Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kókusz Dió

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Sziasztok!Miután elhelyeztük a képet az önéletrajzon, most lássuk a további követelményeket az önéletrajz kinézetével kapcsolatban. A hiedelemmel ellentétben a kevesebb néha több: vagyis NE tegyük tele az önéletrajzunkat mindenféle "csicsa-micsával", hiszen ez…..
Kókusz Dió 2010.04.12 19:33:42
@MocsáriT(r)oll: Csak a svéd trollok. :D
 Sziasztok, jó étvágyat az ebédhez! Remélem mindenkinek nyugisan telik a munka- és ebéd ideje, most biztos van időtök (net)csemegézni. Én épp csiri pörit eszem nokival és kovi ubival...Ne ijedjetek meg, ezt csak a mai poszt ráhangolásaképp írom ebben a "cuki"…..
 Szervusztok!Ma délutánra ismét egy kis humor: jönnek a már beharangozott vicces e-mail címek.Nem régen kaptam egy pályázati anyagot, ami önmagában legalább három posztra elegendő anyagot szolgáltat majd. :-) De ne szaladjunk ennyire előre, most csak az e-mail címekre…..
Kókusz Dió 2010.04.07 19:15:15
@Dragi: Régen még elmés volt, de mára már máshol is unalmas.
 Szervusztok!Biztosra veszem, hogy mindenkinél előfordult már, hogy a munkahelyén egyszerűen nem volt munka, csak ugye bent kellett lenni fizikailag.Egyik kedves Olvasóm küldte el a következő linket, melyben humoros, munkahelyi unaloműzésre alkalmas játékok találhatóak.…..
Kókusz Dió 2010.04.06 10:36:33
Kókusz Dió 2010.04.06 20:51:04
 Sziasztok!Manapság a munkáltatók elvárják, hogy az önéletrajz fényképet is tartalmazzon. Felvetődik a kérdés, vajon milyen is a jó kép?Általában a "mellkép" tanácsos, de persze ezt NE szó szerint vegyétek, mint ahogy ezt az alábbi hölgy tette. Azért hívják…..
 Szervusztok!Úgy döntöttem, hogy először saját kis sztorijaim közül szemezgetek.Íme: (a teljeskörű diszkréció ez esetben is természetes)"Tisztelt hirdető!Állást keresek és érdeklődök, hogy tudnak-e állást adni.Ha felvesznek dolgozni, akkor ajándékként 250g kávét…..
BUMA Flower-Power 2009.04.25 11:10:00
Ezazz. Megint itt. Lemondtam róla, de nem. A lelkiismeretem nem hagyott nyugodni. Megint írnom kell, mert megőrülök. Kb fél éve nem jártam errefele.De. Ez a tegnap este. Nagyon ott volt. ELTE-ÁJK. ELTE Összművészeti fesztivál. ELTE ÁJK Perjátszó Kör. Juppijóóó.…..
No comment. A találatért köszönet Frenetiknek. ..
Kókusz Dió 2009.03.22 16:30:45
@desmondwallace: Akkor meg nem lehet, hogy abban az időben még ott volt Nigéria? Kell nektek mindig kötekedni. :P
Két hete sikerült begyűjtenem valami nagyon ragaszkodó fertőzést...NEM...NEM TRIPPER...6.án pénteken reggel felültem az ágyon h most akkor indulok dolgozni, és azzal a lendülettel vissza zuhantam, aznap csak dokihoz mentem nagy nehezen, de mire másodszor felkeltem már hangom sem…..
Manooooooo! Akkor most már tegyük oda magunkat, vannak olvasóink meg minden, legyünk naprakészek, tárgyaljunk ki valamit hetente legalább kétszer. Ígérem itt kezdem a napom mindig:)A tegnapi napot próbálom most összefoglalni, nem lesz egyszerű:) Reggel 10re vártak egy kis baráti…..
Kókusz Dió 2009.02.18 22:04:34
Dió magyarázza a bizonyítványát. :D

Szóval aznap egy szép keddi vagy szerdai (ünneplés miatti homály :D) nap volt a vizsgaidőszak UV hetében. A római jog 4-esem még meg sem száradt, bennem máris buzgott a tettvágy, hiszen 6 hete csak ültem és nyálaztam a könyveket (nem, nem úgy mint a kutyám anno a szakácskönyvet, amit sikerült egy délelőtt alatt elfogyasztania). Gondoltam, it's hard time to clean up, ráfér a szobára.

A mi családunkban nem szokás a "csak-a-saját-szobám-az-én-dolgom" hozzáállás, így hát felpucováltam az egészet, örüljön a szájuk. A fürdő olyan csodás lett, mintha akkor fröccsöntötték volna magából a megtestesült tökéletességből. Igen, aki látott már takarítani, tudja, milyen pedáns vagyok (és bosszantó :D). A szobámban is felporszívóztam, felmostam a parkettát, csillogott-villogott.

Elégedett voltam a munkámmal, maximalizmus ide vagy oda, ez megfelelt minden elvárásnak.
Miután port is töröltem, elkezdtem locsolni, leszedni az elszáradt virágokat, leveleket. Közben Szabesszal beszéltem telefonon.

Épp egy sztori közepén tartott, mikor az egyik kaktuszom -megunva a 6 heti stresszes légkört (jókor, azért hozzátenném)- levetette magát a párkányról... egyenesen a frissen fényesre nyalt padlóra.
- A kurva szádat! - kiáltottam fel Szabesz meglepetésére, aki nyilván saját utolsó mondatának tulajdonította a kirohanást.
- Hogy mi?
- Suicide kaktusznak mondtam, hogy a kurva száját.

... És csak röhögés...
Kettőezerkilenc január 13-a van. Hétfő. Hideg. Kibaszottul hideg. Mínusz 8 fok van, és este 7.50Az RTL -en Fekete Pákó nevű majom osztja az eszet Delhusa J. társaságában. Jó kilátások, tévézésről ennyit. Marad a tanulás. A média rákényszerít a tanulásra.:) Szülők is azt…..