Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nesta9

117 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már biztosan esik innentől kezdve a tőzsde..
Gabor In Liege HI it was over sorry 2009.06.07 17:11:12
w Egy bajusz mind fölött 2009.03.25 06:45:00
Gyurcsány Ferenc azt üzente, harcolni kell az előrehozott választás ellen. Mégpedig azért, mert akkor jönne a Fidesz, nagyon, egészpályásan, és az horror. Továbbá program nélkül nem szabad választást nyerni eleve; ezzel szemben hamis programmal nyilván szabad, mert ő úgy nyert.…..
nesta9 2009.03.25 10:33:00
Azért fontos a miniszterelnök személye mert utána ő határozza meg a többi kérdést (általában).
De nézem a politikai tőzsdék (
www.hirbroker.hu/#taxonomy/term/2038) eléggé beárazták Surányit. Bár én még nem zárnám ki, hogy a mostani nevek közül senki sem lesz. És Surányinak is olyan 50% esélye van...
Feb közepéig még tuti 50$ alatt marad..
Ahogy megmondtam az előző bejegyzésemnek megfelelően történnek az események..
Ők ketten játszák a döntőt...
Hát azért tényleg vicces dolgokat írok nézem. Bár többnyire csak elütés egyértelmű mindenki láthatja.. :) Azért vicces, tudom ez csak nekem új :) de azért kiélvezem. Először még gondoltam, hogy gyorsan kijavítom, de láttam annyi van, hogy nincs rá ideje az embernek. Sebaj, majd…..
Még volt egy jó félóra, ha nem több a Boardinghoz és már reménytelenül hosszú sor állt ott. Úgy éreztem utolsónak beállni nincs értelme inkább leülök a Boardinghoz legözelebbi padra egyből a sor mellé és ott várom ki nem állva. Hát persze már vagy 20 perce ki kellett volna…..
Igazából már kifogytam az írói fordulatokból (és eleve nem volt sok) és lassan vége is a nagy erasmusnak, így ezt a sztorit rövidre fogom.Szóval kiderült és kalandos út után, hogy a legolcsóbb ha gopass-szal (a helyi diák kedvezményes utazási forma) elmegyünk a határig veszünk…..
Már itt nagyban beharangoztam, hát íme a sztori.Amikor mentem haza már nem volt semmi dolgom hát gondoltam hamarabb elindulok a vonathoz nehogy lekésem, esetleg veszek vmit enni is. Annyira jól csináltam, hogy eggyel hamarabbi vonattal mentem, így jó korán ott voltam a reptéren. Ott…..
Gábor Liegeben 23-as buszról 2009.01.05 21:00:06
Már én is unnom elnézést, de ez a busz téma.23-as buszom, amivel járok eddig kb 4-5 különböző útvonalon jár(t) és persze sose mondják meg se előre se a buszon. Ma felszálok rá visszafelé, mert reggel ugye nem jött. Hát a nagy hó miatt megváltoztatja az útvonalát. Ennek…..
Reggel 8:30 kor kezdödőtt kint az egyetemi részen, ami kb egy órára van. Mire felkeltem egyébként gyönyőrű szép 10 centis hó volt és még havazott. Szép volt ezt jó jelnek vettem. Addig, amíg a busz megállóba nem érkeztem. Ott elkezdtem félni hogy megint nem fog jönni és hát…..
Gondolom kevesen fogják megnézni újra a kis blogomat, mivel már eddig is lapos volt és 3 hete nem is írtam ugye. Akkor egy kis ízelítő a jövőbeli bejegyzlseimről. 3 hetet vagy már csak itt vizsgázni, de tervetek utazásokat is és elmesélem majd, hogyan gyűrtek le a biztonságiak…..
Remélem a reptéri sztrájk nem fogja kereszztül húzni ezen számításomat. Így vagy úgy, de haza megyek más szerdán. Jó lesz végre újra otthon lenni...
A reklámok nem az enyémek semmi hasznom nincsen belőle és lehetőség szerint ne is nézzétek. Röviden a történet. Az index.hu, aki üzemelteti ezt a blogot kitalálta, hogy mostantól aki reklámot akar az nem olyan egyszerű. Saját maga nem intézheti, hanem mindenkinek felezni kell a…..
Megint az Eiffel toronynál voltunk, most meg is másztuk. Ez nem volt olyan könnyű, mivel nagy sor állt. Majd amikor elkezdtük gyalog megmászni, akkor fújt a szél hideg volt és havazott is majd esett. Szóval elég rossz idő volt. A kilátás persze nem volt rossz és megmászni azt…..
Még több hírA piac pillanatnyi véleménye szerint 49,3%-nyi esély van arra, hogy az Európa Parlamenti választásokon a részvételi arány meghaladja az 50%-ot. A résztvevők véleménye alapján a választásokon a FIDESZ 60,5%, az MSZP 31,6%, az MDF 4,5%, míg az SZDSZ 3,3%-nyi szavazatra…..
Tőbb HírMár csak hárman maradtak a Megasztár 4-ben Király Viktor, Fekete Dávid és Lakatos Krisztián. Szinte biztosra veszik, hogy ebből Király Viktor lesz a győztes az esélye nagyobb már mint 90%. A második hely kérdése már bizonytalanabb, de egy kis előnnyel Fekete Dávidot…..
RészletesebbenKözel 90% esély van arra, hogy Gyurcsány Ferenc 2009.03.15-én Miniszterelnök lesz továbbra is...
Délután az ebéd után elmentünk Párizs csatorna rendszerébe. Igen!! Lementünk a föld alá és az erre kialakított "múteum"-ban mentünk körbe. Ott meghallgattuk, hogy mi a helyzet Párizs alatt elhelyezkedő 2000 km szennyvíz csatorna rendszerrel. Kedvenc munka típusom az…..
Reggel a nehéz kelés után bevártuk a spanyolok mint mindig és útnak indultunk.Sacré Coeur volt az első pont. A kilátás nagyon tetszett onnan és az egész hangulata annak a résznek (ráadásul akkor még szép időnk is volt visszonylag). Természetesen maga a templom is szép, de mise…..
Pénteken 4:30 kor volt reggel a találkozó persze én 4:20-25ra voltam ott és akkor még csak a két finn és én voltam ott a 60 fps utazó csapatból... Ezt itt már megszoktam5 körül elindultunk. Egy kényelmes nagy busszal mentünk. Kicsit sajnáltam, hogy nem TGV-vel mentünk, így az az…..
Akkor azért írok az előző hétvégén történtekről is Sok képem sajnos nincs párizsról és sok nem is érkezett, de sokkal fontosabb az élmény, ami megmarad (huh ez jól hangzik... de tényleg így van)Akkor kezdjük a képpel. Az Eiffel Torony előtt vagyok látható. Mindig más…..
Gábor Liegeben A belga felismerés 2008.12.01 13:26:39
Nem tudom kihagyni, hogy ne osszam meg a ma reggeli élményem az egyik csoport munkán. Itt ugye sok olyan beadandó van, amit csoportban kell csinálni és ugye ekkor adódik, hogy helyikkel van egy csoportban az ember.Az egyik srác épp a hétévégén volt egy nagy válogatáson a P&G-nél,…..
Némi NFL latolgatás: Tennessee Titans Az utolsó fordulóban játszanak a csoportban rivális Colts-al (aki 7-4-el áll most). Ha addig minden meccsüket bukják, és a Colts minden összecsapáson nyer, akkor a Titans 10-5-el, a Colts pedig 11-4-el állna a meccs előtt. Vagyis elég lenne ezt a…..