Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ötletvadász

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes riportot hallottam tegnap a Déli Krónikában, mely a Szonda Ipsos egyik kutatásával foglalkozott. A felmérés 8-14 éves gyerekek kommunikációját és fogyasztási szokásait vizsgálta. A kutatás legdöbbenetesebb eredménye az volt, hogy a családok vásárlásait sok esetben már…..
Az utóbbi napok kommentelő bíztatták/hergelték levélírásra az alábbi - a netes társkeresőkön fent tevékenykedőket védelmébe vevő - hölgyet/urat, aki kifejti, hogy nem kell lesajnálni azokat, akik így probálják megtalálni az igazit!Rettentően megalázónak érzem pár…..
Igazán vicces szakításokat csak néhány hetes járás után lehet produkálni, de ilyenekre nem vagyunk fellkészülve. Ez egyszerűen annyira vicces, hogy a levélírót felvesszük állandó szerzőnek: kötelező minden héten összejönnie valakivel. Már rég terveztem, hogy megírom ezt…..
Patricia Waller 1962-ben született Chilében, majd nem sokkal később Németországban telepedett le családjával. A nürtingeni Free Art School elvégzése után Karlsruhe, Belgium, Chicago és Párizs következett. Jelenleg Berlinben él, de Kölnben oktatja a textil művészetét. A képeken…..