Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zacc

4 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Illy Cafe, Galway, Ireland   ..
Megfázás esetén nem kell egyből antibiotikumért rohanni. A szervezeted dolgozik az ügyön, és könnyen segíthetsz is neki, méghozzá természetes módon.Főzz teát a következő növényekből: csalán, kamilla, hársfa, bodza, ánizs, citromfű. A kakukkfű is jó a nyavalyádra, de…..
Elkeresztelték a fővárosi kerékpárkölcsönző-rendszert, a BuBi név 9632 voksot kapott az összes beérkezett 38403 szavazatból. A kerékagyon augusztus 2-án írtunk először arról, hogy a közbringahálózat megvalósításával megbízott Parking Kft. névpályázaton vár javaslatokat…..
Óvodás homokozólapát-hisztin kívül semmilyen értelmes magyarázatot nem találok arra, miért tesz a II. kerület minden különösebb indok nélkül keresztbe egy fővárosi fejlesztésnek.  Fiatal, független közlekedésmérnök-hallgatók csoportja új megoldással állt elő, hogy…..
A Városháza udvarán tartott tegnap sajtótájékoztatót a Parking Kft., ami annyira instant volt, hogy negyedórás késéssel már csak a székek összeszedésére értem oda. Aki azt hiszi, hogy rutinos vén újságíró vagyok, aki megúszva a beszédeket csak a büfére érkezik, az téved.…..
Zacc 2010.08.06 22:16:47
@bryan: Ez tiszta sor, akkor írhattam volna példaként az első félórát. A kérdés azonban még mindig nyitott: ha pl éppen 35 perc alatt érek az uticélomhoz, akkor az egész jegyet ki kell-e fizetni vagy csak annak az időarányos részét?
Már egy órája állok a sorban és még egy órát fogok a Bakáts téren Budapesten. Csigalassusaggal haladunk. Mindezt csak azert, hogy rajzolhassak egy Faszt. Bravó :) Ha végeztem, elkezdem felrakni a képeket. Fuckyeah..
Vasárnap az Emberibb Parkolásért Mozgalom és a Közlekedési Dolgozók Országos Egyesülete csapata autókkal tüntetett a kerékpárutak ellen. Az aktivisták elfoglalták a Kiskörúton nemrég kialakított bicikliutat, és a parkolósáv visszaállítását követelték a városvezetéstől.…..
Zacc 2009.12.14 21:11:52
@Pepe135: A belváros nem autókra lett tervezve 200 évvel ezelőtt, és erre a feladatra ma sem alkalmas, lássuk be. Nagyon jó hogy 6m széles járdákat csináltak, mert így egy kicsit élhetőbb lett a Szabadság-híd - Kálvin tér környéke. Az autósoknak nincs keresnivalója a belvárosban, kivéve ha árut szállít / esetleg célforgalom.
Használjatok BKV-t, vagy tekerjetek ti is :)
Blog.hu segítség Desk Diary 2008.12.03 16:54:00
Ezt a sablont nem tudod egyszerűen módosítani (a színeket természetesen lehet, de a grafikus elemeket nem érdemes). itt is igaz, hogy a módosításhoz előbb át kell másolni a sablont a saját sablonok közé, erről és általában a szerkesztésről itt olvashatsz. A jobb felső sarok…..
Zacc 2009.09.29 15:04:19
@Syntax Error: Hallod, holnap elmegyek szemészetre :) Köszi és bocs :)
Ez a képen még nincsen rajta az osztón és a gyűjtőn lévő golyónyomott lemez mert azt csak később tudtam megvenni a Metaloglóbuszban...
keletikonyha Tandori csirke 2008.09.28 12:10:00
Körülbelül fél évvel ezelőtt voltam egy indiai étteremben, ahol tandori csirkét ettem, és tegnap este ezt próbáltam elkészíteni az emlékeim és néhány interneten talált angol nyelvű recept alapján.Elkészítési idő: 120 percElkészítés nehézsége: 3/10Alapanyag - költség:…..
Ma este megfőztem a második postomat. Valahol olvastam egy receptet a cégérben említett ételről, és mivel több résztvevő elemével nem voltam kibékülve, ezért a szokásos hozzáadok és elveszek módszerrel a következőt alakítottam:Elkészítési idő: 70 percElkészítés…..
Első receptem itt a blogon :) Elkészítése viszonylag egyszerű, és nagyon finom - legalábbis azoknak akik kedvelik a keleti konyha ízeit.Elkészítési idő: 60 percElkészítés nehézsége: 4/10Alapanyag - költség: közepesHozzávalók (2 főre):1 db répa1 db nagyobb krumpli2 fej…..