Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wombi73

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egészen elképesztő történetek érkeznek a Magyarország és én pályázatra (a héten még várom az írásokat). A mai szerzője, Erzsébet több mint három évtized után volt kénytelen feladni tanári hivatását és vágott neki a határátkelésnek. Tavaly október óta él…..
wombi73 2015.04.29 18:21:22
@Csore60: Igen, a nyugodtsag az, ami minden egyebet szinte elfeledtet itt Londonban.... En 41 evesen, tok egyedul, az ismeretlenbe indultam el egy hatalmas boronddel es egy hatizsakkal. En is dacbol es haragbol, mert en is ugy erzem, hogy cserbenhagyott a hazam. Diplomas mutargy restauratorkent, egyetemi oktatasi tapasztalattal, restaurator muhelyek szervezesevel, vezetesevel es a rengeteg restauralt mutargy utan feladtam Magyarorszagon a kinlodast. Mar nem volt ertelme. Evrol evre szuntek meg a lehetosegek, lett egyre kevesebb a penz. Viszont az idegeskedes, a szomorusag meg egyre tobb. A kilatastalansag erzese.... En is valtottam, nekem is mondtak, hogy bator vagyok... En meg hozzatettem, hogy "es csalodott".... De itt nyugodt vagyok, nem vagyok depresszios es bar meg csak fel eve vagyok itt, cseppet sem hianyzik az a masik orszag, ahol eddig eltem. Sot, ha a rra gondolok, hogy majd karacsonykor megyek a csaladom miatt, hat kiraz a hideg. Nem akarom ujra latni a boldogtalansagot es a szurkeseget. Nem akarom, hogy minden ujra arra emlekeztessen, hogy elvettek 25 evet az eletembol... En mindenkinek azt mondom, nem konnyu, de induljon el. :)
wombi73 2015.04.29 21:24:20
@Csore60: Koszonom szepen, kedves toled es neked-nektek is legyen igy :)... Es tenyleg szep a hivatasom, szep es nehez,,, Keresnek mindenhonnan Europabol, itt Angliaban is van mar restauralas az idosgondozas melle, szoval nem panaszkodhatok :) Es akit gondozok, a bacsi is engedi, hogy nala is restauraljak vagy csinaljak sajat alkotasokat.. Hat nem ezerszer jobban alakul itt, mint amive Magyarorszagon valt a munkam az utobbi par evben? Nem ezerszer jobb ez a stresszmentesseg, mint a magyarorszagi megalazo fizetes az utolso 2 evben? Hat de :)
Noémi ritka szerencsétlen csillagzat alatt intéződő autóeladási ügye még olvasva is kimerítő. A megoldás kulcsa elvileg a kezében van az összes igazolással és hivatalos papírral, úgyhogy szerintem semmiképp ne idegeskedjen, csak írja meg újra és újra, hogy már nem volt az…..
wombi73 2015.04.20 21:55:00
@Aureliano Buendía: Szarok arra, hogy neked mi ellentmondas es mi nem, nem az en eletemet eled es gondolom nehez feldolgozni, amit irtam a munkarol es a nem munkarol. Havi 240 ezer netto fizetes elvesztese neked nem egyenlo a munkanelkuliseggel, gondolom. Bar az osszeg nem erdekes, de nekem ez volt az allando jovedelmem. A nem allando jovedelembol pedig eleg nehez megelni es fizetni a hitelt, koltsegeket, mindent. De tulajdonkeppen ezt sem kene leirnod, viszont most mar tenyleg bosszant a sok hulye komment. Edesapam szot pedig ugy irom, ahogy akarom, ez neked ne fajjon. Ne irj, ha csak ezen tudsz cinikuskodni, mert folosleges.
wombi73 2015.04.20 21:57:29
@Aureliano Buendía: Ja, es az a kormany sohasem volt az en kormanyom, mert az eletben egyszer sem szavaztam rajuk. Nem a kormanyom es soha tobbe nem az orszagom az a hely.
wombi73 2015.04.22 01:47:45
@Aureliano Buendía: Es meg vicces is vagy, nem csak egy bunko :)