Regisztráció Blogot indítok
Adatok
agloco

21 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bevételek: Ahogy azt korábban is jeleztük, megkötöttünk egy fontos partneri szerződést. Az Ask.com hamarosan az Agloco hivatalos keresője lesz.Mindenekelőtt örülünk annak, hogy az Ask.com ennyire akarta a szerződés megkötését. (Egy üzlet akkor működik a legjobban, ha mindkét…..
AGLOCO.BLOG.HU Július végi hírek 2007.08.02 11:59:00
Július végi hírek az Agloco blogról:Weboldal frissítése: Jelenleg az oldal áthelyezése van folyamatban jobb szerverekre. Miután ez kész van a technikai team a weboldalt fogja frissíteni.Újabb email a tagoknak: Az email készen áll a kiküldésre és amint az új szerverekre…..
A legújabb post az Agloco hivatalos blogjáról:A viewbar már több mint egy hónapja letöthető. Eddig a weboldal, a viewbar stabilitása, valamint a hirdetés rotáció megoldása volt az elsődleges feladat. Az előzetesen számítottnál több időbe és pénzbe került, de a viewbar jól…..
AGLOCO.BLOG.HU Agloco tervek 2007.06.14 21:57:00
Most, hogy a viewbar letölthető, Brian Greenwald az Agloco további terveiről számolt be a Company blogon.A legfontosabb dolog jelenleg a weboldal és a viewbar stabilitásának a biztosítása:Viewbar stabilitás: Megjelent viewbar egy újabb verziója, ami néhány hibajavítást tartalmaz. Az…..
Tegnap óta elérhető a viewbar, mindenki letöltheti az Agloco weboldaláról, ha sikerül bejelentkezni. Sajnos az oldal nagyon le van terhelve, ezért nem mindig elérhető. Ilyenkor újra kell próbálkozni egy kicsit később.Ha még nem regisztráltál, itt tudod megtenni.Itt egy kép a…..
AGLOCO.BLOG.HU Érkezik a viewbar! 2007.06.03 11:02:00
Sikerült megoldani a hirdetési szerver problémák nagy részét, habár nem az összes működik még, de a meglevő szerverek elég hirdetést szolgáltatnak, hogy ellássák a viewbart. Az összes funkció aktív lesz viewbarban, de a hirdetési szerver problémák miatt a hirdetések egyelőre…..
John Chow a neves blogger, "dot com mogul" :) megkapta a beta viewbart, hogy kipróbálja. Készített is egy videót róla, amiben végigmegy a funkcióin. Megtudhatjuk belőle, hogy a viewbar 1,8 MB, feltelepítve 5 MB helyet foglal. Ez a verzió csak google hirdetéseket jelenít…..
AGLOCO.BLOG.HU Képek a viewbarról 2007.05.09 00:13:00
Habár a viewbart még mindig nem lehet letölteni (a hirdetési szerverek tesztelése még mindig folyik), de a hivatalos blogon közzétettek néhány képet a működő viewbarról:(Kattints a képekre a nagyításhoz!)Jelenleg 7 kereső van a keresőmezőben (mint látható, az egyik a google),…..
Amint azt sokan észrevettétek, elmúlt április 16. és az Agloco viewbart még mindig nem lehet letölteni. Sajnos nem tudták tartani ezt a határidőt, de Brian Greenwald szerint jó úton haladnak, hogy még ebben a hónapban ki tudják adni. A QA tesztelés jól halad, jelenleg a hirdetési…..
AGLOCO.BLOG.HU Hírek a viewbarról 2007.04.04 18:03:00
A legutóbbi ígéret szerint a viewbart április 2. és 16. között lesz elérhető. Most néhány pontosabb információt is megtudhattunk a kiadásról. Mindenkit emailben fognak értesíteni, amint számukra letölthető lesz a viewbar.A letöltés menete: azok a tagok fogják előbb megkapni a…..
AGLOCO.BLOG.HU A viewbarra várva 2007.03.29 16:10:00
Ha minden igaz, akkor két - két és fél héten belül letölthetővé válik a viewbar. Egész pontosan április 2. és április 16. közé datálták a megjelenést. Jelenleg a viewbar QA tesztelése folyik, ha nem fedeznek fel semmilyen kapitális hibát, akkor talán tartani tudják ezt a…..
AGLOCO.BLOG.HU Túl a százon 2007.03.07 20:38:00
Lassan, de biztosan elérte a százat az AGLOCO referráltjaim száma:A tovább után azt is megnézhetitek, hogy hogyan alakult a számuk napról napra.Látszik, hogy nagyjából egyenletesen növekedett számuk, nem sikerült kifogni egy "nagyágyút" sem. (Múltkor láttam valakit, aki…..
Elsején Brian Greenwald tájékoztatást adott néhány AGLOCO tagokat érintő fontosabb témáról.A legfontosabb: a Viewbar biztos, hogy nem fog megjelenni március első felében. Pontos kiadási dátumot sem tudnak mondani, dolgoznak rajta ezerrel.A tagok közti kommunikációról: többféle…..
Kattints a linkre, amit az ajánlódtól kaptál, ha ilyened nincs, kattints ide:http:// www.agloco.com/r/BBBN4550Töltsd ki az regisztrációs űrlapot, értelemszerűen:First Name: keresztnév Middle initial: középső név kezdőbetűje, ha van Last Name: vezetéknév Email: emailConfirm email:…..
AGLOCO.BLOG.HU A Viewbar II. 2007.02.18 21:12:00
Nézzük milyen funkciók lesznek a Viewbarba beépítve!..
AGLOCO.BLOG.HU A Viewbar 2007.02.15 23:32:00
Az AGLOCO Viewbar egy olyan eszköz, ami képernyő alsó részén fog megjelenni, miközben internetezel. Ez teszi lehetővé, hogy az AGLOCO pénzt gyűjtsön. Így fog kinézni: Hogyan fog a Viewbar pénzt termelni? A következő funkciók biztosítják, hogy az AGLOCO pénzt gyűjtsön: -…..
Webisztán Fizetni a Gmailért? 2007.02.11 20:59:00
Úgy tűnik, nem csak ismerőseim körében népszerű a "nem elég a három giga" szemlélet. Persze a Gmail tárhelye a téma, ami most ugye 2,8 GB körül tart, és bár múltkor úgy tűnt, hogy megáll, a Google nem adja föl, és csak tolja, tolja a megákat az ingyenes webes…..
Vannak srácok, akik pár sikeres c-dúr skála és Metallika nóta akkordmenetének elsajátítása után nem kisebb fába vágják a fejszéjüket, mint nekiugranak a Pink Floyd klasszikus, Comfortably Numb szólójának. Ezek után felrakják a végeredményt a "tecsőre", hogy jól…..
Mennyi lesz a fizetés az én országomban?Az egyes országokra vonatkozó fizetéseket a "Global Payment Table" oldalon tudod megnézni. Mire való a Viewbar?Nézd meg a Viewbar oldalt a honlapon, hogy megértsd hogyan működik a Viewbar. Miért nem tudom még letölteni a…..
Fordíthatom keresetemet és részvényeimet közvetlenül jótékonyságra?Igen, lehetőséged lesz pénzed és/vagy részvényeid közvetlenül jótékonyságra fordítani. Az AGLOCO™ jótékonysági szervezetekkel is együtt fog működni, hogy elősegítse az adományozást. Továbbá az…..
Többen kértétek, hogy elérhető legyen magyarul, íme:Mi az az AGLOCO™?A AGLOCO™ az első internetes gazdasági közösség, amely lehetővé teszi a tagjainak, hogy „részesedjenek az Internetből”. Hirdetők, keresőcégek, online kereskedők és egyéb cégek jelenleg…..
AGLOCO.BLOG.HU AGLOCO 2007.01.14 23:11:00
www.agloco.com..