Regisztráció Blogot indítok
Adatok
humornyomor

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Szőke család sajnos nem tűzdelte tele levelét a hibák konkrét leírásával, így csak annyi derült ki számunkra, hogy a Saunier Duval ügyfélkezelési szokásai sem túl szórakoztatóak. A 2 évnyi szívás után született karácsonyi köszöntő a levél végén.Update: megérkeztek a…..
Tökcsősz, szakmabeli társam volt oly drága, és küldött egy önéletrajznak szánt irományt. Persze az önéletrajz szerzője azért nem teljesen "idióta", csak az önéletrajz írás nem sikerült túl jól. Példája viszont segíthet a hozzá hasonló…..
Zhaomannál találta a Homár a legendás Túró Rudi(k) lekoppintott, majd Kínába exportált változatának fotóját. Igazán mulatságos, hogy "a Túró Rudira megtévesztésig hasonlító, ám a különböző jogi problémákat elkerülendő Túró Kiittyyre keresztelt csokoládéval…..
humornyomor 2008.10.28 14:13:52
100
sokadik elutasítás, kiborult a bili:"Köszönöm, hogy válaszolt, mert legalább erre képesek voltak.......általában, aki jelentkezik, semmibe sem veszik. Nos, elég nehéz azonosulnom a ténnyel, hogy egy állásajánlatra sem vagyok Önök szerint alkalmas, nem is ismernek, azt sem…..
"Kandó Kálmán Műszaki Főiskola Villamosménök karrán végeztem (nyelvizsga hiányzik)" "Váltás oka: kihívást kerestem és miután találtam, felmondtam"  ..
humornyomor 2008.10.25 12:40:32
Egy nyerő végzettség, ami nem hiányozhat egy szakmai önéletrajzból:„Belgian beer secrets” című nyári egyetem" Elkaptunk egy képet a vizsgákra való felkészülésről :)..
A. volt olyan kedves, és megosztja velünk az álláskeresése során szerzett tapasztalatokat. Szerencsére őt normális HR-essel, fejvadásszal hozta össze az élet, részletes leveléből megismerhetitek, nagyjából hogyan kell/kéne működnie a pályázó-fejvadász-hirdető(munkaadó)…..
Na, ez még nekem is új. Versbe foglalt pályázat :)Subject: Olyan állást ajánlj, hogy leüljek... Kedves Fejvadászom!Szabadstílusban írtam meg minden idők legpocsékabb Suzuki-álláshirdetését, azért, hogy a személyes figyelmedet elnyerhessem:Suzuki Works! Gyártósori…..
Felmegy a pumpa néha, ha elutasítanak egy állás kapcsán? Íme néhány példa, hogyan tudtok visszavágni, és persze elérni azt, hogy a közvetítő cég a jövőben (értsd: soha a büdös életben) ne vegyen számításba az álláskeresés során. Innen szép nyerni! :)A sértett…..
Máris megjelent egy cikk az fn.hu-n a témában, és gondolhatnánk, hogy mire ez a hiszti. Hogy hiszti lesz, vagy sem, kiderül hamarosan, mindenesetre a multik elkezdték behúzni a kéziféket: lásd a cikkben a GM, és az SAP (ez utóbbi nincs még a cikkben :). A GM visszafogja a termelést,…..
Hát ez üt, mondhatnám odabasz. Álláshirdetésre beküldött Pop Art Style fotók. Andy Warhol nem élt hiába:Ha valaki kedvet kapott - persze isten ments - de így kell csinálni: http://www.photoshopsupport.com/tutorials/or/warhol-pop-art-silkscreen.html..
Igazi klasszikus kórházi Homár-horror, olvasni is rémes, hiába gördülékeny M. L. stílusa: olvasónk feleségénél epekövet találtak, szép nagyot, aztán a magyar egészségügy nyomorultjai jobban megkínozták, mint maga a betegség. M.-né kövét tavaly novemberben találták meg,…..
humornyomor 2008.09.25 15:48:50
Gyanítom, hogy abból a pénzből, amit elköltöttek a meg nem épülő kormánynegyedre, gatyába lehetett volna rázni az egészségügyet.
Erre
elb@szták egy totál haszontalan, ráadásul nem is teljesülő akármire. Milliárdokat.
Na ezért tart itt ez az ország...
LBI egy új telefonos lehúzásra hívta föl a figyelmünket: emelt díjas külföldi számról hívják a mobilokat, amit se fölvenni , se visszahívni nem szerencsés. A +3598-as számokkal legyünk gyanakvóak, kivéve ha tényleg megváltoztattuk egy cseh hölgy életét az utóbbi időben.…..
A Keleti pályudvar hajnali csúcsidejében üzelemő kettő pénztárból az egyikben még különösen ügyes alkalmazott is ül: Kati kolléganőnknek 23 perc várakozás után, 06:30-kor a 06:30-ra induló vonatra eladja a jegyet, amit aztán visszavált, hiszen a vonat elment. Reggel 6:07-től…..
Minősített naiv ügyfél egy pizzarendelés 25 perces késése miatt volt képes többoldalas levelet írni, illetve vissza is küldette a pizzát, annyira túlgyorsult a nagy várakozásban. Ugyanezzel a lendülettel le is hazugozta a pizzafutárt, aki állítólag tankolni ment előbb az étel…..