Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bradley Tamás

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Peske világgá ment Aberdeen 2010.11.29 22:30:31
A vonatut nem igerkezett rovidnek, raadasul volt benne 2 atszallas is, de jo otletnek tunt, hogy ne repuljek. Sosem jartam meg Albionban, es arra gondoltam, hogy a vonattal delrol eszakra atszelve az orszagot, legalabb kicsit latok belole. Istenem, hogy ez milyen jo otlet volt. Azt azert sejtettem,…..
Akinek fiúgyermeke van, és nem eleve transzvesztitának neveli, az előbb-utóbb kénytelen olyan intézményeket keresni, ahol nehéz vasak láthatók. A kisfiúkat ugyanis az autók, a vonatok és a tankok érdeklik, és bár szívesen megnézik őket számítógépen, videjón, ők még…..
Frissítés (2017.06.22): az érintett tartalomszolgáltatóhoz benyújtott panaszára CENZÚRÁZVA.   nem pártolom a túlzott gyógyszerhasználatot - szerintem is fontos a megfelelő vitamin- és tápanyagbevitel - LETILTVA sokmindenben igaza van - az is elismerésre méltó, hogy felvállalta ezt a témát és…..
Bradley Tamás 2008.11.05 09:16:49
Lenkei nem végzett kutatásokat.
A PubMed-en mindössze egy találat van "Lenkei G" szerzőre, de ez sem a vitamin témában (
www.ncbi.nlm.nih.gov/sites/entrez?Db=pubmed&Cmd=Search&Term=%22Lenkei%20G%22[Author]&itool=EntrezSystem2.PEntrez.Pubmed.Pubmed_ResultsPanel.Pubmed_DiscoveryPanel.Pubmed_RVAbstractPlus)
És nem is biztos, hogy ez az a Lenkei. Egyszerűen az USA-beli eladási technikát vette át (nem csak a készítményeket). Ott is valószínűleg ugyanilyen szöveggel adják el ezeket a szarokat (és csatolva a szcientológia egyéb termékeit is).
Bradley Tamás 2008.11.05 09:17:52