Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dokineni

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LifeTILT Bitch-Air A kurva járat 2011.05.09 03:15:00
  Most hétvégén egy legénybúcsúban volt szerencsém részt venni. Egy főiskolai haverom ugyanis úgy döntött, becsukja a szemét és beleugrik abba a szakadékba, aminek az alján a házasság intézményének sziklái várják. Ezek a sziklák előbb vagy utóbb, de szét fogják zúzni…..
Jó, ezt Janikovszky Éva megírta a maga cukiskodó módján, kb. minden anyukának ott van a polcán a kék-rózsaszín duó, én azért eggyel földhöz ragadtabban és gyakorlatiasabban gondolkoztam el ezeken a dolgokon. Lányos szülők, sorry, ez most a fiúk sztárolásáról szól majd, de…..
Másodszor eszem a pünkösdfürdői Gyradikoban.Mit eszem: próbálok enni.Mert nálam az evés egy kellemes időtöltés. Ha mindezt többen tesszük, akkor az definíció szerint egyszere, egy időben történik. Nemkülönben, amennyiben salátát eszünk a főételhez, akkor azt is - meglepő…..
dokineni 2015.04.28 18:08:52
Fincsa-nindzsa Tatárbeefsteak 2013.05.22 09:00:00
Az alábbi recept férfiasan tökéletes. Régen, amikor kicsi voltam, anyukámék hasonló bulikat szerveztek a barátaikkal, mint amit a férjemmel szoktunk mi is. Akkor még nem aranyárban mérték a húst, így gond nélkül kivitelezhető volt, hogy tatárbifsztek kerüljön az asztalra, mint csipegetnivaló. Aztán…..
dokineni 2014.11.11 16:36:22
@OftF: akkor azt is tudod, hogy kecsapnak kell mondani :D
AnyaMama Szuper gyerekszobák 2014.05.13 07:05:00
Gyerekkorában az ember csupa kalandról álmodik, és például varázslóiskolát képzel el megának, ezért tartja unalmasnak az igazi sulit. Így a gyerekszoba is minél varázsosabb, fantáziadúsabb, annál jobb. Emlékszem, nekem a nagy álmom a csúszdás emeletes ágy volt, de nem volt…..
„Jómagam öt gyereket szerettem volna, lett belőle három, mindhárom fiú. De azt hiszem, a három fiú felér legalább öt lánnyal – nyilatkozta pár napja Harrach Péter, majd hozzátette: –  Nézzék, a mi dolgunk az, hogy nagyobb összefüggésekben, társadalmi összefüggésekben…..
Kicsi Ház Hirtelen felindulásból 2013.02.27 11:01:47
Egyre jobban haladunk a tetőtér átalakításával, méghozzá úgy, hogy minden apró részletre figyelünk. Apránként mutatok majd képeket, de a teljesen kész végeredményt majd csak akkor, ha tökéletesen összeáll a kép. Hétvégén a lépcsőházban bütyköltünk, és így az is…..
A házunk tetőtere anno úgy lett kialakítva, hogy adott esetben, külön lakásként funkcionálhasson. Amikor nyáron beköltöztünk, tudtuk, hogy nálunk sosem lesz a tetőtér külön lakás, sokkal inkább egy, a ház egészéhez tartozó menedékhely, egy felnőtt bázis, ahol gyerekzsivaj…..
Kicsi Ház A Káosz maga 2012.09.21 10:03:48
Hát igen, ez szuperciki. Kínos. Égő. A DIY blogger anyuka csemetéi egy dobozkupac-halomban élnek két hónapja. Belátom, hogy ez teljesen igénytelen. Gondoltam, majd a nyáron, a fiúkkal összedobjuk a szobájukat. Voltak terveim, melyek hamvában holtak, mert festés és barkácsolás…..
Füreden sétálgatva gyűjtögettük az inspirációkat. Azt szerettük volna, ha a mi házunk is úgy néz ki kívülről, mint egy balatoni nyaraló. Egy szép balatoni nyaraló. Azt akartuk, hogy legyen hangulata, és valami, ami markánssá teszi a megjelenését. A megoldást néhány liter…..
Style & Budapest Tina, 26 2012.04.09 22:29:00
Fotó: Farkas Évi http://evafarkas.tumblr.com/ fülbevaló: indiai bolt, Dohány utcakendő: Pólus Centerkabát: Látomásóra: Fossiltáska: Háda turicipő: Tamaris ..