Regisztráció Blogot indítok
Adatok
knightly

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Optimista embernek tartom magam, de most napok óta elvesztettem a lelkesedésem…. Miért is? Mert baj van! Nagyon nagy baj! Évek óta aktívan részt veszek a világ megmentésében, természetesen a saját szintemen. Egyrészről segítek a vállalkozóknak abban, hogyan működhetnek zöldebben és hogyan…..
knightly 2019.09.07 17:17:09
Szia, A depresszió gyakran akkor alakul ki, amikor az anyagi világban gondolkozó elme lehetőségeinek végéhez ér. Én is aggódom a Földért. Viszont ismerem a minden valószínűség ellenére elvet és hiszem, hogy nem vagyunk egyedül a küzdelemben, vannak égi és földi segítségeink is. Ha szeretnél gyógyírt a lelkiállapotodra legyél kicsit nyitott, végy egy nagy levegőt és olvasd el ezt a közvetítést: www.kryon.hu/2017.06.04.php

Néhány sor idézet belőle (fontos, hogy olvass tovább az első hat mondat után is) :-).

„ Kedveseim, csakugyan veszélyes dolgokat engedtetek a levegőbe és a vízbe, de nem az okozza ezt a ciklust. Nagyon régóta mondjuk, hogy hagyjátok abba a környezet pusztítását! Az oka? Az benneteket fog megölni, nem pedig Gaiát. Gaia látványosan ellenálló, és túl fog élni bármit, amit csak tesztek. Azonban, ti vagytok azok, akik talán nem fogtok túlélni, ha folytatjátok a szennyezést. A tudatosságotok megváltozásával mindez már elkezdett megváltozni. Elkezditek meglátni ezt, és vele együtt mozdultok. De nem az emberek okozzák a jelenlegi időjárásváltozást. Ez végül ismert dolog lesz.

Ami most történik, az korábban is megtörtént már. Ez majdnem olyan, mint egy "újraindítás" az óceánok számára, és számos kettős eseményt hordoz. Az "óceán haldoklásáról" szóló beszámolókat fogtok látni, de ugyanakkor szokatlan riportokat is a túl sok halról, és más óceáni életről olyan helyeken, ahol hanyatlásnak kellene lennie. Magának az óceáni életciklus változásának a kezdetét és újraindulását fogjátok meglátni.

A fő játékos ebben a megújulásban egy olyan hely, amire nem számítotok: az Antarktisz. Azt szeretném, ha figyelnétek az Antarktisz varázsára. Az mindig is a baktériumok és más óceáni életek megújulásának magja volt az óceánokban, és különösképpen aktív ezen mini jégkorszakokban. A folyamat tengeralatti áramlatokat fog új élettel megtölteni, hogy az mindkét féltekére kézbesítve legyen - mintegy tengeralatti szállítószalagként.

Tehát, hogyan is hat ez az időjárásváltozás az emberiségre ebben a szeretetről szóló történetben? Hogyan is működik pontosan? Ez azt jelenti, hogy - a Föld főbb életciklusával együtt - lesz elég élelmetek! Az óceán adja az életet és az élelmet a bolygó számára, magának Gaiának az életciklusa számára. A Földnek ezt meg kell tennie értetek, és ez szoros kapcsolatban van a naptevékenységgel, illetve sok minden mással.”