Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cherryke

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Mivel a másik oldalt túl sokan ismerték és volt belőle bajom,kénytelen voltam nyitni egy új oldalt,aminek a címét csak azoknak továbbítottam/továbbítom akik szokták olvasni a bejegyzéseimet. Az egész blogot törölnöm kellett egy családi vita miatt,vagyis inkább csak egy…..
autózz! Elég a gagyituningból! 2009.03.10 16:10:00
Józsefet a lenti képeken látható csodajárművel hozta össze a sors, volt ideje alaposan szemügyre venni is, mert húsztól negyven km/h sebességgel vánszorgott mögötte útminőségtől függően. Még jó, hogy fekvőrendőr nem volt az úton, mert emelődarut kellett volna hívni és…..
Cherryke 2009.03.11 14:41:45
Néhány hozzáfűznivalóm lenne...
Kezdjük a többek által különbözőképpen "megnevezett" kiállításokkal, versenyekkel. Na most itt nem arról van szó, h 10 paraszt kimegy a szántásba 9 traktorral meg egy ilyen kocsival, és akkor ez nyeri a kupát. Ezek olyan rendezvények, ahol rengeteg szépen, igényesen és átgondoltan (és mellesleg nem kevés pénzből) megépített autók vannak. Tehát nem kell lenézni. Ezzel az erővel a Hungaroringen rendezett F1 versenyt is nevezhetném Alsókarakószörcsöki traktorversenynek, mivel nem nézek F1-et, tehát nem feltétlenül tudom, h mit is takar ez a rendezvény. Kicsit erős példa, de remélem mindenki megértette.
A másik dolog pedig az, hogy az autóépítés az egyrészről "művészet" (mint pl. festészet, irodalom, szobrászat, stb.), ugyanis az ember kiélheti/kiéli benne a kreativitását, ötleteit, ügyességét, és még sok dolgot. Ezenkívül pedig hobbi is. Én se kezdek el anyázni pl a horgászokra, mert zavarnak a csatornaparton, vagy a sárkányeregetőkre a parkban, hogy mit képzelnek magukról, h pont ott csinálják, ahol én punnyadni akarok. És mindenki olyan hobbit választ, ami jólesik neki. (szerény véleményem szerint az autótuning sokkal jobb hobbi, mint ha pl WOWozik valaki)
Jah, és a kommentek között olvastam egy pár helyen, h minek ilyen peres gumi, stb. Na most nekik csak azt üzenném, h nekem pl. a GYÁRI mérete a gumiabroncsomnak 225/45R17. Akkor most mi van?? Gondolkodjatok már kicsit el rajta!!
Cherryke 2009.03.11 15:50:20
@107!:
Amint mutatsz egy élő és eleven gumist, ahol a szerelő úgy fújja a kereket, h nézi, h hány bár van benne, akkor lehet valami igazság a dologban. De pl az előző autómon (nem gyári méretű kerék, 185/55R15 helyett 205/45R16) soha se jelentett ez egy percig sem gondot, h mennyire fújjam fel a kereket. Jah, és az a gumi is terpeszben volt, és az ég világon semmi kellemetlenségem nem származott belőle.
És ha már az értékeknél tartunk, a téli kerekem 205/55R16. Na akkor abba mennyit fújjak, ha a 225/45R17 a gyári méretem??? (költői a kérdés :P )
Cherryke 2009.03.12 10:52:32
@107!: :) Nem találtad el, nem s4-em van...azért a 2.7 biturbo egy kicsit falánk jószág lenne!! :D De a konszernt eltaláltad!! Tényleg VW csoport!! :) Seat Leon Sport R!!