Regisztráció Blogot indítok
Adatok
borno

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    A bátyám és én. Orfű, 1985. július.           Tomival és Szabival már hetek óta készültünk erre a versenyre! Hetekkel korábban beneveztünk, lefoglaltuk a szállást és folyamatosan készültünk az év…..
Madridhoz.Fiúknak. ..
borno 2009.05.10 22:45:55
Végre... Köszi, Gábor!

@Bencike91: Sztem inkább nem ő az.
DE: Én mindkettőt szívesen ápolgatnám. :)
Persze csak a gyengébbeknek. Who's that girl?                         itt van még egy segítségnek!..
borno 2009.05.08 22:45:18
@ettumifilii: A 2. alapján sztem igen.
Őszintén szólva sikerült eljutnunk oda, hogy ne tudjam leírni ezt a szót röhögés nélkül, sőt mi több hallani is vélem Bunyós Pityut, Fásy Ádámot és még mit tudom én kit.A fejemben ez a szó már csak nyolc esssssssssel létezik. (Linkelni nem merem, mindenki keressen rá a…..
Mondjuk, sosem volt egy egyszerű eset, de ha azt meg tudná nekem valaki magyarázni, hogy azok után, hogy valaki tulajdonképpen simán veri Serenát, hogyan lehet kikapni 6/3 6/0-ra egy Kanepitől, azt megköszönném. Ps.: Tudom, hogy az észt is húszban van és kiemelt.  ..
A vitának vége. Megtalátuk. Íme.  ..
borno 2009.05.03 22:54:19
Most, hogy Petra feltett egy pár kérdést Rafát illetően, elmerengtem, hogy akkor mégis hogy is van ez. Én még úgy tanultam, hogy mindenkit meg lehet verni, legfeljebb a nagyon jókat picit ritkábban, de ebben a játékban rettenetesen nagy tudáskülönbség egyenlíthető…..
borno 2009.04.27 22:20:24
@fuzzy_dunlop: "...Federert öt évig nem tudta megverni senki füvön"

Igen, de azért számolj utána, h hány tornát nyert így meg Federer füvön, és hányat Nadal salakon...
So Spaniard, we shall go to Rome together, and have bloody adventures. Lássuk, mi vár ránk Rómában, hiszen sorsoltak. A legfontosabb, és az utóbbi hónapok alapján egyben a lehető leglényegtelenebb információ, hogy Rafa ágára került Murray, Roger ágára Djoko. Mert igazából…..
borno 2009.04.26 17:34:30
@sylar_88: Phelps... Ez nagyon ott volt. :)
Mintha mi sem történt volna, ugyanúgy Nadal-Ferrer döntő lesz Barcelonában, mint tavaly. Míg Rafa simán verte Davyt, addig Ferrer döntő szett tie-breakben fordította meg a meccset Gonza ellen.Rafa holnap sorozatban ötödször lehet barcelonai bajnok. Hogy erre mennyi az esélye?Ami a…..
borno 2009.04.26 16:59:17
@zécsiti: Nekem is akadozik... Én most a bet365.com-on nézem. Itt csak simán regisztrálni kell, aztán már nézheted is. Kártyaszámot NEM kell megadni...
Őszintén szólva, életem egyik legnagyobb élménye a 2004-es RG döntő, annak is a döntő játszmája, a kis lúzer Gastonnal és a szintén kicsi szenvedő Varázslóval.Gaudio - Coria a gyengébbek/fiatalabbak kedvéért.Akkor én bevallom azt hittem, ők ketten majd esztendőkre…..
Mottó"Mindannyiunknak vannak álmaink. Azért, hogy azok az álmok valóra váljanak, rettentõ sok elhatározás, lemondás, önfegyelem és erõfeszítés szükséges."[Jesse Owens - Berlin 4x-es olimpiai bajnoka 1936]  Sziasztok! BevezetésNos hát hogyan is…..
Tekintve, hogy a majd két hete megfogalmazott gondolataimból nem sok minden vált valóra, és a torna során sem jártam nagyobb sikerrel, őszintén szólva elég kevés jogalapot érzek, hogy itt nagyon jósolgassak, latolgassak. Úgy rémlik, talán annyit sikerült eltalálnom, hogy a Nole -…..
Az én generációmnak a Battistone név egy a földön ájultan fekvő hátvédet jelent, akit Tony Schumacher rúgott kishíján agyon a 82-es foci vb elődöntőjében. Nektek már a Schumacher is mást jelent. Meg a Battistone is mást fog. ..