Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kocsis Attila

10 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a hölgyet az óra járásával megegyező irányba látod forogni, akkor a jobb agyféltekédet használod.>Ha a hölgyet az óra járásával ellentétes irányba látod forogni, akkor a bal agyféltekédet használod.>>Néhány ember képes arra, hogy mindkét irányt felismerje, de a…..
Kocsis Attila 2013.11.23 13:36:53
@gendei: de jó a melle.....
Kocsis Hangszer Nagykerek ismét 2010.05.06 21:59:52
 Megint rá kellett döbbennem, hogy még mindig nem európában vagyunk.Amíg egyes nagykereskedések különböző trükkökkel igyekszenek meggátolni a kereskedésben, addig másikak, akik szívesen kiszolgálnának, nem tudnak árakat közölni.A kiszolgálást ugyebár nem tagadhatják…..
Kocsis Hangszer Itt a Hiwatt! 2009.02.01 15:05:00
Eltelt a vizsgaidőszak, szerencsére sikeresen, így ismét munkához láthattam.A Hiwatt-Maxwatt erősítők már megtalálhatók az áruházban! ..
Kocsis Hangszer Nehéz a dolga.... 2009.01.03 01:33:00
 Nehéz a dolga az iskolásnak.Vagyis elérkezett a vizsgaidőszak, így sajnos munka és tanulás mellett kevés időm jut az újabb termékek felvitelére, valamit a fent lévő termékek leírásokkal való bővítésére.De mint minden csoda, ez is csak (remélem) január 31-ig tart, aztán…..
Végre felkerültek az áruházba a Marshall termékek is remélem meglepően jó áron (ez benne a segély :-)), illetve a Sencor szórakoztató elektronikai termékek egy része.Hamarosan megjelennek a Casio Exilim fényképezőgépek, illetve a Casio órák!Jó böngészést!..
Kocsis Hangszer Kiakadás! 2008.11.13 12:18:02
Ki vagyok akadva! De rendesen!Már nem egyszer előfordult, hogy olyan termék, melynek most van úgymond "szezonja", nincs nagyker készleten, és már csak jövőre tudnak szállítani!Ha van a megrendelt termékből, akkor viszont úgy elhúzzák a szállítási határidőket, amennyire…..
Végre megérkeztek a szórakoztató elektronikai cikkek, órák, és fényképezőgépek árlistái.A termékek feltöltése folyamatosan zajlik, így már akár karácsonyra is meglepheted szeretteidet!..
Kocsis Hangszer Hangfoglalás 2008.10.12 22:16:00
 Először voltam a Hangfoglalás nevű rendezvényen.Többször voltam viszont a frankfurti hangszerkiállításon.Azt kell mondjam, hogy úgy felhozatalában, mint színvonalában a Hangfogalalás, a mi kis frankfurtunkká nőtte ki magát az elmúlt néhány évben.Nagyszerű kiállítók…..
Miután egy ideig nem voltam aktív részese a hangszerpiacnak, úgy döntöttem, megnézem, mit is árulnak a hangszerboltok, illetve milyen árakon.Hát lesett az állam!A kínálattal nincs is semmi baj, viszont több esetben is tapasztaltam, hogy az akciósnak hirdetett árak egyáltalán nem…..
Örömmel értesítek mindenkit, hogy 2008. szeptember 19-től a hangszeráruház NYITVA van!Végre sikerült elintézni minden formaságot a cégalapítással kapcsolatosan, így teljes erővel a működésre, illetve az áruválaszték feltöltésére koncentrálhatok. ..
Kocsis Hangszer Nyitás hamarosan! 2008.09.07 18:22:00
Sziasztok!Ennek is eljött az ideje. Elég régóta voltam távol a hangszerektől ahhoz, hogy már hiányozzanak!Miután 5 évig dolgoztam hangszerkereskedésekben, elérkezettnek láttam az időt, saját kereskedés létrehozásához.Akik ismernek korábbi munkahelyeimről (BUXA, ZENEBUTIK),…..