Regisztráció Blogot indítok
Adatok
goodmanbeats

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hű, most látom csak, hogy lassan több, mint egy éve nem írtam semmit saját, metálszürke S70-esemről. Pedig meg voltam róla győződve, hogy nem így van, de valószínűleg csak a temérdek mivanavolvóval? – jellegű olvasói kérdés visszhangja rezonált a fejemben. Nagyjából…..
goodmanbeats 2012.05.14 01:17:24
@ommm: Amelyik váltó az Avantime-ban van (és fel lett újítva tökéletesre, köszöni, jól van ;) az egyébként előszeretettel deglik meg Volvo S60/S80/V70, Saab, Opel Vectra, és még vagy öt másik európai márka korabeli modelljeiben is, használattól függően 150-200e lefutott km után. Úgy hívják, Aisin 55-50. Végülis tényleg el lehet járni vele éveket úgy, hogy hullásodik a vezérlése, de a végeredmény csak drágább felújítás lesz. Ettől függetlenül megvenném újra. :)
goodmanbeats 2012.05.14 10:30:51
@Phrascarica: szerintem olyat már nem gyártanak vagy tíz éve, ami többet bír. Kérdezz meg egy automataváltó javító szakembert, lehet hogy létezik olyan típus ami tovább bírja. De az én esetemben már a vásárláskor bele volt számolva a váltófelújítás. Persze biztosan létezik olyan eset, amikor valakit átvertek ilyen váltóval.
Viszlát, 3 literes, V6-os extravagancia, helló Atkinson-ciklusos hibridszinergia. Tegnap elment a csodás Avantime, ma megjött az amerikai szürkeimportos, körbetörésből javított Prius. Ebben fog utazni a gyerek, neki növesztem vele a fákat. Meg is kezdtem a famentést már ma, befogadtam…..
Gondolkodtam rajta, hogy érdemes-e ezt a videót kiposztolni, mert több helyen is találkoztam vele, de úgy gondoltam, hátha pont itt akad valaki, aki felismeri a rossz minőségű felvétel ellenére, hogy milyen logó van a furgon oldalán, vagy egyáltalán a típusát, mert az sem teljesen…..
Gyanítom, nem csak ezt a finomságot eszi így ez a cicus, hanem egyedi táplálkozási szokásának lehetünk szem- és fültanúi. Hangot rá! Jó szórakozást!   Sixxx találata, köszi!..
Rusty, akit Dalmáciából mentettek ki és fogadtunk be - még a Shrek macskánál is cukibb. Sőt, ugyanolyan keményen vagdalkozik is! Rustynapló, második kiadás. Macskalog - fejlődés múlt héthez képest Az egy héttel ezelőtti posztban röviden leírtam, hogy mi kell ahhoz, hogy…..
Családunkban régi hagyomány a halottak napi dunántúli turné. A közvetlen ősök meglátogatása a Győr-Szombathely tengely mentén esedékes, a hosszú útra általában tesztautót viszek, mert egyébként igen ritkán járok országot, és így legalább lesz fogalmam a kicsit hosszabb…..
Az utóbbi napokban a Hajléktalanok nevére vesznek drága elektronikát a Media Marktban és a Drága a Credigen-Media Markt 0 %-os hitele című posztokban foglalkoztunk az elektronikai áruház és a bank remek akciójával, ami 30 hónapos lejáratú, 0 százalék THM-mel, 0 százalék…..
Meredith Grey a Media Marktban futott neki egy 0%-os THM-mel, kezelési költség és önerő nélküli hitelnek, mintha mi sem történt volna az elmúlt fél évben. Természetesen kiderült, hogy mindig van tétel, amit nem sorolnak fel a hirdetésekben, ez pedig jelen esetben a hitelfedezeti…..
A Homár legutóbb a Szigeten csodálkozott, hogy milyen jól bírja a gin tonikot, de talán a Morrisonsban sem ártana meg pár pohár, ha ott ugyanúgy nem látni, miből mennyit kevernek a tonikba és ha ezt megemlíti a vendég, beindul a biztonságiakkal fenyegetés. Kedves Nagybajszú…..