző, és egyike azon "aktív" F1-es pilótáknak, akiről még nem hallottam szitkot... a Ferraris utálja Vettelt, a McLarenes Alonsot, a Red Bullos Hamiltont... stb Kubica egy tehetséges, és abszolút szerethető figurája volt az F1nek...

A napokban olvastam egy Prost-Button interjúban, hogy Button kicsinek és kényelmetlennek tartotta Prost egykori versenygépét, de úgy gondolta azért, mert magasabb Alainnál... erre Prost felvilágosította, hogy akkoriban nem érdekelte a tervezőket a versenyző ergonómiája, és neki is baromi kényelmetlen volt órák hosszat a kényelmetlen cockpitben nyomorogni, és a vállán lévő dudort mutogatta a riporternek... :)
Azok még más idők voltak.. most talán a túlzott biztonságra való törekvés (ami szükségszerű velejárója a technika fejlődésének...) teszi óvatosabbá a versenyzőket...ugyanez a "régi nagyokra" nem mondható el...
Remélem Robert mielőbb összeszedi magát, mert ott a helye az autósportban... :)
Megtartotta a szezon előtt szokásos üléspróbáját a Lotus (Renault) GP enstone-i központjában Kimi Räikkönen. A csapat a rajongók e-mailen és Twitteren keresztül beérkezett kérdéseiből közölt összeállítást. Kimi Räikkönen utoljára 2009 októberében, Sao Paulóban ült…..
Tizenkilencezer dollárt (4,6 millió forintot) fizettek ki azért a különleges festésű bukósisakért, amelyet a Linkin Park zenekar tagjai terveztek, és amelyben a Sauber pilótája, Kobajasi Kamui versenyzett az idényzáró Brazil Nagydíjon. A pénzt a 2011-es japán földrengések és…..
Tunde91 2012.01.03 15:06:56
Linkin Park rulez! 8)
www.youtube.com/watch?v=eVTXPUF4Oz4
Hahn munkássága ;) a keverőpult mögött.. illetve a rendezői székben(+vokál) Kraetív figura ...:)
Én már csak arra lennék kíváncsi, hogy a Magyar Nagydíj előtt mikor lesz Linkin Park koncert? :)
Szép kezdeményezés.. és főleg így, hogy két ilyen nagy név fog össze.. (nem konkrétan Kamuira értem.. inkább arra, hogy egy több tízmilliós (facebook alapján 40) rajongótáborral rendelkező amerikai banda egy több százmilliós nézettségű sportágon keresztül jótékonykodik... követendő példa! ;)
Adrian Newey, a Red Bull Racing technikai igazgatója és az 1992-es világbajnok, Nigel Mansell neve is felkerült az angol királynő újévi kitüntetési listájára. Mansell CBE címet kapott, ezzel „előléptették” a ranglistán, míg Newey OBE rangra emelkedett.Nigel…..
Szerződést bontott Colin Kolles csapatvezetővel a Hispania HRT F1 Team. A spanyol kiscsapat júliusban került új tulajdonos kezébe, amely a jelek szerint többé nem tart igényt a Debreceni Orvostudományi Egyetemen végzett, egykori fogorvos szolgálataira.Dr. Colin Kolles (jobbra, Tonio…..
Tunde91 2011.12.14 23:17:36
@Kopi3.14: Most komolyan ez a legfontosabb a cikkel kapcsolatban ? :)

Amúgy a HRT ennél csak jobb lehet. Még a végén új seprű jól seper- alapon megtáltosodik a csapat... főleg hogy lesz egy De La Rosájuk... :)
Red Bull Home Run (hazafutás, vagy inkább hazai futás) fedőnév alatt rendezte meg szezonzáró utcai parádéját a Red Bull Racing otthon, Milton Keynes-ben. Közelben élő barátom, Juhász Laci ott volt, és lőtt néhány érdekes képet a Száguldó cirkusz blog kedvéért. Élvezzétek!A…..
Tunde91 2011.12.13 13:10:14
@Sünmami: hanzserostunde@gmail.com
de akár a blog.hu levelezőrendszerén keresztül is..
Várom a leveled
Üdv, Tünde
Rajt-cél győzelemmel szerezte meg első GP3-as diadalát Kiss Pál Tamás Barcelonában. A Tech 1 Racing magyar pilótája a bajnokság éllovasát, Nigel Melkert utasította maga mögé.Mindössze négy futamra volt szüksége Kiss Pál Tamásnak arra, hogy megszerezze első GP3-as győzelmét. A…..
riablog 3# 2011.02.03 22:18:00
 Munka. Nem nagyon szeretek új lányokat fotózni. Sosem tudom előre, milyen lesz. Kiszámíthatatlanok. Nem kaptam róla portfóliót, nem tudom még, hogy előnyösebb egy-egy képen. Persze nem okoz ez nekem gondot, de egyhuzamban ez már a sokadik kialvatlansággal sújtott napom és…..
riablog 2# 2011.02.02 16:46:04
 Hulla fáradtan ébredek, jobb karommal erőteljes lesújtó csapást mérve ébresztőt zengő telefonomra. Azonnal elhallgatott. Nagyon valószínű, hogy vehetek hamarosan egy újat, de jelen pillanatban baromira nem foglalkoztat, mekkora kárt…..
A hétvégi Japán Nagydíjon derült ki, hogy Sebastian Vettel szülővárosa, Heppenheim testvérvárosi kapcsolatba lép Szuzuka városával, ahol a hesseni település leghíresebb szülöttje immár két Formula-1-es futamgyőzelmet aratott.Sebastian a német RTL-nek büszkén mesélt…..