Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsolttt

0 bejegyzést írt és 139 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ne mindig júzer meg üzleti oldalról nézzük a mobilplatformok küzdelmét. Legalább ilyen fontos, hogy mik a tapasztalatai egy olyan fejlesztőnek, aki mindkét platformra levarrta már a maga appját: Android’s platform and developer tools are excellent. Leveraging Java and the…..
Tudtam én, hogy ez is csak idő kérdése lesz, és tényleg. Beperelték az Apple-t, mert eltörik az iPhone, ha leejted a földre.A pert természetesen az Egyesült Államokban indították, egy kaliforniai férfi kér kártérítést, amiért a lánya sms-írás közben egy méterről a földre…..
Sok hír érkezik mostanában keletről, magukat jólértesültnek nevező újságok számolnak be az Apple viselt dolgairól. A Commercial Times jelentése szerint a második generációs iPad gyártása lassan beindul, egészen pontosan februárban kezdik el termelni a gyárban a tabletet. A start…..
Szerintem a kényelemérzet fokozására a legalkalmasabb eszköz egy tévé. Ültem én már 7-es BMW és S Mercedes hátsó ülésén (persze csak mint átmenetileg megtűrt, csorgó nyálú pária), és tök jó volt, hogy mindenféle gombokat lehetett nyomogatni, akadt, amelyik elkezdte fűteni…..
Appleblog Utazó iPhone: Java 2010.12.29 16:55:00
Jönnek olyan helyzetek az életben, amikor meg kell tanulni úgy kritizálni valamit, hogy az a valami ne legyen szomorú, esetleg sértődött. Ilyen eset az is, amikor Utazó iPhone létedre az Apple döntését vonod kétségbe, még akkor is, ha téged kevésbé érint ez a döntés.Mert hát…..
A 6 dolláros játék, amit annyira vártam, és ami picit csalódás volt a szabad mozgás hiánya miatt, tarolt az AppStore-ban. Négy nap alatt 271 ezer felhasználó jelentkezett be a Game Centerbe a játékkal, ami azt jelenti, hogy legalább 1,6 millió dollárt (328 millió forintot) hozott a…..
Több félmegoldást láthattunk már az iOS és a Flash-tartalmak kibékítésére, ezekkel kapcsolatban annyit mindenképpen megállapíthatunk, hogy amíg az Apple nem törődik az igénnyel, igazán elegáns megoldás soha nem születik.Egy újszerű úton állt neki a probléma megoldásának…..
Appleblog A négyszögletű kör 2010.12.07 12:39:00
Nem is olyan régen telepítettem a T-Mobile 3G-s modemének a programját, ezzel tudok fel és le csatlakozni a hálózatról. A tetheringgel használt iPhone Telenorjához képest óriási az előrelépés, sokszorosára gyorsult a mobilnet, legalábbis a világnak azon a pontján, ahol épp…..
Appleblog Heti Apple-csaj: Kim 2010.11.29 13:31:03
Ő már egyértelműen a villantós sztárnemzedék leszármazottja, akinek plusz ficsöre is van a házipornós videófelvételén túl: van egy hatalmas segge. Úgy értem, óriási, és megkerüli a gravitációs törvényeket, mert GÖMBÖLYŰ, ezt nézzétek (vigyázat, sokkoló képek): Na de…..
Tegnap megkezdődött az, amit az utókor Nagy iOS 4.2 nyomkodás napjának nevez majd el, az eseményt kísérte a Hová a francba tűntek el a zenéim és a Fogom-e használni a Find my iPhone funkciót kérdéskör megválaszolása.Én is letöltöttem az iPhone 4-esemre a cuccot (erre kétszer…..
Az apró gépek Flash nélkül érkeznek, ami elég határozott, bár buta állásfoglalás az Apple-től. Értem, mi van a döntés mögött: hogy az 1,4 gigahertzes processzort kár megterhelni az erőforrás-zabáló pluginnel, hogy az üzemidő húsz százalékkal csökken, hogy a Safari folyton…..
Egy 17 éves srácnak sikerült, ami az Apple-nek nem. Miközben az Apple láthatóan tehetetlen, és rejtélyes okokból kifolyólag nem képes fehér iPhone 4-et szállítani, Fei Lam kitalálta, hogyan készítsen fehéret a feketéből.Az egyesült államokbeli Lam, aki folyékonyan beszél…..
Appleblog Hétfői Apple-csaj: Demi 2010.11.09 15:43:00
Oké, lássuk be, egy nő nem lehetne 47 évesen még ennél is dögösebb. Sőt, egy nő nem lehetne 37, 27 vagy akár 17 éves sem dögösebb, Demi Moore a dögösség fokozhatatlan csúcspontja, megkerülhetetlen monolitja.Egyszerűen határtalanul jól néz ki, amikor csak úgy van:Twice as…..
Na, hát a nap végére az végérvényesen kiderült, hogy a Facebookra képtelenség képet posztolni, de hát miért is akar az ember ilyen hülyeséget csinálni egy közösségi oldalon, nem igaz?Most tehát downgrade-elünk egyet, és blogposzt formájában játszunk. A tét ugyanaz:…..
zsolttt 2010.11.08 18:54:08
Az elmúlt napok egyik legizgalmasabb App Store-os debütálása kétség kívül a Skyfire-é volt. A 2,99 dollárért árult program egy kis csoda, ami megkerüli az iOS flash-es ellenérzéseit: fogja a teljesítményzabáló formátumba tárolt videókat, saját szerverén átkonvertáltja őket…..
Egy iPhone programozói oktatásra látogattunk e heti hirdetőnk, az SWGuru meghívásából, hogy közelebbről is szemügyre vehessük, miből készülnek a programozók, mit lehet megtanulni öt nap alatt, és elégedettek-e a tanfolyamot elvégzett emberek.Maga az oktatás az Üllői úton…..
zsolttt 2010.11.02 14:14:23
Appleblog Mit tud az iLife 11? 2010.10.21 16:04:00
Bemutatták tegnap még az iLife 11-et is, ami rögtön az iLife 09-et követte, a tizest meghagyták a Mac OS X-nek vagy nem tudom. Lássuk, miket tud.A doboz dizájnját méltatnám először, bár ilyet nem tettem eddig, de a mostani annyira feltűnő, hogy szót kell ejtenem róla. A maszatos,…..
A kütyü oldalán található csúszka, vagy minek nevezzem ezt a pattintós izét, arra jó, hogy egy irányban rögzítsük a képet. Alapesetben ugyanis az iPad dőlési szögétől függően változik a megjelenített felület is, előfordul azonban, hogy nem akarom, hogy a kép a tablettel…..
zsolttt 2010.10.25 09:55:45
Appleblog Lesz végre 3G-s MacBook? 2010.09.30 16:50:00
Hát nagyon itt lenne az ideje, egyszerűen nem méltó az Apple dizájnjához, egyszerűségéhez az, hogy mindenféle külső eszközt kelljen a laptopba dugdosnunk, ha netezni szeretnénk menet közben. Az a legkevesebb, hogy kinyitom a gépet, és egy kattintással a mobilhálózaton legyek,…..
Bár Steve Jobs világhírű levelezős sorozatában egy DJ-nek válaszolva határozottan kijelentette, hogy az iPadben nem lesz tethering, úgy tűnik, hogy a fickó tévedett, hazudott vagy meggondolta magát. Az iOS 4.2-es iPades verzióját átnézve ugyanis a következő menüpontra bukkantak a…..
 Nehéz nem észrevenni, hogy milyen pofátlanul drága az új iPod nano. Tök jó cucc, aranyos, ügyürübügyürü, meg minden, de 54 ezer forintot kérni a kütyüért azért tényleg túlzás. Főleg, ha igaza van az iSuppli-nak, és mindössze 9 ezer forintba kerül a gyártás. De…..