Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rudi 3

1 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor ősszel Koppenhágában jártam, többször eszembe jutott, hogy csak meg kéne keresni a Wrenchmonkees garázsát. A dán motorépítő cég négy év alatt a semmiből tört fel: nincsenek jelen a világbajnokságon, nem törekednek nyelvükkel celebek feneke felé, mégis egyre híresebbek…..
Rudi 3 2012.01.18 15:20:05
Tökéletesen eltalált színek, hibátlan forma és szerelmes gépészkedés: az Ossa Copa 250 CRD az év egyik legszexisebb café racere. A spanyol építésű motor páratlan egyszerűségű, benne van minden, ami egy mediterrán ton up boynak kellhet. Az 1979-es, sportos utcai motor már gyári…..
Rudi 3 2011.11.30 20:32:21
A Tomahawk mopeds gépeiről már mutattunk pár képet: ők azon fanatikusok közé tartoznak, akik nem sokmilliós motorokat, hanem filléres mopedeket alakítanak át szép és komolyan veendő járművekké. Nem tudom, hogy a Tomahawknak pontosan mi a célpiaca: a fiatalok, a megöregedett,…..
 Talán emlékeznek még Imrére és az ő sárga Subaru 360-asára, amellyel tavaly nyáron Tokióból Magyarországra autózott. Ha kimaradt volna a cikk, érdemes utólag elolvasni, felfoghatatlan a sztori. Még azon a fotózáson megtudtuk, hogy nem csak a két 360-as törpekocsi a fura…..
Angéla csodás ajándékot eszelt ki nekem: beváltotta a legalább egy éve tett ígéretét és lement hídba. Tornászlány volt egykor a szentünk, pár év kihagyás után is simán hozta a gyakorlatokat. A fotókat nézve ugyan nem volt teljesen elégedett: „görbén áll a lábam, nem…..
Rudi 3 2010.05.31 17:18:09
Sziasztok!Elindult Bitter Sándor weboldala, egyelőre még kezdeti formában, szóval kéretik nem nevetni. Ha belejövünk, úgy lesz egyre dizájnosabb.  A célunk, hogy minél több friss hír legyen olvasható hazánk legeredményesebb TT és Endurance VB motorversenyzőjéről.…..
Korábban beszámoltunk Stellan Egeland új motorjáról, a Harrierről. A svéd építő szakított a chopperek görcsös erőltetésével, és az idei világversenyekre egy döbbenetesen új koncepcióval állt elő. A Harrier minden eleme szokatlan – a custom szcéna még nem látott ilyet.…..
Mostanában nem csöpögnek információk a Mázló Imre által feltámasztani tervezett márkáról – helyettük itt van Juhász Tibor formatervező munkája. A számítógéppel készített, három dimenziós rajzok izgalmas és formabontó koncepciót mutatnak: ez a Pannonia Zero Trentatre.…..
Simbetta Indulás 2009.01.12 18:13:00
Simbetta.atw.hu helyett itt fogok írni az újabb fejleményekről, építgetésekről, alakulásokról..
Rudi 3 2009.04.28 23:06:06
Színterápiát tart a Ducati: tíz új festéssel növelné a desmo-hívők függőségét. Monster Artnak nevezik a kitet, amelybe sárvédő, tartály, ülésborítás és aprócska fejidom is tartozik. Azoknak, akik most rendelnék motorjukat, mindössze kilencven euróba kerül a móka –…..
Az APC egyesítette a bukósisakot és a légzsákot, céljuk a gerincsérülések csökkentése. Statisztikák bizonyítják, hogy rengeteg olyan baleset történik, ahol a fej lendülése végzetes vagy maradandó sérüléseket okoz – ezt szeretnék kiküszöbölni innovatív eszközükkel.…..
A minőségi triálmotorjairól híres Gas Gas bemutatta 2009-es replika modellcsaládját, amelyet versenyzőjük, Adam Raga nevével különböztetnek meg az alapmodellektől. A 125, 250, 280 és 300 köbcentis változatban készülő versenymotor áprilisra kerül a kereskedésekbe. Számos…..
A látványos és izgalmas freestyle motorozás az egyik legsikeresebb hazai sportáh. Ugyan ismét Chris Pfeiffer a stunt riding világbajnoka, de a BMW F800R-en motorozó németet csak a két magyar, Herczeg Balázs és Angyal Zoltán tudta megszorongatni. Február 22-én, vasárnap zajlott le a…..
Rudi 3 2009.02.27 20:43:41
Gitár vagy faltörő kos? Egy biztos, a tulajdonos zeneszerető ember és türelmes motoros lehet: aki ezzel száguldani mer, az őrült. Kawasaki Z750 LTD volt az alap, ebből alakították ki ezt a hangszer - közlekedési eszköz hibridet. Az építés helye természetesen az Egyesült Államok,…..
A Victory Motorcycles, a Polaris gépipari vállalatcsoport motorgyártó ága bemutatta a Core fantázianevű tanulmányát. A gép a New York Motorshow legnagyobb durranása; letisztult, jövőbe mutató formája hasonlatossá teszi a Milánóban leleplezett BMW Lo Riderhez.A speciálisan formált…..
Totalbike hírek Choppert a polcra 2009.01.06 14:14:00
Tudjuk, már elmúlt karácsony, de könnyű jó indokot találni ahhoz, hogy az ember könnyelműen vásárolgatni kezdjen. Tom Zimberoff könyve pont ilyen, alkotója, mint elismert sajtófotós mindent megtett, hogy a chopperépítés világát méltó módon megörökítse. Mitch Bergeron,…..
Carlo Fioriani, a Honda Europe vezetője feldobta a labdát: gyári Superbike versenymotort kínált Michael Schumachernek. Ha a hétszeres Formula 1 világbajnok úgy döntene, azonnal várja őt a motor és egy csapat, amivel eséllyel szállhatna harcba a világbajnokság futamain. „Ha egy…..
A KTM nem várt tervről rántotta le a leplet, Mattighofenben egy elektromos endurón dolgoznak. A Zero Emission Bike fedőnevű gép még kísérleti fázisban van, nagyjából két év múlva lesz szériaérett, az elképzelések szerint az ára nem haladja majd meg a hagyományos robbanómotoros…..
Rudi 3 2008.10.22 13:11:53
Totalbike hírek Sands 1-et akart 2008.09.28 17:17:00
Az eszement customjairól híres Roland Sands nem pihen: Ducati, KTM és családi Supersingle építései után most egy Yamahát faragott át saját ízlése szerint. Az R1-et Kenny Roberts stílusában alakította át, a rengeteg egyedi alkatrész és a versenyfényezés különlegessé teszi a…..
Akármennyire is kíváncsiak lennénk rá, még legalább egy évet kell várni, hogy a BMW által jelenleg fejlesztett középkategóriás sportmotort hivatalosan is bemutassák. A milánói EICMA motorshowra előreláthatólag az újfejlesztésű, nagytestű robogójukat viszik, hogy a BMW C1…..