Regisztráció Blogot indítok
Adatok
feketerbizli

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég tértem vissza egy hathónapos dél-amerikai utazásról, aminek az elején úgy döntöttem, hogy spórolási célzattal megpróbálkozom a CouchSurfinggel, amivel korábban minimális tapasztalatom volt Európában. Ami alapvetően rossz volt. Így aludtunk például egy vasfogú…..
w Gázolás 2009.01.07 06:45:00
Reciklálunk, simán. Itt a tavalyi hó.Ukrajna is, Oroszország is pontosan ugyanott terül el, mint egy évvel ezelőtt. Akkor épp arról folyt a rendkívül színvonalas diskurzus, hogy miért kell nekünk Déli Áramlat, biztosan el lett adva az ország megint a ruszkiknak, és különben is…..
w Klasszikusok popritmusban 2008.12.05 05:45:00
Vége a magyarságnak. Valaki átírja Jókait. Alattomosan perceg, mint a szú, és azon dolgozik, hogy ránk omoljon a magyar égbolt. Nógrádi Gergely munkáit - az "újramesélt" Arany embert, Kőszívűt és Egri csillagokat - még nem olvastam, de úgy látom, nem kell ahhoz…..
w Bátor Sir Robin 2008.09.23 06:15:00
Robin, a bátor elszaladt Bátran elfutott, el ő A vész láttán ahogy tudott Farkát behúzva elfutott (Gyalog-galopp)  Magyarország gyámoltalan, gyenge, nehezen védhető peremvidék. Katonailag is, de ez az ország annyira csesznye, hogy nem kell ide erőszak. Sőt, még igazi zsarolás…..
feketerbizli 2008.09.29 12:14:38
ezekkel a hazai gázlelőhelyekkel mi van?
index.hu/gazdasag/magyar/mako5447/
nol.hu/cikk/139594/
Ha egyszer itthon is van belőle rengeteg, miért mindig a gázáremelés folyik a médiából és az sosem mikor kezdünk el hasznot húzni ezekből?
Azt hiszem, a szakítósblog egyéves történetének leghosszabb, legmegrázóbb, legfájdalmasabb levele következik. Vigaszt mi sem tudunk adni, de hebron azt mondta bele a szakítósbulin a Kossuth Rádió mikronjába, hogy ilyenkor jó tudni, hogy "Nem vagy egyedül". Nem…..