Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fekets

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rám került a sor az e heti szerkflotta-posztban, így kezdhetek vakaródzni, hiszen mi a francot is írjak egy immár 12 éves japán kisautóról? Baja van, szeretni nem, ellenben tisztelni lehet, megy, működik, nem áll meg, és nem olcsó hozzá a pótalkatrész.Ennyi persze nem elég, így…..
Belsőség Kész a Hachim. Majdnem 2009.01.04 01:43:00
Számomra idén karácsonykor nem az ünnepi hallevesben úszkáló alattomos szálka vagy a bejglimérgezés okozta a legnagyobb sokkot, hanem az, hogy Eger környékén kipróbálhattam minden idők legjobb autóját. Fülsüketítően hangos volt, a kormányát alig tudtam eltekerni, a rossz akku…..
A motoros bukások rendszerint tavasszal és ősszel tetőznek. Télen ugye kevesen motoroznak, azok is inkább profik, de ők nem képviselnek nagy tömeget sem az utcán, sem a kórházban. A Harmati Yamahánál erre azt mondták, hogy nagyjából a vevőik 85 százaléka hobbista, s csupán a…..
Fekets 2008.09.07 21:58:58
Tiensin ha 200zal kiloval beléd száll egy sportmotor az ugyanolyan kellemetlen lesz mintha 100zal egy bármilyen autó :)

Az a gond ezekkel a motorokkal, hogy tényleg agyban fel kell nőni hozzájuk, viszont vannak akik erre sohasem lesznek képesek. Nézzük csak azokat akik folyamatosan húzzák neki komolyabban megsérülnek és utána ismét húzzák neki. Ilyenek is vannak sajnos. Én chopperrel járok, néha kevés az ereje mert szeretek haladni és élvezem a gyorsulást. Felültem 1-2 speedre is és azért nem kéne mert nehéz is megállni, hogy ne húzd neki. Inkább akkor egy erősebb autó és azzal is ésszel... Én simán bevezetném valamilyen módon a tudásarányos motor és !autó! vételt egy bizonyos teljesítményszint fölött. Az erős autók ugyanolyan veszélyesek, mint az erős motorok. Ha kezdő jogsis vagy ugyanúgy elszállhatsz egy ezres gixerrel, öregebb és olcsóbb 600as CBR-el, mint egy Civic VTI-vel, vagy egy S500zal. Kinek mire van pénze. Mindegyik baromi jól megy egy átlag motorhoz/autóhoz képest.

És nem is kell gyorsan menni nagy gondhoz. 23 vagyok, 7 éve motorozom 6 éve autózom és mögöttem lehet kb. 100000km vegyesen.
Mentem egy 2 sávos úton este városban. Kikerültem egy előttem guruló autót aminek se féklámpája semmije nem égett, pont mire odaértem az autó mellé elémtántorgott egy 50éves részeg faszi. Esélyem se volt, hogy észrevegyem, arra se hogy megálljak. Tavaly, karácsony előtt 2 nappal este. Kómába esett és meghalt Január elején. 50nel mentem. És sose előztem senkinek szemből, én úgy érzem soha nem veszélyeztettem senkit és deffenzíven vezetek, mindig előregondolva, hogy mi van ha valaki szemből előz a kanyarban úgy hogy én szabályosan megyek stb-stb.
Ennyi kell a bajhoz. Nem kell 2-300Le No comment...