Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Neil Blender

0 bejegyzést írt és 913 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mióta vannak videó rögzítésére képes mobiltelefonok, bámulatosan megszaporodtak a "fail videók", vagyis azok az anyagok, amelyeken mások hülyeségén döbbenhetünk meg, eshetünk kétségbe, vagy röhöghetünk egy nagyot. A youtube végtelen mennyiségben ontja ezeket, mindegyiken…..
Neil Blender 2013.07.11 14:24:30
@exec: Ez a nagy igazság.

De legalább a videóban nincs olyan, hogy forgalomban baromkodni... Lezárt pályán, üres parkolóban "csupán" annyi a veszélyes üzem, hogy saját magad és a géped vágod tönkre, ergo nem veszélyeztetsz másokat.

Azokat lehet és kell utálni, akik mondjuk délután 6kor az Andrássyn csinálják meg ugyanezt.
Valahol érthető, hogy az ember egy gyönyörű ívű gyorshajtás sodró lendületét nem okvetlen akarja megtörni a szabályok követésével. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Neil Blender 2013.05.29 11:38:23
Méltatlanul keveset vannak említve a budapesti biciklisek. Rájuk _abszolút_ nem vonatkoznak a KRESZ szabályai, főleg nem a közlekedési lámpák, pedig aztán ők igazán puhatestűek.

Az egyik legszebb sztori az idei Critical Mass előtt volt, én mentem ki a belvárosból motorral, a Váci - Körút kereszetződése a felüljáró alatt. Motorral érkezem, előttem senki, 3-4 másodperces zöld, kb 30-cal mennék a kereszteződésbe, a látóterembe nagy sebességgel balról biciklis, motor vészfék, egy elsőkeréknyivel belógok a kereszteződésbe. Balról a biciklis, családdal igyekszik a Mass-re, kicsit mérgesen odakiabáltam egy "Piros volt neked, meg akarsz dögleni b*meg"-et, erre kapom a replikát, hogy ő bringával van. Elnézek mögötte, két gyerek + asszony. Bringával, Át a piroson. Nem volt több mondanivalóm, ő felháborodottan elteker mellettem, mert nekem akkor már piros volt. Kérdés, ha jön mögöttem egy autó, aki a lámpát és engem néz, az rohadt élet, hogy engem hátulról eltrafál, kitol a csávó elé és ő még belémhajt oldalról, családostól. Engem a pirosoknál ez idegesít a legjobban, a biciklis. Akinek aztán mindig zöld van.

Ami pedig nagyon kirívó különbség az vidék, alapból dunaújvárosi lévén kiborító Pestről autóval/motorral hazamenni. 40km/h a külső, 42,3km/h a belső sáv. Senki nem siet. Mindenki kivárja a lámpát stb. Pest ilyen szempontból, minden bajával együtt sokkal kevésbé idegörlő.
Minden idők legrövidebb robogóblog posztja következik, ráadásul robogó sem nagyon van benne. A szezon még messze, de nem árt megnézni ezt az 1 óra 17 perces válogatást - segít majd jobban odafigyelni. A legtöbb nyilvánvalóan agyatlanul húzza neki, és van, akit a csúszós úttest,…..
Azt hiszem a magyar kormány páratlan dolgot hajtott végre. Azonban ez a teljesítmény nem pozitív előjellel kerül be a világtörténelembe. Ha egy európai külügyminiszter lediktátorozza egy másik európai ország miniszterelnökét az nagyon komoly dolog. Főként ha ezt a…..
Ezen az oldalon utoljára. Búcsúzunk, de csak a helytől. Új haza - donnelly Véget ért az őskor az NST történetében. Kicsiny városállamunk túlnőtt a falak jelentette határokon, és elég erőssé lett, hogy egy egész birodalmat kormányozzon. Mivel az nst.blog.hu legelői már nem…..
Neil Blender 2010.08.19 15:00:56
@Csöncsön: regisztrálj ékezet nélkül és utána profil oldalon tudod megváltoztatni a látható neved ami már lehet akármi
Neil Blender 2010.08.19 15:29:05
@Csöncsön: Hát akkor nem tudom. Nekem nem ékezetes uhogy simán ment, a többiek írták hogy így kell csinálni.
Neil Blender 2010.08.19 16:32:52
@Csöncsön: Vmi Messist pls... :)
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
Neil Blender 2010.08.19 15:55:16
@horas: de pont erről beszélek ember amit te is bevallasz... Ha Higuainnal a fedélzeten mint húzóember megnyeri a real a BL-t akkor is lesz valami amiért fikázni lehet majd, mert erre megy ki a játék...

Természetesen aláírom hogy egy csatár dolga az hogy gólokat lőjön, úgy gondolom ezt Higuain megteszi böcsülettel. De azt nem érzed viccesnek hogy egy VB-n lőtt mesterhármaskor is magyaráuni kell a bizonyítványt mert akkor is sikerül kivetnivalót találni a teljesítményre?

RvN, aki a maga idejében a világ legjobb befejezőcsatára volt szintén kiesett a Real ott ahol tavaly, mégsem kezdte ki senki, hanem a csapatot tette felelőssé + az edzőt.

Félelmetesen fafejűen és szemellenzősen utálod ezt a srácot, persze érthető mert Militot szorította ki az argentin csapatból és ez ugye megengedhetetlen bűn. Azt csak halkan megsúgom hogy Milito egyetlen érdeme a "lekezelt" labda Demichelis góljánál a kvázi tét nélküli utolsó csoportmeccsen....

az utolsó kommented meg inkább no comment, az már tényleg csak az szerintem hogy na szóljak be valami hangzatosat még utolsónak típusú...

részemről a vita lezárva, remélem még jobb idénye lesz az argentinnak mint jövőre és várom majd az esetleges megkövetését, én is azt teszem ha mégsem...
Neil Blender 2010.08.19 15:57:16
@horas: de nem azt írtad hogy a nagy csapatok ellen nem rúgott gólt hanem azt hogy 23 meccsen 2-t.

És ebben benne van minden. Ha a csoportkörben rúg 8at akkor lesz 30/10. Az már sokkal jobban néz ki de ugyanúgy szart sem jelent. Ezért nem nagyon szeretem a statisztikákat btw, egy jó alap de túl sokat levonni nem lehet belőlük, max azt hogy a labda gömbölyű és minden meccs 0-0ról indul... :)
Neil Blender 2010.08.19 16:08:54
@horas: Amúgy egyszer baszott jó lenne erről (is) élőben elvitázni egy sör mellett, mindenféle szúróvágólőfegyvertől távol :)
Írtam az NST-re 470 posztot, de egyiket sem volt olyan nehéz pixelbe ontani, mint ezt a mostanit. És nem csak azért, mert ez az utolsó, hanem azért, mert annyi mindent kellene ebbe a bejegyzésbe sűríteni, hogy ha nem szelektálnék, hosszabb lenne, mint a Szabó család és a Dallas…..
Parádésan hűtötték a golyókat a sorsoláskor. Sok helyen hónapokat kell várni az első rangadóra, a PL-ben meg már az első fordulóban iderittyentettek nekünk hármat is. Az ambiciózus, feltörekvő csapatok összecsapásával indult a szezon, majd a régi idők nagycsapatai feküdtek…..
Neil Blender 2010.08.17 16:06:00
@imici77: egész jól igazolunk idén.

Mondjuk csatárunk 2 van...
Neil Blender 2010.08.17 16:10:28
@man city: pffff és ez valami?

A Chelseat 6 éve basztatják. A Realt 40 éve. Én ezeken már nem kapom fel a fejem :)

Olvass egy kis spanyol posztot ha ezek zavarnak. Ott megkapod a katalán felsőbbrendűséget és sírva rohansz vissza a nyugis PL posztokhoz :D
Neil Blender 2010.08.17 16:27:04
@chrisred: ööö ezt mire is írtad?

Én pont azt mondtam hogy a Cselszkij rohadtul bevásárol de manapság azért inkább a magot tartja és toldoz foltoz. A Citeh meg most kezdi ugyanezt.

@imici77: Inkább koscielny hibákra lesznek(ünk) kihegyezve szvsz
Sokkoló meglepetésként hat majd mindenkire, ha feltárom, a Lazio egyik legendájáról szóló posztunkat melyik állandó kommentelőnk jegyzi. Természetesen Esti "Szom Ki-Van" Kornél mesél nekünk az olasz (és az angol) futball egyik legellentmondásosabb figurájáról, Paolo Di…..
Neil Blender 2010.08.17 13:58:02
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Itt üt vissza egy játékos politizálhat elmélet...

Amúgy én magasról szarok rá, hogy az általam kedvelt csapat vagy játékosok milyen politikai nézeteket vallanak.

Menjenek ki a páylára, hajtsanak, küzdjenek, nyerjenek, cselezzenek egyszóval FOCIZZANAK. A többit meg tartogassák a Tv interjúra, Twitterre, fészbúkra stb, mert szerintem az egyszerű szurkoló simán leszarja a dolgot. (már ha olyan beállítottságú a témában mint én)
Neil Blender 2010.08.17 14:28:39
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: persze ezt én is elítélem, azaz Maradonának be kellett volna hívnia őket.

De hát láttunk már argentinában olyat is hogy az ereje teljében lévő Batistuta nem volt válogatott mert hosszú volt a haja... szal én már semmin nem lepődöm meg.

Ennek ellenére azt tartom hogy a játékos a "munkahelyén" azaz a pályán focizzon és ne politizáljon vagy hergeljen, azért fizetik és azért járnak az emberek megnézni őt és a csapatát...
Neil Blender 2010.08.17 15:58:53
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Az a szomorú (?) hogy max Európában ill. a jó erzeésű futballszurkolók közt aprítja a szobrot.

Otthon ő untouchable, ha az elnöki palotakorlátjáról szívja a csíkot, miközben a tömegre hugyozik akkor is csak legyintenek hogy ez a Diego egy ilyen csalafinta fiú. Istennek mindent szabad márpedig ő ott isten, és az is lesz amíg él. Utána meg méginkább.
"Valami nincs rendben. Fejre állt a bajnokság." Két jellemző komment a bajnokság kicsit kaotikusan alakuló első üteméről. Az elporolt nagyok rendesen keresik az utat a lábuk alatt, számoljunk együtt, az OL-OM-Bordeaux trió eddig begyűjtött pontjainak száma a lehetséges…..
Neil Blender 2010.08.17 08:50:05
@Iustizmord: nem ahogy már irtam Pierre Woméra gondoltam.

Persze hypeban a török bajnokság nagyon ott van a szeren, ezt RC is mondta hogy az első pár meccsen furcsa volt mert ő az "úri" Real szurkolókhoz volt szokva. Amúgy vannak ilyen tök fura transzferek néhanapján ez a Niang féle is az. A csapat kapitánya, megbízhatóan lövi a gólokat, nem hiszem hogy az évi 6 millió ajrót, (vagy egy kicsit kevesebbet) nem tudott volna a Marseille lecsengetni a játékosnak. 8 milláért adták el az az összeg sem verdesi az eget hiába egy 30 éves játékosról van szó.

Gignac meg a one hit wonder szezon óta sérült gyakorlatilag végig, amikor meg nem akkor tiszta görcs, hogy nehogy one hit wonder skatulyába tegyék. Véleményem szerint jó játékos de kéne neki egy környezetváltozás akár fransziaországon belül, hogy a bizonyítási vágy ne görcsös legyen.
Neil Blender 2010.08.17 12:53:32
@Integető hajbókoló lufiember: Azért az OM látványosan pofára esett már nem kevésszer. Persze ők a regnáló bajnokok, lehetnének egy kicsit nagyobb étvágyúak, de szerintem az is közrejátszik ebben a visszafogottságban, hogy klasszikusan lúzer banda.

+ nem elvéve az érdemeiket, de ha nincs a Bordeaux epic összezuhanása akkor azért bajnokság sincs megint. ez hasonló a Real 4 évvel ezelőtti bajnoki címe jut eszembe mikoris a Barca omlott össze fordulóról fordulóra. Nem azt mondom hogy összemákolt ez a bajnoki cím, de amolyan félajándék féle mindenképp.
Neil Blender 2010.08.17 13:38:18
@Integető hajbókoló lufiember: Szerintem tudod mire értettem a klasszikus lúzer bandát... :) minden évben jön a bajnokok leszünk aztán általában lófasz nem lesz belőle.

Ha már Aulas, az utóbbi 2 év sikertelensége mellett is az OL szerintem a leginkább "profi" csapat, akik természetes módon kicsit belealudtak a jóba meg a zsinórban nyert bajnoki címekbe. Szerintem a legtudatosabban managelt és felépített csapatról van, szó bár azért ott is elférne egy klasszissal jobb edző. Mert OK, Puel jó dolgkat csinált a Lille-el, de egy olyan csapat aki rendszeres BL résztvevő, állandóan versenyben van a bajnoki címért, Lisandro, Toulalan szintű focistákkal rendelkezik az szerezzen már egy nemzetközileg is elismert edzőt bakker. Sztem. Ez olyan mikor a Real próbálkozott Remónnal, meg Lopez Caroval...

Btw DD azért nem csinálja rosszul szerintem a maxot kihozta a csapatból tavaly (mint említettem egy félajándék bajnoki címmel), viszont idénre nem nagyon erősödtek. Sőt...
Ha valaki kicsit is lángoló szenvedéllyel tudja követni a Bundesliga eseményeit, néha érdekes törvényszerűségekre bukkanhat. Ebben a mondatban az a jó, hogy akár az NB1-et is behelyettesíthetjük a német bajnokság helyére, akkor is igaz lesz, szóval a wikipedia.org.hu/mocsing.html…..
Neil Blender 2010.08.16 16:49:58
@Laciii: uuu baszki. 2 hét szabi után első munkanapon, atom mánsaposan (Muse rules) nap végén ez ütött :)
Neil Blender 2010.08.17 08:55:05
@progvog: nekem mondjuk a Sportaréna jobban bejött 3 éve de ez sem volt rossz. Viszont a csapolt Dreher kritikan aluli volt, pár eldugottabb helyen. Olyan volt mintha fél éve nem csapolták volna... :)

@Vul-Kahn: LOL, vazze szólj a csajodnak nagy bajok vannak, lazits kicsit.
Új rovatunkban azokat a mainstream félistenek oldalvizén, másfeledik hullámban érkező szupersztárokat, valamint meg nem énekelt (vagy nem elég hangosan megénekelt) hősöket mutatjuk be, akik noha nem kaptak se Aranylabdát, se FIFA Év Játékosa Díjat, mégis kitörölhetetlen nyomot…..
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
Neil Blender 2010.08.04 14:26:44
@rizla: Ezt nyilatkozta Mou, bár vmelyik spanyol szennylap írta 1-2 hete...

Erre mondana mondjuk sportars, hogy ja kerem a vbn kellett volna villogni nem Azsia ellen :P
Neil Blender 2010.08.04 14:39:27
@rizla: ööö, humorkodtam. Azt hittem világos :)
Neil Blender 2010.08.04 16:36:19
@halareaal: jaaaa isten ments hogy Gomez vagy Amauri nalunk bohockodjon. Nem tudom melyik unszimpatikusabb nekem, nem mellesleg egyiktől sem esem hasra.

Mou is megmondta hogy ha nem jön megfelelő erőcsatár akkor Marata lesz az aki bár fiatal de tehetséges, meg nagy böszme :)

Kakat és a többieket nem említettem mert nem csatárok... ;)
Kedves mindenki és a többiek. Hamarosan teljes erőből beindul az európai topfutball, ezzel párhuzamosan nekünk is véget ér az elmúlt hetek láblógatása, és belekezdünk erősen a szokott színvonalú tartalmak előállításába. Van néhány teljesen új ötletünk, vagy nevezzük…..
Neil Blender 2010.08.04 15:37:01
@Salvatore Bonanno: potkulcs kurvajo hely, régen ott laktam 1 háztömbnyire tőle akkor törzshely volt.

Igaz mikor legeslegelőször votlam ott akkor 1 órát kerestem mire megtaláltam de alap hely, nagyon bejön.
Nem kizárt, hogy még a tavalyinál is zseniálisabb idény elé néz a világ legfaszipántosabb bajnoksága, azonban az kizárt, hogy mindenkit eltaláljunk, akire érdemes lesz figyelni. Megpróbáljuk viszont, mivel ahány frappáns facebook-ismerős, annyiszor olvashatjuk el mottóként, hogy…..
Neil Blender 2010.08.04 13:40:26
@Mailand oder Madrid - Hauptsache Italien: Robben az nyilatkozta hogy blablabla bla bla blalalalalablala

Kb.

Nyilatkozni teljesen más dolog, érdekes módon mindenkinek a gyerekkori álma hogy a Barcelonában, Real Madridban, Bayernben, Felcsútban focizzon, nagyon sokat akar dolgozni, címeket akar nyerni, stb stb stb.

Robben azt mégse mondhatta, hogy ha' éreztem hogy fáj vazze, de úgy voltam vele hogy LESZAROM, akkor is elmegyek a picsába nyaralni ahogy kell mert a fizumat akkor is megkapom, gecc.

Nos szerintem az igazság bármilyen fájdalmas is, inkább ezutóbbi okfejtésben van mint abban, hogy tökéletes fizikumban várja az előszezont. Egy 2 hónapra szóló sérülés NEM olyan hogy azt a játékos nem TUDJA vagy nem ÉRZI.

Robben átbaszott mindenkit kellemetlen helyzetbe hozva a válagotott orvosait, saját magát és a Bayernt is.
Neil Blender 2010.08.04 14:04:32
@Minarik Ede bácsi: "magyarságtudatról csak Te írtál"

mivan? :)

ezt irtad az első kommentedben:

"De hát van, aki magyar, meg van, aki annak hiszi magát."

Ha azt irtad volna hogy te jobban érzed magad ha egy magyar csapat nyer hidd el fel sem veszem a témát. De sajna az idézett mondatod egy kicsit kibaszta a biztosítékot nálam ezért reagáltam. Szerintem fejezzük be inteligensen annyival hogy mások vagyunk aztán ennyi.
Neil Blender 2010.08.04 14:08:03
@Mailand oder Madrid - Hauptsache Italien: Van abban valami amit mondasz, nyilván a holland orvosoknak is kellett volna látniuk azt amit, de kérdés hogy ha azt mondja Robben hogy "hagyjááááá máááá, nincs semmi bajom akkor a válogatott orvos megvizsgálja-e egyáltalán.

Lényeg a lényeg, és ezzel le is zárom részemről, szerintem Robben azigazi ludas mert nincs az az isten hogy ne érezze hogy sérült. Ha akart volna akkor tehetett volna az ügy ellen, de nyilván akkor szabadság mint olyan bukta. És ha hangoztatjuk, hogy ő csak egy ember akit kihasznál a gaz válogatott, akkor azt is el kell mondanunk hogy ő csak egy ember aki végre pihenni akart egy kicst.

@popp: bazz neked a segglyukad merevedik? nem irigylem a csajod... :)
Már megint ezek a fondorlatoskodó, anglo-katolikus, félprotestáns, házasságtörő zátonylakók, mer’ ezeknek semmi sem szent. A SkySport értesülései szerint a Manchester City mindent megtesz, hogy leigazolja Jézus Krisztust. Mennyei forrásokra hivatkozva a csatorna tudni véli,…..
Neil Blender 2010.07.30 15:03:00
@vadkutya: LOL +10000
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
...és most emelt fővel távozok országomból. Augusztus közepén megtörténik az, amit eddig elképzelhetetlennek hittünk: Raúl Gonzalez Blanco-t egy nemhabfehér mezben fogjuk látni futballpályán. Talán ő sem gondolta volna, hogy egyszer ilyen lépésre kényszerül, mindenesetre…..
Neil Blender 2010.07.29 15:24:03
@krysal: És ne feledjük el hogy Maldini vándorolt a nyugdíjas évek alatt mint az állat. Balhátvédből lett sokszor középső mert balra már lassú volt mint öreganyám. Nem elvéve Maldini óriási érdemeit de más poszt.

Sehol a világon nem egyedülálló hogy egy védő 34-36 évesen még simán eljátszik rutinból (a Milánnál ez kifejezetten igaz, ott mintha elvárás lenne a vénség a védelemben), ugyanez csatárokra elvétve igaz. Gondolkodási idő híján csak Larssont tudom most előkapni, aki aggastyán korban is (kiegészítő) szerepet töltött be komoly klubnál.
Neil Blender 2010.07.29 15:28:51
@Radio Free Aberrania: Nem véletlen. Más nyelv, más környezet, más játék.

ez olyan mint az oroszok. Minek menjenek külföldre mikor otthon rohadt jól megfizetik őket, egyre jobb lesz a bajnokság stb.

Egy játékos aki a PD-ben játszik, csapattól függetlenül szerintem meg van fizetve, normálisak a körülmények, jó az idő (sztem egy spanyolnál ez különösen számít). Nincs oka külföldre igazolni. Főleg nem egy Bundesligába, ahol a Bayernen kívül nincs "nagy név" (nem összekeverendő a jó klubbal), a fizetések sem verdesik a plafont.

David Villa nyilatkozta mikor hívta az Arsenal, Citeh, Utd trio hogy nem megy Angliába mert esik az eső, nincs kedve nyelvet tanulni és otthon is megfizetik. akkor minek?

Lehetnek pro és kontra vélemények, olajat nem akarok a tűzre de egy spanyol játékosnak nem feltétlenül ideális céleállomás a Bundesliga.
Neil Blender 2010.07.29 15:55:39
@Radio Free Aberrania: De a francia is az. De nézd meg mondjuk egy afrikai-francia játékos mennyit keres egy Montpellier-ben vagy egy Boulogneban, és mennyi keres mondjuk egy spanyol a Zaragozában, vagy mondjuk az Osasunában...

Megint csak visszautalnék a liga erősségre... Szerb játékosok még Magyarországon is játszanak, mert előrelépés anyagilag stb. Akkor gondolj bele hogy a BuLi mekkora előrelépés... ugyanez igaz a brazilokra és az argentinokra is. Előbbiek itt is vannak bőséggel, Cluj keretében tömkelegével vann argentinok. Jönnek a pénz miatt európába, hogy kitörjenek.

Tartom: a spanyol játékosoknak a PD után nem feltétlenül előre lépés a BuLi (Feltételezve hogy mondjuk a Hercules Alicantéból, nem a Bayern, Schalke, Werder stb megy).
Nem tagadom, én kifejezetten rühellem Jimmy Jumpot. Legszívesebben Batmannek öltöznék, és akárhányszor le akarja varrni az asszonyt, beugranék az ablakán, és odapisálnék a hálószoba sarkába. Ebben ugyanis a világon semmi jó nincs senkinek. Nem vicces, nem érdekes, nem hasznos.…..
Neil Blender 2010.07.26 14:11:55
@birsalmamag: jaja, ez az amire gondoltam.

:D

A másik meg ez:

www.youtube.com/watch?v=IlGP1Hhk7YI

2:55-nél

Priceless
Neil Blender 2010.07.26 17:24:26
@BISMARCK: dehogynem. Csak sokkal gyorsabban mert rá edzene...

Az a baj hogy a srác már egy fogalom lett sajnos, egy "botrányceleb" így nem érheti "baleset" a fogdában. Iszonyatos botrány lenne. Jó mondjuk berakhatnák, egy 120 kgs faszihoz aki elvonási tünetei miatt agresszív :)
Most, hogy Iniesta lövésének híre a legeldugottabb halászfalvakba is eljutott, lassan ülepedni kezd a futballáradat méteres hordaléka. Azon túl, hogy rendszeresen naplóztak, csodáltak, ekéztek, az NST szerzői megpróbálják egyenként szétbontani és összerakni a világbajnokságot.…..
Most, hogy Iniesta lövésének híre a legeldugottabb halászfalvakba is eljutott, lassan ülepedni kezd a futballáradat méteres hordaléka. Azon túl, hogy rendszeresen naplóztak, csodáltak, ekéztek, az NST szerzői megpróbálják egyenként szétbontani és összerakni a világbajnokságot.…..
Most, hogy Iniesta lövésének híre a legeldugottabb halászfalvakba is eljutott, lassan ülepedni kezd a futballáradat méteres hordaléka. Azon túl, hogy rendszeresen naplóztak, csodáltak, ekéztek, az NST szerzői megpróbálják egyenként szétbontani és összerakni a világbajnokságot.…..
Neil Blender 2010.07.16 13:37:12
@bz249: ööö, nem nem egy körben mozgunk...
Neil Blender 2010.07.16 13:53:26
@pancho_sanza: Hogy lehet Mourinhót Maradonához mérni?? Előbbi nem keveset tett már le az asztalra edzőként, míg a másik meg sem próbál edző lenni. Ő megmarad a cukros bácsi szerepkörben. Vki írta és igaza volt, Maradonát úgy kellett volna kivinni mint az angoloknak Beckset. Legyen ott, csókolgassa a játékosokat, de legyen vki aki EDZŐ és összeállítja, felkészíti a csapatot.

Szarok rá ha Mourinho szétbombáztatja a veszteseket, amig hoz ez BL-t, bajnokságot és kupát 2-3 éven belül.
Egyébként sem azokról a sztárokról szólt a vébé, akiktől vártuk, talán nem felesleges beszélni egy poszt erejéig azokról, akik helyettük vitték a show-t. Azokról, akiket valamiért megjegyeztünk. Van a hajtás után található válogatottban olyan, akiről már hallottunk, csak el…..
Neil Blender 2010.07.15 11:25:01
@zsakfos : semmi. Az AFA elnöke hogy Maradona azt és akkor csinálja amit akar. Ha menni akar megy, de ők ki nem rúgják.

@horas: Állítólag Mourinho M. Diarrara és Gagora számít, míg Lass mehet mert őt jó áron el lehet adni. Egyetlen pozitívuma a transzfernek, hogy RM szinten fillérekért jön, így bukni nem lehet rajta. Sőt, lehet hogy még nyerni is fog vele a klub, ha 2 év múlva mondjuk eladja.
Neil Blender 2010.07.15 11:26:40
@Neil Blender: bammeg azért látszik hogy kő másnapos vagyok, konkrétan szavakat hagyok ki a mondatokból.. :)
Neil Blender 2010.07.15 11:31:19
@horas: RM=Real Madrid

Lasst akkor lenne nagy hiba eladni ha 100%os. Ha nem az, a betegsége akadályozza akkor el kell adni és neki is jobb lesz. Nem kell még egy De La Red (aki állítólag elkezdte a csapattal az edzéseket).
Most, hogy Iniesta lövésének híre a legeldugottabb halászfalvakba is eljutott, lassan ülepedni kezd a futballáradat méteres hordaléka. Azon túl, hogy rendszeresen naplóztak, csodáltak, ekéztek, az NST szerzői megpróbálják egyenként szétbontani és összerakni a világbajnokságot.…..
Neil Blender 2010.07.14 13:39:21
@nordsee: sztem már évek óta itt van csendben...

egyszerűen csak KEMÉNY vazze :)
Neil Blender 2010.07.14 13:41:52
@KoppányiG: Albiol azért még fiatal és fejlődhet. Tény nem egy Piqué féle védőzseni, de Marchenanál mindenképp klasszisokkal jobb.

Aki nézett Reál meccset idén (tavaly?) az azért tudhatja, hogy konstans jó teljesítményre képes. Hosszútávon, Piquével együtt szerintem jók lesznek, mert Charlie a mennybe ment most, de tényleg egy klasszissal lejjebb játszik mint pár éve.
Neil Blender 2010.07.14 13:49:03
@KoppányiG: nem kíváló, jó. Én nem vártam tőle ennyit az első évében, Pepe sérülése miatt főszereplő lett idén, jövőre mindenképp jobb lesz szerintem ez borítékolható.

Matától kapott bőr pedig nem hiszem hogy releváns lenne a jövője szempontjából, edzésen Ronaldinho is tudja még az összes cselét, meccsen már kevésbé villog.

Mindenesetre én nem féltem, szerintem be fog illeszkedni a csapatba, ha nem fog jobb ember feltűnni.