Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gás

28 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hobbilatin 2011.09.15 10:49:29
 Penetra-penetra origo quattro, non circulata ratio circulum...
Gás 2011.09.18 17:54:13
bs
piloencadiz A béke napjai 2011.02.28 15:21:08
Szombaton kiköszörültem a csorbát, erasmusos szervezéssel meglátogattuk Gibraltárt. A szervezők tájékoztató leveléből kimaradt azaz az info, hogy mindenki hozzon legalább személyi igazolványt, úgyhogy akadt pár ember, köztük három angol, akiket végsősoron nem engedtek be…..
piloencadiz Tarifafrica 2011.01.30 23:01:06
A hétvégén Tarifán voltunk az argentin nővel. Nem túl messze Cadiztól 1,5 óra busszal, s , szemben Marokkó partjai. A város nevezetessége a részét képező (fél)sziget Punta de Tarifa- Isla de Paloma, amely a hivatalos határt képezi a Földközi-tenger és az Atlanti-óceán…..
Nagyon lájtos mostanában errefelé, amint ezt a francia barátom is megmondta.  Napon van 25 fok, amúgy 15 max, az emberek kezdik használni a tengert, több a szörfös, a horgász, a télen is napbarnított helyi öregek már kezdik visszanyerni nyári színüket. Költői. A korai…..
piloencadiz Első nap a kórházban 2011.01.11 19:19:00
A spanyolok általában nagyon segítőkészek, a bérbeadómmal összefutottunk az utcán, elmondta mik az olcsó helyek. Autentikus volt. Találkoztam az argentin útitársammal kiderült, hogy argentinában börtönpszichológus egy női börtönben, ahol az őrök alázzák a 20 százalékban…..
piloencadiz Hola en cadíz 2011.01.06 18:24:00
!Hola! minden kedves látogatónak.Röviden: 4 hónap kemény 'szakmai' gyakorlat előtt állok, melyet a kies spanyol kisvárosban, Cadízban töltök.Helyszín: Cadíz, Spanyolország, 360 fok tengerpart. Konkrét lakhelyem az óváros:http://maps.google.com/maps?tab=ml (remélem meg tudja nézni…..
Uptade: Ebben a pillanatban zárult Miki mókatára. Eheti nyertesünk ytike lett, akit ezúton is megkérnék, hogy fáradjon a főbejárathoz, vagy küldje el e-mailben az elérhetőségét. A többiek holnap újra próbálkozhatnak, hiszen reggel indulunk az új feladvánnyal.Bár hétfőre…..
Megrendülve állunk Balka elméjének romjai előtt. Régóta csinálom ezt a blogot, de ilyen torokszorító érzés még sosem fogott el. Íme az ember, aki 16, értitek, tizehat darab iszonyatos rossz szóviccet faragott a Hír TV-ről. Elképesztő, bizarr, az a legkevesebb, hogy beteges, és…..
Gás 2009.04.27 14:10:31
Akik csak a postok első mondatát szokták elolvasni, azoknak mondom gyorsan, hogy nem kell összeomlani fejben, a Last.fm továbbra sem lesz fizetős, csupán a rádiót dugják el a havi 3 euróba kerülő lakat mögé.Amúgy én eddig sem használtam a Last.fm rádióját. Az ember nem is azért…..
Vaduz 2010 Ági táncol 2009.03.15 21:23:00
Ez nem egy nyaralás. Ezt a postot most a suliból írom, 21:20 van és egy csomó dolgom van még a keddi prezentációval kapcsolatban, uh itt leszek egy darabig... de ahogy ígértem felkerült Ági nagyszerű tánca a blogra. Ugyan nem Hasselhoffra nyomja, de sztem zsííííír :)Enjoy...
Gás 2009.03.21 20:04:26
Vaduz 2010 Who is who 2009.03.07 21:54:00
Nagyon vicces. Megjöttek az egyiptomiak. Van közöttük két igazi muszlim és egy katolikus, a lányok között legalábbis, mert van még két srác is de azokkal nem beszéltem. Na mindegy, szal a két muszlim lány minden nap 5ször leterít magának egy kis szőnyeget és felvesz egy fekete…..
Turbán Szumma szummárum 2009.02.14 19:54:00
Lemértem, megmértem, kiszámoltam, összeadtam kis összefoglalás, statisztikák így 1 héttel hazaérkezésem után! gyorsan a blogról: Szóval a blog fennálása óta ( 2008. szeptember 8.) 28 bejegyzést írtam, és ezekre összesen 142 komment érkezett (a válaszaimmal együtt). Az…..
További harc az arabok lehúzása ellen meg Damaszkusz, Beirut, Tripoli .. Azt Palmyránál elfelejtettem megemlíteni, hogy a romok között egyszer csak feltűnt egy tucat arab motoron meg tevéken, és minden szart el akartak adni nekünk, eddigre persze már okosak voltunk, tudtuk, hogy az ár…..
Hazaértünk. hulla vagyok… 2 ország 11 nap alatt. Az arabokról nem alkottunk összességében túl jó véleményt, és Törökországot teljesen Európának éreztük amint átléptük a határt… képzelhetitek..pedig ez az ország se semmi.. Sivatagi túra lehúzó arabokkal + sok…..
Turbán Jelt adok 2009.01.22 00:24:00
ebben a részben gyorsan:leadás/nemalvás - összefoglalva bazdmeg.mikor megyek haza és ilyenekés SZÍRIAI út ha valaki nem hallotta még :)Szóval 1 hét intenzív munka..persze minden este búcsúbulik közben.--  érdekes volt egy hétig.. de eléggé elkészültem..  mindenesetre…..
Turbán Újévi Istanbul és munka 2009.01.05 20:02:00
Ha írok az vagy azt jelenti, hogy valami rohadt érdekes történt vagy hogy tömegesen kérték h írjak vagy leadás lesz 2 napon belül.... nos, ez utóbbi, és ilyenkor minden jobb a rajzolásnál/renderelésnél ... a szobám is milyen tiszta lett, meg pár prison break-et is láttam.. aaaa.…..
Turbán BÚÉK!! 2008.12.30 19:00:29
Hello, új év alkalmából átugrom Európába!Istambulból minden kedves látogatónak BÚÉK.Azt kívánom, h mindenki regisztráljon mert 2 perc, és kommenteljen 2x annyit, mint előző évben ;) .. és világbéke.Hello. G.Majd jövök. ..
Ebben a részben: Pályázat, International Food Festival, buli nálam,  Erasmus iroda ’buli’, szülinapi buli, házibuli, kajameghívás, megfázás, Konya, karácsonyi előkészületek, nemtom. meg régről videók-zene! Kedd-Csütörtök: Szokás szerint egyetemi napok,…..
Vágyálom csak a cím, de ha az ember a gonosz Dr.M. levelét elolvassa, bocsánatos heveskedésnek tűnik az internálások elrendelése. Íme a pöröly:- Hogyan hívják azt a nemzetet, amelynek a tévécsatornáin csak mutatóban találni néhány - ám annál jobb - bűnügyi film?-…..
Gás 2008.12.15 17:33:00
Turbán Utazgatás nyugaton 2008.12.13 16:16:00
Nyugati körútról hazafelé tartok. busszal.. milyen jó h velem van a legjobb barátom a laptopom, és nem unatkozom! klikk a továbbiakhoz. Isztambul kb.3 nap Szóval először elvonatoztunk Isztambulba: Astrid az amerikai csaj, aki kapuérázik, de nem látszik rajta, Asia és Lukas a 2…..
Élménybeszámoló következik.   Életem első találkozása egy fodrásszal...mármint aki le is vágta a hajam. Ha ezt mindenki megemésztette akkor az a véleményem, hogy nem is rossz dolog a fodrász... levágta a hajam, ki hitte volna. mondtam hogy kücsük itt kücsük ott és jó…..
Nem tudom hol hagytam abba, de az tény hogy már elég rég.. úgyhogy belevágok.. megpróbálom nem kavarni az eseményeket. KLIKK Na újraolvastam az előzőt, szóval tudom hol folytassam: először a sulit lezavarom…   Leadtam a spirálos házit és AA-t kaptam rá, hogy egy kicsit…..
Beindult a suli, nagyon.. úgyhogy nem alszom meg dolgozom, meg kicsit bulizok... holnap leadás, de nincs kedvem csinálni, úgyhogy szünet képpen leírom, hogy mi történt az előzőek óta, meg sok kép is lesz... úgyhogy klikk. Szóval, visszatérésem után kapásból volt egy…..
Hazaértem Istanbulból, olyan sok minden történt, hogy egy új stílust próbálok ki a történtek elmesélésére… a lényeg, hogy ott volt Tomi, Pilo, Kapi, Nyoszi (+Melinda+Kriszta a Balázshoz) aztán Paoló is arra járt, meg sok random török. Képek a Picasan. Köszönjük a…..
Bergamába (Pergamon) utaztunk; Hatvan 4.éves építész + kb. 10 tanár, a „restoration and conservation” – tárgy keretében. 11 óra busszal, de az előzőekhez képest ez semmi, simán aludtam… reggelre megérkeztünk, és azonnal kezdetét vette a munka. 5 csoportba…..