Regisztráció Blogot indítok
Adatok
papamaci67

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs megvilágosodás-érzésem (továbbra sem). Nincs többórás napi meditálásra módom (továbbra sem). Nincs egy buddhista szerzetest túlszárnyaló türelmem és nyugalmam (továbbra sem). Van viszont néhány olyan konkrét, nekem bevált technika és legfőképpen egy szemléletmód a tarsolyomban, ami segít(het)…..
  A hétfői túra felé az első jelentős lépést akkor tettem meg, amikor – valamikor tízhónapos koromban – elengedtem a kisasztalt, amin Anyu gépe volt, és kapaszkodás nélkül elindultam Apu fotelja felé. (Megjegyzem, ez több más szempontból is az első jelentős…..
A védőnő azt kérdezte, mit eszik Anyu, hogy ilyen durván gyarapszom a tejétől. Még mindig heti 20 dekát, vagyis egy hónap alatt több mint egy kilót. (De izomra megy, kérem szépen, nem zsírra! Meg hossznövekedésre is. Na jó, egy kicsit zsömlefejem lett közben, annyi baj…..
Szerdán, szeptember 17-én volt egy éve, hogy a szüleim megtudták, hogy ott ülök Anyu hasában. Nagyon izgalmas és boldog nap volt, mivel már régóta vártak engem. És rajtuk kívül még milyen sokan örültek nekem!Anyu azt mondja, élete legszebb időszaka volt, amíg a hasában…..
A legutóbbi bejegyzésem után többen követelték,hogy legyenek mosolygós képek is a portfoliómban. Ezt nem egészen értettem, hiszen lejjebb görgetve tömérdek szimpatikus portré látható rólam. De legyen meg a nép akarata, íme, ezzel a képpel köszönök be ma:Sajnos,…..