Regisztráció Blogot indítok
Adatok
univerzális laikus

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Amióta bejelentették a csok bővítésének lehetőségeit, hozzáértő és kevésbé kompetens szakértők és okoskodók elemzései, prognózisai, ötletelései árasztották el a különböző internetes felületeket. Szinte mindenki azt jósolta, hogy komoly áremelkedés várható, miért is lenne ez másképpen? Az a…..
univerzális laikus 2019.07.17 06:23:42
@I Love Buda: Én nem a CSALÁDAPÁT kritizáltam hanem a cikkírót. Érveid alapján fordulhatnánk egy számítógépes bolt eladójához a techvilág jövőjét és terveit illetően, avagy egy autógyári dolgozóhoz az autózás jövőjéről. Kérlek írd fel a naptáradba hogy pontosan egy év múlva válaszolj nekem !
w Álmodik a nyomor 2008.09.08 06:00:00
A szakértői kormányról ábrándozom egy ideje. Próbálom elképzelni. Egyebet úgysem tehetek, senki nem óhajtja ugyanis elmondani, mit csinálna, hogyan működne ez a mitikus testület tulajdonképpen, és miért volna rá szükség. Illetve azt sem, hogy kik lennének azok a szakértők,…..
univerzális laikus 2008.09.08 10:54:22
Kedves Árpád!
Sajnos nincs Rólad már jó véleményem pedig évekkel ezelőtt szimpatikus volt a bátor megmondóember szereped.Feltételezem hogy már nem nagyon olvasod ezeket a bejegyzéseket, mert minek.Te nyilván mindent értesz és tudsz.Nem értem miért nem Te vagy a miniszter?
Vagy lehet hogy Te is csak mindent kritizálni(pontosabban fikázni) tudsz?
Mielőtt valamilyen párttal kapcsolatos kritikát kapok jelzem hogy egyikkel sem szimpatizálok csak megpróbálok tisztán vagy legalábbis tisztábban látni.
Szakértők ugyanis vannak!!!!!
A mi kis hazánknak vajmi kevés szüksége van moralizálásra korgó gyomorral.Ritka hogy egy vállalat papot vagy filozófust választ igazgatónak.A Magyarország KFT nevű vállalat gazdasági problémákkal küzd.Ennek átlátására nem Te kellesz hanem gazdasági szakemberek akik jók voltak matekból.Ajánlom pl. figyelmedbe Róna Péter urat akivel fogsz találni egy interjút a neten.De bizonyára számos neves magyar gazdasági szakember dolgozik a világon akik kicsit kívülről látják ezt a katyvaszt.A legfőbb probléma pénzügyi talán ebben sokan egyetértünk.Hát ide kéne hívni a világból azt a sok tehetséges magyart aki már bizonyította hogy érti a dolgát és nincsen rászorulva arra hogy a Mi ingatlanainkat, vállalatainkat lopja el.
Talán az is jót tenne ha a jövedelmedből költenél egy kicsit utazásra a világ megismerésére.Gondolom már megengedheted magadnak.A világ nem olyan mint az otthonunk és még a környező országokra sem hasonlít.Ha megnéznél különböző földrészeket és létformákat akkor nem az sugározna a cikkeidből hogy nincs megoldás és mindenki aki azt hiszi hogy van az egy nagy BALEK.
Igenis van!!!
Számos ország bizonyította hogy tévedsz.
Nem az a baj hogy tévedsz hanem hogy sok más ember elolvassa amit írsz (és más burokban élő vagy megvezetett vagy megfizetettet is) és elhiszi ezt.
Emlékszel mi volt a punkok jelmondata?
szecskayzoltan@gmail.com