Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Crackpot

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizonyára mindannyian kerültünk már olyan helyzetbe, hogy a hirtelen elindított böngésző/market/mail elindításakor döbbentünk rá, hogy bizony elfelejtettük elindítani a wi-fi-t. Ilyenkor jön a bosszankodás, kilépés az aktuális programból, wi-fi elindítás, stb. A most…..
Crackpot 2010.08.05 16:25:10
nekem ez a kedvencem a temaban: www.appbrain.com/app/mobi.intuitit.android.p.powerstrip

sajnos fizetos, igy keruloutakon lehet csak hozzajutni.
A Flurry készített egy táblázatot, amiből kiderül, hogy mekkora volt a kereslet a három nagy vetélytársra az első 74 napban. Ahogy az látszik, az iPhone-ból egymillió, a Droidból még ennél is 50 ezerrel több fogyott, ehhez képest a Nexus One szinte a kutyának sem kell: alig 135…..
Hallani olyan pletykákat, hogy az Amazon ebook-olvasója amerikai sikere után külföldön is terjeszkedne. Európából az egyik legnagyobb piacot, Németországot választanák - ha nem tenne keresztbe nekik a két nagy szolgáltató, a T-Mobile és a Vodafone. A hírek szerint ugyanis nem…..
A Dráva utcába épült bicikliút balesetveszélyes, logikátlan és még drága is. ..
Crackpot 2009.01.28 14:34:31
@amondó: Persze jobb lenne elsőre jól megcsinálni, de ha ez nem sikerül, akkor a lehető legrosszabb megoldás szerintem, azt mondani hogy inkább hagyjuk az egészet, bontsuk le, vessük be sóval fűvel. És persze a rásétáló gyalogosok kérdését nem oldaja meg, dehát haladjunk kis lépésekben.
Crackpot 2009.01.28 15:03:56
@amondó: Én jobban érezném magam, ha a lányom amikor már biciklizni fog, a járda melletti úton tudna (biztonságban) hazajutni (a Drávától nem messze lakunk), nem pedig az úttesten két troli között kéne tekernie. Az érveket értem, de mégis jó lenne ha meg lehetne oldani ezt a járdán.
Crackpot 2009.01.29 20:13:33
@Donor: Uhh, ilyet én biztos nem írtam. Éppen az ellenkezőjet: javítsuk meg, ahelyett hogy bezárnánk, lebontanánk, nem használnánk.
Szerdán, azaz szeptember 10-én indítják be a Large Hadron Collidert, a francia-svájci határon épült 27 kilométer hosszú részecskegyorsítót. Ez a világ legnagyobb részecskegyorsítója (részletesen itt). Többezer tudós fér majd hozzá az adatokhoz, rengeteg kérdésre adhat…..