Regisztráció Blogot indítok
Adatok
babolcsay

56 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Többféle energetikai gyógyító módszer létezik, mellyel megőrizhetjük, vagy visszanyerhetjük az egészségünket. Az egyik legismertebb és legelterjedtebb módszer a kézrátételes gyógyítás technikája. A Dr Luong Mihn Dang által újra felfedezett gyógyító rendszer, amely az intelligens Isteni energia…..
Mindent megtudhatsz a csakráidról! Olyan szintű emberismeretre fogsz szert tenni, ami garantáltan megkönnyíti az életedet! Képzeld el, hogy betegség került a családodba, és Te tudni fogod, hogy melyik csakra miatt van az! A hétköznapjaidban megjelenő „nehéz” embereket, és a…..
Minden egyes ember rendelkezik az öngyógyítás természetes képességével. Akár egy kis sebről, akár komoly betegségről van szó, a gyógyulás soha nem kívülről jön- mint ahogyan a probléma sem kívül kezdődött. Az ember maga lép rá a gyógyulás útjára. Ugyanaz Minden…..
3066. Agárdon, termálfürdő közeli csendes utcában, 2000-ben épült, 2010-ben felújított, újszerű állapotú, bruttó 190 m2 lakóterű, két generáció részére is tökéletes, kényelmes elrendezésű, 2 amerikai konyhás, 4 hálószobás, (földszinten nappali+háló szoba…..
..
..
Velencei-tavi ingatlan KERTI GRILL 2013.11.03 16:11:57
..
Velencei-tavi ingatlan NAPOS TERASZ 2013.11.02 18:46:13
..
SIKERPLAZA savc.kbv 2013.04.20 17:18:34
..
SIKERPLAZA na 2013 2013.04.20 17:18:26
Nem csak itt hanem akár a te otthonodban is (Babolcsai)   A keleti gyógyászatból tudjuk, hogy az emberi test energiaáramlásai meridiánok mentén történnek. A Földet testünkhöz hasonlóan energiavonalak hálózzák be, ezeket egyesek a Föld meridiánjainak, mások Szent György-,…..
 A legősibb korokban létezett már ez a gyógymód. Jézusról legendák sora maradt fenn a Bibliában. A természeti népeknél ma is általános szokás, és az anyákban ma is él az ősi ösztön, hogy amikor a gyermeket baj éri, mondjuk megsérül, azonnal simogatni kezdi a fájó…..
email: phoenixiskola01@gmail.com   tel: 06-31-782-7289         ..
Lassan itt van 2011. Mindenki fogadalmakat tesz, és titkon reméli, az új év szerencsésebb, gazdagabb, boldogabb lesz, mint az előző. A Titokkal így lehet...A fogadalmakra és a reménykedésre Rhonda Byrne, A Titok írónője szerint semmi szükség. Mindössze gondolataink erejével…..
Ez a kérdés legtöbbször fel sem merül, pedig nagyon fontos. Mert bizony senkinek sem lehet "lenyomni a torkán" a gyógyítást - illetve lehet, de abban nincs sok köszönet. Mielőtt bármilyen energiaküldésbe vagy távgyógyításba kezdenénk, érdemes feltenni a legfontosabb…..
Sámánok, táltosok, révedezők, bűbájosok... Ki gondolná, hogy meséik, hagyományaik behálózzák az egész földet, sőt mesealakjaik – Jung szerint – kollektív tudattalanunk archetípusai. De kik is azok a sámánok? Felületes tudással rávághatnánk, indián varázslók.…..
A spirituális ember életeAkkor mondhatja magát valaki spirituálisnak, ha értékrendjében első helyen az alázat áll, és nem képzeli magát mindenhatónak, mindenki felett állónak. Tiszteli emberársait, tudja, mi a becsület, és hiszi, hogy egyetlen tette sem marad következmény…..
A spirituális életvitelEzért van, hogy az ilyen szemléletet követők élete belülről kifelé átlényegül ennek a magasabb szempontrendszernek a valódi és maradandó értékeivel. A spirituális ember tisztában van azzal, hogy minden anyagi vagyontárgy idővel elértéktelenedik, és…..
Az ember két élete  Ha ma körbenézünk bármelyik forgalmasabb utcán, azt találjuk hogy, szinte kifogástalan külsővel szebbnél-szebb emberek vonulnak fel és alá a sűrű tömegekkel. Mindenki törekszik a lehető legjobban ‘kinézni’, és a megjelenés, a külső,…..
A spiritualitás napjaink egyik legdivatosabb szava, amelyről az embernek misztikus képek vagy régi korok szentjei jutnak az eszébe. De hogy valójában mi a spiritualitás, hogyan él napjainkban a spirituális ember, arról már csak halványak az elképzeléseink.„Ami a szemnek…..
Milyen gyakran meditáljunk?Előkészületek a meditációhozMeditáció előtt mindig jót tesz, ha lezuhanyozunk, vagy egyszerűen csak felfrissítjük az arcunkat. Különösen érvényes ez a kora reggeli meditációkor, amikor a felkelés után a visszaalvás veszélye fenyeget. Meggyújthatunk…..
A meditációról általában.A meditáció egy témán való elmélkedés művészete, annak az elmében különböző oldalakról és különböző vonatkozásokban történő megvilágítása. A mindennapi meditációnál a legideálisabb, ha egyedül, korán reggel meditálunk, amikor még…..