Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mahákála

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Könnyed kis ügyességi játék a Microbe Kombat, és bár tartós munkakerülésre nem alkalmas, nem véletlenül küldtétek be többen is. Egy egysejtűvel kell proteindarabkákat falni, majd ahogy nagyobbra hízunk, más ellenséges papucsállatkákat kell bekebelezni. A proteinekből erőt…..
Mahákála 2008.10.19 15:34:14
Elnézést a hosszú blogszünetért, ezúttal nem tudtam nyaralás előtt feltölteni a blogot (az efféle problémákra hamarosan lesz megoldás). A héten nagy újraéledés lesz, ami első körben a múlt héten beömlött linkek kiposztolását jelenti, mindenekelőtt a light-Botét, amit…..
Bimbórabló fedőnevű munkakerülőnktől kaptuk a Hit the Jackpot 2 linkjét, ami jó példa arra, hogyan lehet szórakoztató egy játék, ami egyáltalán nem látványos. Egy íjászversenyen kell helytállnunk más nemzetek és játékosok íjászaival szemben, szélerőt és távolságot…..
Mahákála 2008.09.18 19:45:18
Kommentben is, levélben is ajánlottátok a Mud and Blood 2-t, ezt a remek kis stratégiai játékot. Valós időben (és ha jól vettem le, világháborús környezetben) kell mozgatni katonákat, a lelőtt ellenségekért pontokat kapunk, ezeket pedig jobb fegyverekre és erősítésre…..
Mahákála 2008.09.12 17:24:49
Kemény betámadás lesz a mai post. Egyrészt a Schönherz Qpának vége, úgyhogy a múlt heti The Riddle-t lehet megint játszani, másrészt az olvasóknak hála jött két hasonló játék.A Dö Ridöl már címében is mutatja, hogy a The Riddle ihlette, szóval a puritán kivitelezést az…..
Mahákála 2008.09.09 19:14:38