Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Geri001

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olasz gyárnak nevezteti magát a TPR Italian Factory, mégis találóbb becézés lenne a custom-műhely, hisz első modelljük alapjai megegyeznek a Triumph Scramblerével. Az ízléses, kis szériában összeszerelésre kerülő motor tervezője az enduro-korszakot megelőző években keresi az…..
Mostanában nem csöpögnek információk a Mázló Imre által feltámasztani tervezett márkáról – helyettük itt van Juhász Tibor formatervező munkája. A számítógéppel készített, három dimenziós rajzok izgalmas és formabontó koncepciót mutatnak: ez a Pannonia Zero Trentatre.…..
Az olasz motoroskiegészítő-gyártók a divat felé fordultak. A Puma után itt a második kapcsolat: az AGV lepaktált a Diesellel. Első közös munkájuk egy nyitott arcrészű bukósisak, amellyel leginkább a divatra fogékony robogósokat céloznák meg – ehhez kapóra jön az AGV…..
Az OT Expo felolvasóestje mindenkinek, aki lemaradt volna róla. Jó szórakozást!..
Geri001 2009.04.24 16:06:56
  Már pakoltunk: Winkler kabátban állt, Csikós öltözött, én meg éppen lecsaptam a laptop fedelét. Sipos „Streetsa” Zoltán ekkor érkezett. Egy pillanatra megfékeztünk – ha ő jön, jön vele a mesevilágból is valami. Táskájából helikopter került elő,…..
Belsőség Minek ide mopedautó? 2009.04.22 02:37:57
  Békén kellene hagyni a mopedautósokat, hátha maguktól belátják: autózni autóval kell, mopedezni meg mopeddel. Megmondjam miért? Mert a mopedet ki lehet kerülni, ezt meg nem.  Vélemények az azonos című írásunkról...
Legyen a tegnap a holnapé és legyen holnap a máé: követeljük az új Californiant!Már korábban beszámoltunk arról, hogy a Minarelli-Yamaha féle, 660 köbcentis blokk a nyolcan éves cseh cég gyártmányaiba kerül. Az új formatervező-csapat feltett szándéka, hogy a jövőbe…..
Mi a közös bennük? Barack Obama, Albert Einstein, Arisztotelész, Bill Gates, Bob Dylan, Fidel Castro, Gandhi, Jimi Hendrix, Henry Ford, Steve McQueen, Franz Kafka, Leonardo da Vinci, Napóleon Bonaparte, Neil Armstrong, Winston Churchill, Charlie Chaplin, Tom Cruise, Robert de Niro, Friedrich…..
A Jawa gyár mérnökei ötven évig nyitva tartották szemüket, aztán lecsukták vagy harminc évre. A cég nyolcvanadik születésnapjára mintha ismét felcsapódott volna szemhéj, és nem vakon dolgozott a kéz: a jubileumi Jawa Dakar modell túlmutat az utóbbi évek elhibázott…..
  Mi férfiak a nagy dudákra gerjedünk. Állítólag tudat alatt bennünk van, hogy a csöcsös csajok jobban szoptatják majd az ivadékainkat, így hatékonyabban örökítjük a génjeinket. Vélemények az azonos című publikációnkról...
Geri001 2009.04.01 11:27:35
@Maci_GSXR1000:
mint fentebb irtam németbe lehet menni gyorsabban ott a forgalom ritmusa is gyorsabb!

"németeknél pont beleszarnak ha a korlátozástől mentes szakaszon ha 300-zal mész a belsőben, a baromállatja simán kiteszi az indexet és kijön eléd 100-zal..."

na ezért hülyeség 300 al menni!

"Szerintem menni kell egy motorral 300-zal, meg kell vele tanulni egykerekezni, elsőkerekezni, kimenni pályára, menni mondjuk egy 2:10 alatti kört a hungaroringen, elmenni krosszozni kicsit, ugratni pár 20 méteres asztalt, és utána lehet osztani az észt a motorozásról"

adjál lovét megcsinálom!
általába aki motorozik az nem műveli az összes műfajt egyszerre...vajon mér?
ja és nem KEll menni 300-al és nem kell egykerekezni..stb!

ugrat a rosseb hogy kitörjem a nyakam?

Az egyik legszebb lány a Danger standján Tegnap elszöktünk Winklerrel, hátrahagytuk a papírfecnikkel, jegyzetekkel és prospektusok teli irodát, hogy mindent meglessünk élőben – megnyílt a Budapest Motor Kiállítás. Videókamera a kézben, fényképezőgép a…..
A Honda megkezdte az első vegyes üzemű motorkerékpárnak, a CG150 Titan Mix forgalmazását, igaz, egyenlőre csak Brazíliában. A bioetanol-felhasználásban élen járó ország piacára készült motor a cég saját fejlesztésű MFIS (Mix Fuel Injection System) befecskendezőjével lett…..
A múltkori hatvanas évekbeli útleírás annyira sok olvasót és posztolót eredményezett, hogy apósom úgy döntött: megírja a Čezetával tett második túráját is. Következzen az írás, olvassák szeretettel. A szerző Massányi Aurél.Olyan jól sikerült egy korábbi, 1964. évi…..
A kétütemű motorok szerelmesei remegő térddel és könnyes szemmel néznek Lengyelország felé: a JJ2S bemutatta motorjának második, továbbfejlesztett változatát. Az X4 500 névre hallgató, ultrakönnyű sportmotor víziója J. Jacek Synakiewicz mérnök fejéből pattant ki, aki…..
A szálldosó információk szerint a futurisztikus, 2010-re ígért V4-esben tervezi a Honda először bemutatni az NGT kódnevű váltószerkezetüket. A Next Generation Transmission lényege, hogy dupla kuplung biztosítja majd a rángásmentes és sima váltást. Ez semleges reakciókat és…..