Regisztráció Blogot indítok
Adatok
törpicur

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Well, well, well... Hát megint itt vagyunk, pontosabban itt vagyok. De igazából ti is, hiszen már megint a gép előtt ültök, s megint ezt a blogot olvassátok. Lényeg a lényeg, ismét itt vagyok New Yorkban, s a rajongói leveleknek eleget téve (vagy inkább egyszerűségi okokból) ismét…..
nah, remélem sikerült megtalálnom a kép beillesztése funkciót. a képen látható 5 fiatalember közül kettő németajkú, jobb elöl Lars, aki akkor éppen hendikeppes volt a sérülése miatt, majd a bal felső muksó Thorsten, akinek olyan széles a mosolya hogy nagyon. a másik két …..
a cím minden elárul.. igen, meghülyültem =) na egy mai gyors gólösszefoglaló: az ebédem két pirítós volt néhány szalámival, meg kolbásszal, még jó hogy sokat küldtek otthonról. asszem előző bejegyzés végén lementem kajálni, ez volt az, a boszorkány addigra elszállt, majd…..
törpicur 2009.01.19 17:39:32
no, ki is mondta ezt, mikor és miért? a helyes kommentezők között sorsoláson vesznek részt, a fődíj egy túrórudiúgy másfél órája ébren vagyok, most negyed12 van helyi idő szerint, az időeltolódást még nem szoktam meg, de nemis nagyon akarom. ugyanis itt este 10előtt nem…..
"Te tetted ezt, király!"Még le sem fekszem, s a nép már itt követeli jussát. Mi ez a bátorság, mi ez a hangzavar? El vagytok kényeztetve, s ez a hála? :)A tegnapi szakadó esőt ma erős napsütés követte. Ez ébresztett, mert a telefonom továbbra sem működik. Ez nagyon…..
törpicur 2008.09.08 09:28:38
Üdv mindenkinek!

Sikerült regisztrálni meg belépni is:)
Én most olvastam vissza egy csomót, mert ugye le voltam maradva... Tök jó, hogy irkálsz így nekünk, meg a képek is nagyon tetszenek!!
Mielőtt elemzem neked a meccset, amit látom még senki nem tett meg, elmondom hogy még a góllövőket is felírom neked, hogy a statisztikát tovább csinálhasd majd ha hazajössz...
A meccs elején kicsit visszaálltunk, mert egy csere volt ezek meg két sorral támadtak:) Kontrákból volt lehetőségünk, de nem rúgtuk be ezeket (főleg Miki nem, aki 3szor volt egy az egyben a kapussal) Nekik is volt pár helyzetük, de nem veszélyes... Aztán szünetben elmentem venni egy nesteat, amikor látom h Pozdi integet h gólt lőtt. Erről lemaradtam, állítólag szép volt nagyon. Aztán 3 perc múlva egyenlítettek: Só (tudod a hajszárítós:)) be akarta adni középre, de rosszul találta el és beakadt a rövidbe, mert Ady meg a beadást akarta lefülelni, ahelyett, h a rövidet fogta volna... Aztán egy bedobást kapásból bevágott Pozdi. Szép gól volt. Itt már megnyugodtunk. Ezután Csabi elment a szélen beadta Barhácsnak, aki olyan rosszul találta el, h a kapus hátán végiggurult a labda és kb egy centire a gólvonal mögött megállt:) 3-1 ide. A végén Csabika szóló után az alapvonalról középre gurított Barhács meg 1 méterről beállította a végeredményt. Csabi meg POzdi nagyon jól játszott. Pénteken már én is pályára léphetek...
Még annyit, h a PB-vel megvárlak, ha már ezt beszéltük meg és azért én sajnáltam Nadalt, bár tényleg jobb volt Murray.. Az U21-es 8-0-ról nem szeretnék nyilatkozni:(
Msnen vmikor beszélni kéne van pár jó story:)

További szép napot!!