Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Crazy Kid

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég kevés téma van, ami annyi vitát váltana ki úgy általában véve is, mint az egészségügy, különösen, ha az angolt és a magyart kell összehasonlítani. Mindkettő mellett és ellen is lehet érveket felhozni (jó pár alkalommal ez már meg is történt), és a mai egyik ajánlott…..
Crazy Kid 2015.08.31 12:05:47
Azért utánanézhettél volna hogy tényleg nincs e magyar egyetem a top 500-ban...
www.shanghairanking.com/ARWU2015.html

Oké a végén, de ott van a szegedi...

Sajnos amikor ilyen van, akkor az tűnik ki, hogy szándékosan a magyar értékeket akarod csorbítani és pl. számomra hiteltelenné teszed az egészet. (A Kolumbiás részre gondolok)
A blog láthatjátok alapvetően pozitív oldalról közelíti meg a dolgokat, de mostanában annyi barátnőmmel, ismerősömmel beszélgettem, aki azon siránkozik, hogy „csak neki nincs normális kapcsolata”, hogy ezt muszáj megosztanom veletek. Kezdjük az elején adott egy fiatal, csinos…..
Crazy Kid 2014.05.03 01:14:57
És ismét egy szuper cikk amin vitatkozhat a két nem. :) Szerintem ezt a huzavonát a végtelenségig lehetne csinálni. Én is előadhatom a történetem, mondhatom hogy Ti lányok vagytok a hibásak, de az nem lenne teljesen igaz.
Egyszer egy lány azt mondta nekem, hogy legyek bunkó, ne figyeljek oda rátok, mert nektek ez kell. Amikor a másik emberszámba se vesz, akkor vágytok rá igazán. Megköszöntem tanácsát, majd megfogadtam magamban, hogy csak azért se leszek ilyen. És hogy miért nem, mert az nem én lennék! De sajnos az idők folyamán véltem némi igazságot felfedezni a mondanivalójában. Ha ott van valaki nektek akire számíthattok, aki mindent megtesz értetek, aki család akar, aki segít még a konyhában is. De nem, ez nem kell. Mert hátha van jobb. Ez az egész rohadt fogyasztói társadalom megtanította az embereket, hogy úgyis lesz egy újabb iPhone, lecserélem a meglévőt mert az jobb. Csak az életben nem viheted vissza gariban cserélni, és nem térhetsz vissza a régi modellhez... Szóval őszintén nem értem néha miért akartok mindent, és aztán egy idő után miért lesz az is kevés??? 2,5 év után én már tényleg azon filóztam hogy igen, házasság, család. Majd megkapom az arcomba hogy bocsi, de inkább hagyjuk. Hogy miért, had ne részletezzem mert az egyszerűen nevetséges.
Valahogy úgy éreztem magam, mint amikor én pl. azon filózok hogy lecseréljem e az autóm egy új, szebb modellre.
Na de ez van, nem adom fel, egyszer csak meg lesz az aki talán végre kimondja azt az igent. Vagy legalább jussak el a kérdés feltevéséig...

De tudom, nektek se könnyű. Egyik lány ismerősöm is mesélte, hogy na most, megtalálta az igazit. 1 hónap múlva kérdezem na mi a helyzet, majd meséli hogy, háát, kiderült hogy 2 gyereke van és persze felesége. bumm.

Szóval nektek nem a "jófiú" kell, hanem a seggfej. persze tisztelet a kivételnek...
Budapesten a választások előtt több közteret átadtak a nagyközönségnek, bizonyítva, hogy mennyire emberbarát a rendszer és milyen jó nekünk, hogy a kormány és az önkormányzatok foglalkoznak azzal, hogy a mi közérzetünk jobb legyen. Egy mondat viszont mindig megütötte a…..
Crazy Kid 2014.04.15 20:01:55
@SzerződésSertés: Ott a pont!
TComment Benzinest? Hülye vagy? 2014.02.04 06:20:00
Nem sokat gondolkodnék, ha új autóba motort kellene választanom. Elfogytak az érvek a benzinesek mellett. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Crazy Kid 2014.02.04 10:33:53
GT-R, Porsche, Ferrari, Lamborghini, Radical, Caterham... ezektől az ember elvárja a teljesítményt. Nyálat csorgatnak rájuk, tinédzserek nyomják pelyhedző állukat az oldalüvegre és elképzelik, ahogy lefűzik a kedvenc kanyarjaikat, ahogy driftelve fordulnak minden sarkon... az autó…..
Cikkünk nagy port vert fel, ideje egy kicsit csillapítani a kedélyeket és eloszlatni egy-két tévhitet. És telefonáltunk is! Az Égéstér 104. adásának kommentposztja.Itt a direktlink a letöltéshez, ha netán kéne...
A titokzatos alkatrész az autóban, amitől imádjuk vagy utáljuk. A fekete doboz, amiről kevesen tudják, mi van benne. Lengéscsillapító-technika, az alapoktól. Vélemények az azonos című írásunkról...
Crazy Kid 2011.01.03 15:24:05
Szia András,
Gondolom erről biztos hallottál már:
www.youtube.com/watch?v=Lyf4rfT7bHU&feature=related

Viszont sehol nem hallani/olvasni hogy lenne jövője. Ennek mi lehet az oka?
Crazy Kid 2011.01.03 15:48:21
@Alf: Igen igen, csakhogy a leírás szerint az igényelt áram nagy részét megtermeli saját magának, mert a mozgásból vissza tud nyerni. Legalábbis a leírásában ez van.
Na mind1.
Belsőség Nem tanulunk... 2008.12.16 16:34:00
Nem érdekel ki vagy, ki nem vagy. Nem érdekel, mivel foglalkozol te vagy a szüleid. Nem érdekel az sem, mi vezetett arra, hogy ezt az indavideóra kirakd.Nézz tükörbe, nézd meg a fejed...Hülyegyerek, jónapot. Elnézést a személyeskedésért, de itt már azért ledobtam az ékszíjat…..