Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kron

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Czimbalmos Tivadar: Ősi hazánk a pallagkultúra. Az erdélyi őstörténet-mesélő 35 ezer éves táj-kultúrát mutat be, elméletének szépsége mint a havasoké. Ilyen messzire kevesen látnak az 'ember' történetében, közülük sokan az ős Anyákat, anyanyelvüket és szülőföldjüket…..
kron 2012.04.26 09:51:25
@Dream_walker: Mélységesen egyetértek! Továbbá örülök, hogy mind ezt ilyen szépen írtad le!

Szegény Mj pedig a tagadás világába menekül. Elfeledett valódi énje pedig egyre csak a sötétség burkába tekeredik. De még mindig nem késő felébredni. Válj te is magyar nyelvűként a magyar névre érdemessé!
kron 2012.04.27 09:23:43
@Mj: Dom Dom Taga Dom :|| 2× ... és kész a muzsika is : Dj. Mj
A tegnapi villámpostban kaptunk a kommentekben egy videót (kösz, yeti!), amely elvezetette a New Scientist egy érdekes cikkéhez. Megvilágítják egy egyszerű kísérletben, hogyan és miért keletkeznek az érthetetlen torlódások. A minden ok nélkül meg-megálló és újrainduló forgalom…..
Az előző héten először evett késsel-villával Veres János korábbi pénzügyminiszter, az MSZP elnöksége által első helyen uniós biztosnak ajánlott politikus, írja a Népszabadság. Veres János a Magyar Nemzetnek azt mondta, hogy Budapesten mutatta be újonnan szerzett tudását…..
kron 2009.10.28 14:30:33
Szakmai ártalom. Amikor kiderül, mivel foglalkozom, már jön a menetrendszerű kérdés: és milyen autód van? Szerencsém van, ha laikus teszi fel, nekik a Volvo még mindig biztonság és svéd kockadizájn, de aki egy picit is konyít az autókhoz, annak jobb esetben is szánalommal vegyes…..
Lakna Ön templomban? És zsinagógában? Európa szerte egyre több templom kap világi funkciót, mivel számtalan szakrális épület áll üresen. Elég hívő híján sem az egyház, sem az állam nem tudja vállalni a fenntartásukat. Mi a helyzet Magyarországon? Nekünk elsősorban új…..