Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ezelegegyedinickszerintem (törölt)

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
nemjuteszembejocim Mit is írjak? 2009.11.14 15:31:00
Most elkezdtem megint blogot írni. Volt már. Ne is kérdezd hány.Azt se hol volt? Szeretnék anonim maradni. Szeretek anonim maradni.Mert így könnyebb. Szeretem a könnyebbik utat. Lusta vagyok.Néha nem.Szeretek írni. De nem tudok igazán.Egy fiatal nő -lány (néha elég gyerekes, és nem…..
Petőfi Sándor nevét meghallva majdnem mindenki sznobul elkezd bólogatni, és kissé affektálva dicsérni őt: „Óó, igen, Petőfi! Az egyik legnagyobb magyar költőnk…” Na és nekem pont ezzel van bajom! Ugyanis ez a bajszos fiatalúr nem volt nagyszerű ember, de még csak…..
ezelegegyedinickszerintem (törölt) 2009.03.03 17:43:06
Az a birka, akinek nem ugyanaz a véleménye,mint neked? Bezzeg, ha helyesel valaki, akkor az nem birka?
Hülyeségnek tartom, ezt a nagy vitát, hülyeség ízlésekről vitázni, pláne amiatt lenézni a másikat...
Nem értek egyet veled, és nem tudnél meggyőzni, de én se tudnálak (gondolom én) meggyőzni, mivel itt oskan nagyon szépen érveltek a másik oldalról is.
Az egy dolog, hogy neked nem tetszik, de nemkéne másokat emiatt fikázni, akiknek tetszik. És tényleg sznobos, amit csinálsz. Nem szeretem az ilyen megmondó blogkat, mégha ironikusnak, gondolatébresztőnek is gondoltad, szerintem messze mentél vele. Majd, ha olyanokat fogsz írni, mint Petőfi, akkor talán lehet nagy a szád, de addig..
"Jajj én Esterházyt olvasok, annyira okos vagyok"..nekem nem tetszenek a művei, de nem írok emiatt egy fikázó bejegyzést. Értem, de nem tetszik. Rengeteg kortárs verset elolvastam, de igazából csak kevés volt, ami megfogott. Változik a világ, változik a költészet is, nekem ezek a szabad versek például nem tetszenek.
Itt van Vámos Miklós is..nem értem, hogy ő rajta mit lehet szeretni?...tudom őt nem említetted, de elég nagy divat.. most írjak egy bejegyzést, amiben szélpen kiecsetelném, hogy milyen béna könyvei vannak..és csak a sznob hülyék olvassák!? áhh nem süllyedek a szintedre:D
Kornis Mihálynak a műveit nagyon szeretem.
(egy kicsit visszavehetnél az egodból, te is csak egy sznob fikázó birka vagy, mégha olyan egyedinek gondolod magad..)
 A Chrome a legszebb, a Firefox a legmegszokottabb, az Opera a leggyorsabb.Test drive következik, a jövő heti program:Hétfő: OperaKedd: ChromeSzerda: FirefoxCsütörtök: IE8 (csak hogy fair legyek)Péntek: szubjektív döntés a Chrome mellett :D, vagy annak elhalasztása.Addig is össze…..
ezelegegyedinickszerintem (törölt) 2008.09.07 20:17:29
Amazing Boys Matt Lanter: THE MAN 2008.08.20 20:37:00
Hi! I found some pictures from Matt in “The Cutting Edge 3. - Chasing on the dream”. I think Matt very-very amazing this pictures :) ..
ezelegegyedinickszerintem (törölt) 2008.09.07 18:57:23