Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krisán Csaba

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Trükközéssel vádolják Ildikót, a látó asszonyt címmel található cikk a mai Borsban, ami a Blog cikke nyomán született. Még a kételkedő műsorvezető is elismerte Kovács ­Ildikó különleges képességét, miután a látó asszony bekötött szemmel olvasott a Frizbiben. A…..
Nem tudom, hogy Hayashi hány ország tehetségkutatójában szeletelt már szamurájkardjával uborkát, de ez a kínai srác sokkal menőbb. Az elején azt gondolná az ember, hogy óriási muhaha lesz, aztán 1:45-től lesz lenyűgöző a dolog.Csak zárójelben: azért az elég durva, hogy még…..
Rakonczai Máté az m1 Teadélután című műsorában volt vendég október 26.-án (kedden). Aki lemaradt volna, itt a videó (köszi Krisánnak): November 13-i estjének promóciója kapcsán Máté korábban a Fem3 televízió Boszorkánykonyha címü müsorában volt vendég október 19.-én,…..
Soma Dél-KoreábanSoma Augusztus 8 és 12. között a Busan International Magic Festival-on szerepelt Dél-Koreában, számos neves kolegájával együtt.Új kártyák a FigarobanTöbbek között a Bicycle 125 Anniversary Edition, Bicycle Limited Edition Series No. 2., Ghost Gaff Deck,…..
Krisán Csaba 2010.08.13 13:00:32
@Bűvész Bence: Ez az msn-ed?
Mert msn-en közvetlenül tudnánk beszélni...:
csabideszka@hotmail.co.uk
Sokszor csodálkozik az ember, hogy minek mondják el minden tv showbwan - ahol bármit bemutatnak, amihez akár csak egy villa is szükséges - hogy "Don't Try This at Home!". Hát ezért: Egy 13 éves kínai fiú Liu Qian neves taiwani bűvészt próbálta utánozni. A bűvész egy…..
Bűvész blog Adás-vétel, csere 2008.09.20 07:00:00
Abbahagytad a színpadi bűvészetet és van a szekrényben egy csomó kelléked, amit nem használsz? Több példányban van meg egy könyved? Vagy éppen régóta keresel valamit amit már nem is gyártanak?A bal oldalon egy 1927-es reklámot láthattok az akkori idők rangos szakmai lapjából -…..