Regisztráció Blogot indítok
Adatok
homoródkarácsonyfalvi

0 bejegyzést írt és 314 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A sanghaji világkiállításon való magyar részvétel elég sok kérdést vetett fel, az ügy szép megtermett állatorvosi lova az elmúlt időszak ballib kormányzásának. Büdös közbeszerzés, offshore nyertesek, komcsi titkosügynökből lett kiállítás-szervező, elszámolatlan…..
homoródkarácsonyfalvi 2010.09.10 16:57:59
  Az Országgyűlés május 26-án fogadta el, augusztus 20-án lép hatályba, s 2011. január elsejétől kell alkalmazni: ez az egyszerűsített honosítási eljárásról szóló, általában csak kettős állampolgárságként emlegetett törvény. Mindeddig a részletekről nem sokat…..
homoródkarácsonyfalvi 2010.07.21 12:09:57
  Az Országgyűlés hétfői ülésnapján az elmúlt 4-8 évben példátlan dolog történt: az MSZP valami tényleg vicces dologgal állt elő. A T/589-es, A Nemzeti Együttműködés Rendszerét Megtestesítő Személy iránt érzett szeretet, hűség és hála…..
homoródkarácsonyfalvi 2010.07.06 18:05:58
Turul!
Szerintem létezik ebben az országban egy network, amely alaposan legyalázta Mo-t és az egész magyarságot. Namármost ez a network ugyancsak túlélte a szovjet uralmat. Történelmi lehetőség, hogy a hálózatot megszüntetik.
Ha ez megtörténik, az nekem legalább is felér a Vörös Hadsereg kivonulásával meg az egypártrendszer bukásával. Szerintem nemcsak nekem, hanem sokaknak. Ugyancsak sokaknak nemcsak annyi az elvárása, hogy az új kormány "vessen véget az elmúlt két ciklus céltalan kupijának" (idézet tőled), hanem az is, hogy lehetőleg a network ne épüljön újra a jövőben. Merthogy azért a történelemben az is megtörtént párszor. És mindig ráfaragtunk.
A köztünk lévő szemléletbeli különbség okán így nem tudom elfogadni írásodnak azt a részét sem, amely az országgyűlési nyilatkozat "gyilkos paródiájának" minősíti fel az MSZ(M)P törvényjavaslatát. Mert az nem több, mint ami eddig volt, hogy a Zorbáncigány, Miniduce, diktatúra, fasizmus, antiszemitizmus, sovinizmus, holokaszttagadás, stb. Gondolom, hogy ettől Neked is tele volt a búrád, de hát úgy látszik, némelyik ember tényleg hamar felejt.
Ha pedig a network gyalázatos országlásait nem érzed súlyosnak, akkor tényleg nem tudunk párbeszédet folytatni.
Ha a nemzeti együttműködési nyilatkozat Neked nem tetszik, szíved rajta, lehet, hogy Neked túl pátoszos, de nekem azért a fenti cselekvési irányt jelenti.
Ha pedig az a kifogásod, hogy a kormány kiteteti a nyiltkozatot a közintézményekben, arról kell írni, és nem arról, hogy a hálózat remek paródiát írt.
Remélem, hogy nincs harag, de azért azt ne feljtsd el, hogy a forradalom évfordulóján meggyalázták/megnyomorították az embereket, vagy 2004-ben porig alázták a magyarokat, ellopták az ország pénzét-hogy csak a legeslegújabb kor remek hálózati teljesítményét nézzük.
Szerinted normális dolog az, hogy az MSZ(M)P Lendvai Ildikó, volt cenzor képe alatt követel sajtószabadságot?
homoródkarácsonyfalvi 2010.07.07 10:38:57
@Tündér_Lala: "Azt gondolom, hogy a fidesz legfontosabb célja a szoci érdekhálózat szétzúzása, pénz utánpótlásának elzárása. Ez helyes, mert enélkül tovább rombol."
Szerintem ez igaz, de több is van ennél. Az érdekhálózat (hatalom) és a pénz most azért takar el mindent, mert gazdasági válság van, illetve a magyarországi gazdasági válságra ők is rátettek egy lapáttal. Azonban korábban jobban látható volt az arcuk többi része is.
Arra gondolok, hogy volt egy lehetősége az MSZ(M)P-nek a rendszerváltáskor arra, hogy demokratikus rendbe illeszkedő baloldali kultúrát építsen fel és képviseljen. Azonban a vizsgán megbuktak, 2006 szeptemberében pedig a bukás már vitathatatlanul nyilvánvaló lett a társadalom többsége számára.
Hiába van az ő rendszerükben deklarálva formálisan a demokrácia, annak tartalmilag egyszerűen képtelenek megfelelni. A demokráciába nem fér bele, hogy hatalomban csak ők lehetnek, mindenki más fasiszta, stb. Nem fér bele a demokráciába szerintem az, hogy az emberek fejében atomjaira szétverték (na úgy látom, hála Istennek mégsem sikerült egészen) a nemzeti és a társadalmi szolidaritást. (Gondolj a 2004. december 5-i népszavazásra, vagy volt Lelkylolának egy írása a hajléktalanokról a korábbi Mandineren, jó Isten, miket tudtak ott a hajléktalanokkal szemben írni az emberek).
Az egészből ordít a gyökértelenség, a kultúra teljes hiánya- szellemi holdudvartól kezdve, a szolga sajtón át, a permanens reflexszerű hazudozásig.
A networkön belüli összetartás fennmaradásának a technikája pedig minden más kultúra és szolidaritás visszaszorítása, végső soron megsemmisítése. Erre érzett á az SZDSZ, ebben tudtak összefogni.
Nyilván a pénz édes dolog, de azért a rombolás nemcsak gazdasági volt.
Így véleményem szerint nem is olyan butaság a nemzeti összefogás nyilatkozata.
  Biszku Béla korábbi belügyminiszter (1957-61) tegnapi MTI közleményére reagálva továbbra is azt gondoljuk, hogy Biszku Béla nemcsak a forradalom leverése és a megtorlások irányítása idején volt közszereplő, hanem akkor is, amikor a vele szemben jól láthatóan…..
homoródkarácsonyfalvi 2010.06.25 09:50:54
@marós: Az msz(m)p honlapján L e n d v a i I l d i k ó (nem eléggé lemondott elnök) fotójával jelent meg az alábbi:

"Az M S Z P a Fidesz által megindított médiapuccs azonnali leállítását, a s a j t ó s z a b a d s á g o t és a közszolgálati média pártatlanságát fenyegető "szájkosár-törvények" visszavonását, a szavazások elhalasztását k ö v e t e l i."
Nos, csak a düh kedévéért: Lenvai Ildikó egy diktatúra centori munkáját végezte, feladata a sajtószabadásg lábbal tiprása volt. Azonos mérce: Lendvai cenzúra jó, FIDESZ két láb rossz.
Elképesztő, tényleg el kell takarítani őket.
  Megkezdődött a szörnyűlködés, hogy az új adószabályok a szegényeket büntetik, hogy adhassanak a gazdagoknak. Valóban, az alacsony jövedelműeknek nem kedvez az egykulcsos szja és az adójóváírás fokozatos megszüntetése. Azt még nem lehet tudni, hogy pontosan mit…..
homoródkarácsonyfalvi 2010.06.10 17:12:20
  A Miniszterelnöki Hivatal mindig is kellemes kifizetőhelynek számított mindazok számára, akik jóban voltak a kormánnyal, és nem szívesen utasítottak vissza pár millió forintot. A napokban látott napvilágot a Bajnai-kormány MEH-jének talán utolsó listája az elmúlt…..
homoródkarácsonyfalvi 2010.06.01 17:59:39
@S.P.Q.R.: "ahogyan a balos értelmiség hallgat az ügyben."
Nyugodj meg, lesz itt hatalmas ordítás, ha nem tartják fel ezt a "szellemi" kört állami pénzből.
Az egész egy iszonyatos nagy hazugság és lopás. Emlékeztek például a Mozgó Világra? Illyés csodálatos szavai egy folyóirat címét adták ki. Az én nemzedékem - na nem a fent felsorolt balos része - ezen a lapon nőtt fel. Ma sem tudok egyetlen folyóiratot sem, amelyik szinvonalban felérne hozzá. Ezt követte az egyszerű kommunista lopás és tönkretétel: szerkesztőség elbocsájtva, cím ellopva. Egyedül a címlap grafikusa állt ellen sikeresen, a címlapképet nem tudták ellopni. Példaértékű volt Czakó Gáborék erkölcsi tartása, akik ellenálltak Aczél Györgynek, Lendvai Ildikónak és társainak. Erkölcsi tartásuk a mai napig példa előttünk.
A lap pedig: P. Szűcs Julianna, aki a lap főszerkesztője lett, egy hatvanadrangú sz@rt hozott létre.
Ugyanerre a sorsra jutott pl. a Tiszatáj, szintén a cenzor asszony ( Ha valami nem értné: az MSZP jelenlegi - lemondott de nem eléggé - elnöke) hatékony közreműködésével.
A mai napig nem tudom eldönteni,hogy a Mozgót ellenzékisége miatt tették tönkre, vagy - és egyre inkább ezt látom - azért, mert a balos hölgyek és urak nem tud(n)tak hasonló szinvonalú folyóiratot létrehozni. A régi Mozgó Világ tükrében nézve Vásárhelyi Mária, Gönczöl Katalin, Halmai Gábor, Gábor György vagy Dobrev Klára sápadt képe látszik, a királyok meztelenek.
homoródkarácsonyfalvi 2010.06.01 18:04:54
@TuRuL_2k2: "Más kérdés, hogy a minőség kéne legyen a fő szempont az állami finanszírozásban."
Szerintem a szocik nem folyóiratokat finanszíroznak, hanem embereket, akik ebből élnek meg. Hálájukat kifejezve sajnos ezek az emberek "pártos" folyóiratokat írnak, szerkesztenek.
Ha rajtam múlna, arra szavaznék, hogy inkább adómentesen kapják meg a pénzt,ha nem írnak többet! (Mielőtt valaki felkapná a vizet, ez utóbbi irónia.)
  Bauer Tamás nemrég szembejött velem a Ferenciek terén. Kopottas kék ballonkabátjában, fekete sapkájában, nejlonszatyorral a kezében nézett bánatosan maga elé, ahogy az aluljáró felé tartott. Mint egy MSZP-s kisnyugdíjas, aki ráébredt, hogy elszállt az idő, és a maradiak…..
homoródkarácsonyfalvi 2010.05.31 17:21:30
@rajcsányi.gellért (ergé): "maga Bauer az, aki temeti a progressziót."
Kedves ergé, szerintem a dolgokat jobb volna a nevén nevezni.
Rákosi Mátyás is bizonyára a progresszió bukása miatt szomorkodott, meg korábban Kun Béla is.
Szóval nevén nevezve a dolgokat: a magyar szélsőbaloldal kezd odalenni. Ez nem progresszió, ez csak egy kis leninfiús, ÁVO-s szélsőbal.
Fél Európa a magyar szélsőjobb megerősödéséről beszél. Legalább mi miért nem mondjuk ki: Magyarországon a szélsőbal volt a kormányváltás előtt kormányon. Nekem nem hiányoznak.
Mandiner blog Tóték 2010.05.27 11:31:00
  Nem, nem mentünk át le kurucinfóba, és nem fogjuk ezentúl tótoknak nevezni a szlovákokat, oláhoknak a románokat és rácoknak a szerbeket. Örkény István regényére utal a cím, mivel az, ami tőlünk egy országgal északabbra történik egy hibbant alak vezényletével, az…..
homoródkarácsonyfalvi 2010.05.27 12:10:01
  A magyar törvényhozás tegnap rábólintott a kettős állampolgárságra. A szlovák parlament órákkal később cserébe elfogadott egy törvényt, melynek értelmében azok, akik felveszik a magyar állampolgárságot, elveszítik a szlovákot. Ismét kiderült, hogy a felvidéki…..
homoródkarácsonyfalvi 2010.05.27 10:46:08
@Elpet: IGEN!
2009. augusztus 7.A Jobbik fő stratégiai célja, hogy minden magyar egy országban éljen, ám egyelőre a kettős állampolgárság és az autonómia valósítható meg. Előbbit mindenképpen szavazati jog megadásával tudják elképzelni — szögezte le Vona Gábor a gyergyószentmiklósi…..
homoródkarácsonyfalvi 2010.05.26 11:51:10
@homoródkarácsonyfalvi: A Vona problémája meg ki a francot érdekel most, kedves Mandiner?
homoródkarácsonyfalvi 2010.05.26 12:48:28
@Fleurs Du Mal: Gyurcsány írja:"Hogyan tekintenek holnap Nagyszombaton a magyar kisiskolásra? Mit gondolnak majd a szlovák ügyintézők a kassai városházára betérő magyarokról? A magyar Országgyűlés nemzeti lelkesültségében a tűzzel játszik. Azt hiszi, hogy helyrebillenti a történelmet, én ezzel szemben meg azt, hogy kibillenti a biztonság és nyugalom kerékvágásából. Most csak Orbán és Fico vívja csatáját. A román megszorítások nyomán kirobbant tüntetések jól jelzik, hogy mi történhet a mérsékelt román politikai erőkkel. Jöhet még a szlovákhoz hasonló román nacionalizmus, amely ellenséget fog látni a romániai magyarokban. Mit fogunk akkor mondani?

Azt olvasom, hogy a magyar polgárok jó harminc százaléka semmiképpen nem ért egyet a ma elfogadott törvénnyel. Ez nagyjából két és félmillió ember. Nekik ma a három nemmel szavazó képviselőn kívül nincs képviselete a Parlamentben. Kár. Az MSZP megerősödésének egyik feltétele, hogy a legfontosabb politikai kérdésekben egységesek legyünk. Ma négyfelé szavaztunk. Ha nem tudunk túljutni belső megosztottságunkon, akkor bajba fogunk kerülni. Nagyobb bajba, mint amit egy választási vereség hozhat."

Menjél barátom a gazdádhoz.
  Készítettem nektek egy klipet az idei Csíksomlyóról. Hangulatos volt a keresztek vonulása, amikor a környező falvakból énekelve megérkeztek a tömegek Csíksomlyóra.   Böjte beszéde egyszerű volt (inkább tisztelem azért, amit tesz és nem azért, amit beszél) -, de…..
homoródkarácsonyfalvi 2010.05.25 17:26:25
@Grift: Hadd szemtelenkedjek ide az alábbiakkal:
Vagy azonos iskola készítette, vagy azonos festő minta könyv alapján készült három Szent-László kerlési csatáját ábrázoló freskó. Ezek: a gelencei, a homoródszentmártoni, valamint a homoródkarácsonyfalvi. A szentmártoni elpusztult, azokat Huszka József XIX. sz. végi akvarell rajzaiból ismerjük.
A homoródkarácsonyfalvi 2006-ban került feltárásra. Ikonográfiája hasonló a gelenceihez, azonban szívilága egyedülállóan maradt meg. Mitha most festették volna, nézzétek meg: www.homorodkaracsonyfalva.eu
Ha arra jártok, feltétlenül ajánlom.
Még két kifestési periódus van, a XIV. sz. elejéről Jázus születése, ill. XV. sz-ból egy Veronika kendője, Három királyok és Szent Ilona a társnőjével. A szentély rész két freskója (Jézus a pantokrátor, és egy apostol galéria) még nincs feltárva.
Üdv
  Ergé kollega hívott fel minket csütörtök este, hogy azonnal kapcsoljuk be az internetet, mert a parlamentben szopatják a szocikat. Ekkor zajlott ugyanis a határon túli magyarok kettős állampolgárságáról szóló törvénytervezet általános vitája, amely leginkább arról…..
homoródkarácsonyfalvi 2010.05.25 12:59:32
@El Topo (Sgt. Elias):
"Ezért kár volt ennyit gépelned, pendejo."
Hát kedves Szedlacsek, maga a riposzt nagymestere.
homoródkarácsonyfalvi 2010.05.25 17:09:03
@S.P.Q.R.: 2004. december 5-e. (Nem 2005)
homoródkarácsonyfalvi 2010.05.25 17:12:54
@S.P.Q.R.: Hát, azért nemcsak a magyar rossz kormányzás eredménye, ott vannak azért a szlovák elvtársaik is.
Tanúi lehetünk Nicolae Robert Ficescu regnálásának. De erre sem lehet fogni: én szívesen megkérdezném ezt a fent megnevezett hegyi embert, hogyan számolnak el kb. 500.000 magyarral, akik egyszerűen eltüntek az imperium váltás óta.
  Ki tudja, merre vihette a végzet Dessewffy Tibor gondolatait, amikor középszerű műdalnak nevezte a Székely himnuszt. „Az egy nagy kérdés, hogy mi hívta életre ezt a szélsőséges pártot. Én úgy emlékszem, hogy a Laciék gyűlésein kornyikálták a Székely himnuszt…..
homoródkarácsonyfalvi 2010.05.12 12:26:18
@Talon Karrde: A kedves slepp:
Állítólag Újhelyi István lesz az Országgyűlés alelnöke.
A 2004. december 5-i népszavazás előtt az Info Rádióban Újhelyi István kérdezték arról, hogy miért nem követjük Románia példáját, amely ország nem csak a moldvai románoknak, hanem a mostani magyarországi románoknak is biztosítja törvényben a kettős állampolgárságot. A slepp tagjának válasza: „túl sokan vannak a határon túli magyarok.”
Soha ne felejtsük el neki, amit ez a tetű mondott akkor!
homoródkarácsonyfalvi 2010.05.12 12:30:25
@Talon Karrde: Az MSZP politikusai a 2004. december 5-i népszavazási kampány során odáig mentek, hogy az embereket kétmillió cigány betelepedésével riogatták (valamilyen Magda mondta, a rosszarcú EP képviselőjük.) Ezek mernek beszélni rasszizmusról, meg szélsőjobbról. Tényleg ne felejtsük el nekik.
homoródkarácsonyfalvi 2010.05.12 12:43:51
@Zoli 29: "Talán még azt is megérjük, hogy néhány dolgot idővel átértékel magában."
Na, lehet, hogy még sajnálkozni is fog.
"De sajnálom, hogy a velem szemben ülőket momentán tilos felakasztani."
  Ha van oka annak a morális többletnek, amit az új kormánypárt (és a radikális jobboldal) az elmúlt években fölhalmozott, és ami - sok más tényező mellett - végső soron a kétharmados sikert eredményezte a Fidesznek, akkor az a 2006-os gyalázatos őszi események története,…..
homoródkarácsonyfalvi 2010.05.05 17:40:43
@Grift: "kíváncsian várom mikor viszi a rabomobil petréteit."'
Jó, de itt még többről van szó.
Az MSZP szerintem próbaidős párt volt, amelyik 2004.december5-én, majd folyamatosan, 2006-ban is bukta a próbaidejét.
kun-szamuely--rákosi-gerő-biszku-gyurcsány.
A próbaidő alatt bekövetkezett, amit tudnunk kellett volna 90-ben, hogy bekövetkezik.
  Nem tetszik az MSZP-nek, hogy Orbán üzletembert is bevett a kormányába Fellegi Tamás személyében. Fellegi Tamásra, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium leendő irányítójára utalva Mesterházy Attila azt mondta, kétségeik vannak az alkalmasságát illetően, mivel itt szerintük…..
homoródkarácsonyfalvi 2010.05.05 10:08:07
@Tróger: Az alkotmány módosítása abban az időben is az összes képviselő 2/3-ának igenlésével lehetett. Horn a 4/5-öt mindössze az "új alkotmány" előkészítésének országgyűlési határozatát kötötte 4/5-höz, nem az alkotmány módosítását. Hát éppen ez a hazugság.
Ezt a hazugságot meglegítette fel most a kedves Mesterházy Attila, mintha ők rendesen korlátozták volna magukat. Pedig nem igaz.
  A Népszabadságnak az MSZP jövőjéről szóló cikkében sok egyéb mellett az is szerepel, hogy elképzelhető a párt átnevezése is. A szövegkörnyezetből nem egyértelmű, hogy a példaként felhozott Új Baloldal a szocialisták elképzelése-e, vagy a lap találgatása.…..
homoródkarácsonyfalvi 2010.04.19 13:28:57
BOLSEVIK BÖSZMEFIA GYURCSÁNYFY BLOGGER ŐSZÖDI GONDOLATAI (1.2.) MÁRCIUS 15-ÉN

Hülyék vagytok! Még te is hülye vagy, Viktor! Megint átverlek benneteket. Mindig is átverlek benneteket.
Ott ünneplitek magatokat a Dózsa György téren, de nem gondolkodtok. Mert minden csak álcázás volt. Álcázás volt az Őszödi Beszéd, álcázás volt a Horn kormány, álcázás Mesterházy miniszterelnök-jelöltsége. Nem érdekesek a közvélemény kutatások eredményei. Nem érdekes, hogy lemondtam egy éve, Én voltam, Én vagyok, Én leszek. Vagyok, aki vagyok. Rajtatok élősködöm. Ellenetek vagyok. Én vagyok az Antivagyok!
Nem lehet legyőzni! Vagy legalábbis ti magatok soha sem tudtok legyőzni. Egyszer szenvedtem vereséget, amikor a román (ha-ha, nesze nektek!) hadsereg 1919. augusztusában bevonult Budapestre, menekülnöm kellett. De legalább így Horthy már nem talált itt. Akkor sem Ti győztetek le, hanem Európa még észnél volt. Azóta Európa liberális lett, úgyhogy most én diktálok.
Ti hülyék, Európa sajtója a magyar szélsőjobbról cikkezik. Már ti is lassan elhiszitek, hogy van itt szélsőjobb. Lószar van mama, nem szélsőjobb ebben a tetves országban, az utolsókat 1945-ben akasztottuk fel. Bezzeg szélsőbalról ebben a kurva országban, meg abban a liberális Európában senki nem beszél. És tudjátok miért? Mert hülyék vagytok! Eszetekbe sem jut. Hát persze, hogy vannak bolsevikok, hiszen Én magam vagyok az. Különös anyagból gyúrva. Nemhogy nem mondjátok ki, hanem még eszetekbe sem jut, hogy ki kellene mondani. A most csinált ál-szélsőjobb engem nem zavar, persze, hiszen én csináltam. Nekem dolgoznak. Azt már régen tudhatnátok, ha lenne eszetek, hogy nekem csak ti lehetnétek az igazi ellenségeim, nem a szélsőjobb. Én elküldtem Molotovot kiegyezni Hitlerrel, és ne higgyétek, hogy nem tanultam meg a leckét. A leromlott liberálisok a küszöböm alatt kúsztak be könyörögni hozzám. Nekem adtak benneteket, és most is nekem fognak adni benneteket. Hiába, a Gempa az Gempa!
Tudjátok, hogy miért nem tudtok legyőzni? Azért, mert nekem szükségem van rátok. Nem értitek mi? Megmagyarázom! Nekem soha nem kellett, hogy többségem legyen. Nekem elég volt, hogy egy kis erőszakkal, meg egy kis hazugsággal éljek. Annyi eszem volt, hogy ne várjam el, el is higgyétek a hazugságot. Nekem soha nem kellett kiirtanom titeket, hiszen akkor ki a lószar dolgozik ebben a kurva országban. Különben is, ha a helyetekre jönne valaki, lehet, hogy nem lenne ilyen hülye, mint ti. Nekem mindig elég volt csak egy kis részeteket kiirtani, aztán a többiek örülhettek, hogy túlélték. Ti viszont csak akkor szabadulnátok meg tőlem, ha az utódaimat is eltaposnátok. Mint a szélsőjobbot eltaposták 45-ben. Dehogy tesztek ti ilyet! Volt egy kis fehérterror különítmény 19-ben, meg egy kis Köztársaság tér 56-ban, na és? Legalább van mit a szemetekre hányni.
Tudjátok, akkor vagytok a leghülyébbek, amikor azt mondjátok, hogy nem kellek, mert nem áll mögöttem a többség. Azt hiszitek, ezzel eljött a ti időtök? Hát ti soha nem tanultok? Honnan vettétek, hogy a hatalom azé, aki mögött a többség áll? Kik azok a Zemberek? A Zemberek nem tudnak a BKV örve alatt üzletelni, nem tudnak Déli-áramlattal hazaárulni, nem tudnak Indonéziában bányát venni. Összeesküvést sem tudnak csinálni. Lószart nekik, Mama!
Azt sem tudjátok, hogy az Őszödi Beszédet Én dobtam oda nektek? Hogy tudtam volna TV-t ostromoltatni, ha nem jönnek a Zemberek az utcára. 50 fociszurkoló mégsem elég egy TV ostrom filingjéhez. Utána három évig ordítozhattatok az utcán. Mit akartok még?
Az a hülye Ildikó odarakta azt a pojáca – izé, elfelejtettem melyik keresztnevű – Mesterházyt az engem megillető pozícióba. Közben meg a többi emberünk szűköl a félelemtől, mert fél lábbal a börtönben vannak, na majd pont az Attila (Ernő?, na az a kis hülye!) védi meg őket a sittől. Nevetséges! Én vagyok a Mentőbárka, Én vagyok az Antivagyok. (Hogy Én milyen jól tudtam, hagyni kell a saját Zembereimet fél lábbal a sittre kerülni, rögtön Én kellek majd nekik. Hiába, ilyen a jó rendszer, az a gyengeelméjű Kádár legalább ennyit tudott.)
Azt mondják rólatok, hogy Kádár népe vagytok. Lassan már ezt is beveszitek. Dehogy vagytok ti Kádár népe, Mohács óta ilyen hülyék vagytok. Sőt, Muhi óta. Az utolsó csatátokat Kerlésnél nyertétek, 1068-ban. De ti vagytok Európa legböszmébb népe. A legtehetségtelenebb. Hiába van 200.000 népdalotok (a németeknek 5000, nem sok, mi?), hiába van egy csomó Nobel díjasotok, hiába vannak költőitek, templomaitok, freskóitok, városaitok, falvaitok (mondjuk azok nem sokáig, tanultam én Ceausescutól is), 500 éve nem tudtok a megszállóitoktól megszabadulni. Nincs is saját államotok. 20 éve nincs idegen megszállótok, hogy lehettek olyan hülyék, hogy nem tudtok megszabadulni a belső megszállóktól? Ha Kádár népe lennétek, gulyásért adnátok el a hazátokat. Dehogy tudtok ti bármit is árulni, még a hazátokat sem. Titeket egyszerűen át kell verni. Azok a barom török terroristák hogy foglalták el Budát? Úgy tettek, mintha turisták lennének. Na, én meg úgy teszek, mintha valami közöm volna a hozzátok. Összetartozunk! Pedig nekem a nagypapáékhoz van közöm, aki 56-ban közétek lövetett a Palament előtt, hogy aztán tényleg legyen fegyveres harc. Legyen mit leveretni.
A Viktornak a Zembere, a Marci azt mondta nekem, hogy minden forgatókönyvre felkészültek. Ha-ha, ez is hülye!
Megírom ezt a kibaszott jó cikket a baloldalról. Aztán felkészülök a pénteki beszédemre. 10.000 embert kirendelek, hogy kifütyüljenek. Lesznek utcai harcok, halottak, itt is, ott is. Most az MSZP székházat gyújtatom fel, az épületben lesz a Szekeres is. Meg a Hagyó is, nem kell tanú. Szili Kati azért nem ég benne, mert a mártírjaink április eleji temetésén neki kell félrehajtott fejjel óvni a Zembereket az erőszak terjedésétől. Ha-ha látjátok, a Reichstagot kétszer is fel lehet gyújtani!
Ja, még a Horn Gyuszit is akkor temetjük, így többen eljönnek. Azok a választásra is eljönnek, most kellenek a szavazatok.
A feketeruhások temetéséről meg a rohadt ÁVO-s SÜN gyilkosok felkoncolására indulnak a Zemberek. Azok a halottak is kurva sok szavazatot hoznak a fekete ruhásoknak. Végül is azokat a szavazatokat sem ti kapjátok.
Úgyhogy hülyék vagytok, lószar lesz nektek, nem többségetek, mehettek vissza autófényezőnek. A Viktort meg óvja meg a minden nap bérmálkozó istene, meg a zsidók megszületett megváltója.
  Márciusban hirdettük meg a választási tippjátékunk első, áprilisban pedig a második fordulóját. Az első körben így nézett ki a tippek átlaga: Fidesz: 55,51 Jobbik: 17,01 LMP: 5,33 MDF: 3,61 MSZP: 17,89 A valós eredménytől való eltérések négyzetösszegének átlaga:…..
homoródkarácsonyfalvi 2010.04.16 11:04:47
@zoli29: Hát, baromi kínos. Gondolj kedves cenzor Ildikóra, aki a választás estéjén ordítozott kofa módjára a "Kubatov- szavazók" miatt. (Kofa alatt értem, hogy aki ilyen mértékben küldtek el a piacról, annak esetleg nem orditoznia kellne.)
  Elsősorban olvasóink másodlagos pártválasztására és leginkább elutasított pártjaira voltunk kíváncsiak, amikor elindítottuk a Mandiner legutóbbi kérdőívét. A bő 72 óra alatt 1447 válasz érkezett - bár felmérésünk nem reprezentatív, a minta kellően nagy…..
homoródkarácsonyfalvi 2010.04.01 16:22:49
@Locassen: "Akkor most a Jobbik-LMP relációban testesül meg Konrád György híres mondása: "mi jobban gyűlölünk titeket, mint ti minket"? "
Nem Konrád mondta, hanem Korniss Mihály, ha jól emlékszem.
Mandiner blog BKV: Nekik jár 2010.03.24 08:55:00
  Regőczi Miklós szimultán (a Magyar Nemzetben és a Népszabadságban megjelent) nagyinterjúival új lendületet vett a BKV-ügy. A közlekedési vállalat volt vezetője nevét és arcát adta a régóta sejtett-tudott tényhez: valóban az MSZP-SZDSZ kifizetőhelye volt a BKV.…..
homoródkarácsonyfalvi 2010.03.24 10:14:30
@ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget: Jó amit írsz, de ennél szerintem sokkal durvább dolgot műveltek.
Egy dolog, hogy teljes mértékben kifosztották az országot. Jogos a félelem, hogy mindenhol csak adósságot találnak a kormányváltás után. Az adósságot pedig nekünk kell megfizetnünk.
Azonban mi volt a lopások fedezésére létrehozott mechanizmus? Az interjuban említett módon lefizetett sajtóorgánumok segítségével (meg a többivel) folyamatosan bombázták a magyar lakósságot, meg a Nyugat-európai és az amerikai közvéleményt, hogy a magyarok: rasszisták, homofóbok, antiszemiták, klerikálisak, reakciósok, nácik stb. Így a politika ezekről a baromságokról szólt, hogy elfedjék a tényleges gazdasági folyamatokat és a bűnözésüket. A kedves cenzor Lendvai Ildikó a választási kampányban is lényegében csak hülyeségekkel tud riogatni.
Közben pedig atomjaira szétverték az emberek fejében a társadalmi és a nemzeti szolidaritás eszméjét.
Úgyhogy a károkozást nem lehet csak forintban mérni. Nemcsak a lakóssági tiltakozással éltek vissza, hanem a kisebbségekben félelmet keltettek, hogy majd ők megvédik őket. Nézd meg a nyugdíjasok félelmét, a cigányoktól rettegő falusiakat, a perifériára lökött cigányságot, a holkausztot megjártak félelmét a fekete egyenruhától, azt, hogy a árpádházi-zászlóból náci jelképet kreáltak stb. Igazi fortélyos félelem igazgat. Ugyanazt művelik, mint amikor még szocializmus volt, és nem voltak szabad választások. Még a jelszavaik is ugyanazok.
..
homoródkarácsonyfalvi 2010.03.17 15:20:11
  A hagyománynak nagy ereje van, s Demszky Gábor március 15-i beszédének szétfütyülése immáron hagyomány. Így a radikálisok tüntetésfüggő részét Mesterházy Attila és egy csomó szocialista nyugdíjas belvárosi megjelenése sem zavarta meg, az ünnepi tobzódás helyszíne…..
homoródkarácsonyfalvi 2010.03.16 10:26:45
BOLSEVIK BÖSZMEFIA GYURCSÁNYFY BLOGGER ŐSZÖDI GONDOLATAI (1.2.) MÁRCIUS 15-ÉN

Hülyék vagytok! Még te is hülye vagy, Viktor! Megint átverlek benneteket. Mindig is átverlek benneteket.
Ott ünneplitek magatokat a Dózsa György téren, de nem gondolkodtok. Mert minden csak álcázás volt. Álcázás volt az Őszödi Beszéd, álcázás volt a Horn kormány, álcázás Mesterházy miniszterelnök-jelöltsége. Nem érdekesek a közvélemény kutatások eredményei. Nem érdekes, hogy lemondtam egy éve, Én voltam, Én vagyok, Én leszek. Vagyok, aki vagyok. Rajtatok élősködöm. Ellenetek vagyok. Én vagyok az Antivagyok!
Nem lehet legyőzni! Vagy legalábbis ti magatok soha sem tudtok legyőzni. Egyszer szenvedtem vereséget, amikor a román (ha-ha, nesze nektek!) hadsereg 1919. augusztusában bevonult Budapestre, menekülnöm kellett. De legalább így Horthy már nem talált itt. Akkor sem Ti győztetek le, hanem Európa még észnél volt. Azóta Európa liberális lett, úgyhogy most én diktálok.
Ti hülyék, Európa sajtója a magyar szélsőjobbról cikkezik. Már ti is lassan elhiszitek, hogy van itt szélsőjobb. Lószar van mama, nem szélsőjobb ebben a tetves országban, az utolsókat 1945-ben akasztottuk fel. Bezzeg szélsőbalról ebben a kurva országban, meg abban a liberális Európában senki nem beszél. És tudjátok miért? Mert hülyék vagytok! Eszetekbe sem jut. Hát persze, hogy vannak bolsevikok, hiszen Én magam vagyok az. Különös anyagból gyúrva. Nemhogy nem mondjátok ki, hanem még eszetekbe sem jut, hogy ki kellene mondani. A most csinált ál-szélsőjobb engem nem zavar, persze, hiszen én csináltam. Nekem dolgoznak. Azt már régen tudhatnátok, ha lenne eszetek, hogy nekem csak ti lehetnétek az igazi ellenségeim, nem a szélsőjobb. Én elküldtem Molotovot kiegyezni Hitlerrel, és ne higgyétek, hogy nem tanultam meg a leckét. A leromlott liberálisok a küszöböm alatt kúsztak be könyörögni hozzám. Nekem adtak benneteket, és most is nekem fognak adni benneteket. Hiába, a Gempa az Gempa!
Tudjátok, hogy miért nem tudtok legyőzni? Azért, mert nekem szükségem van rátok. Nem értitek mi? Megmagyarázom! Nekem soha nem kellett, hogy többségem legyen. Nekem elég volt, hogy egy kis erőszakkal, meg egy kis hazugsággal éljek. Annyi eszem volt, hogy ne várjam el, el is higgyétek a hazugságot. Nekem soha nem kellett kiirtanom titeket, hiszen akkor ki a lószar dolgozik ebben a kurva országban. Különben is, ha a helyetekre jönne valaki, lehet, hogy nem lenne ilyen hülye, mint ti. Nekem mindig elég volt csak egy kis részeteket kiirtani, aztán a többiek örülhettek, hogy túlélték. Ti viszont csak akkor szabadulnátok meg tőlem, ha az utódaimat is eltaposnátok. Mint a szélsőjobbot eltaposták 45-ben. Dehogy tesztek ti ilyet! Volt egy kis fehérterror különítmény 19-ben, meg egy kis Köztársaság tér 56-ban, na és? Legalább van mit a szemetekre hányni.
Tudjátok, akkor vagytok a leghülyébbek, amikor azt mondjátok, hogy nem kellek, mert nem áll mögöttem a többség. Azt hiszitek, ezzel eljött a ti időtök? Hát ti soha nem tanultok? Honnan vettétek, hogy a hatalom azé, aki mögött a többség áll? Kik azok a Zemberek? A Zemberek nem tudnak a BKV örve alatt üzletelni, nem tudnak Déli-áramlattal hazaárulni, nem tudnak Indonéziában bányát venni. Összeesküvést sem tudnak csinálni. Lószart nekik, Mama!
Azt sem tudjátok, hogy az Őszödi Beszédet Én dobtam oda nektek? Hogy tudtam volna TV-t ostromoltatni, ha nem jönnek a Zemberek az utcára. 50 fociszurkoló mégsem elég egy TV ostrom filingjéhez. Utána három évig ordítozhattatok az utcán. Mit akartok még?
Az a hülye Ildikó odarakta azt a pojáca – izé, elfelejtettem melyik keresztnevű – Mesterházyt az engem megillető pozícióba. Közben meg a többi emberünk szűköl a félelemtől, mert fél lábbal a börtönben vannak, na majd pont az Attila (Ernő?, na az a kis hülye!) védi meg őket a sittől. Nevetséges! Én vagyok a Mentőbárka, Én vagyok az Antivagyok. (Hogy Én milyen jól tudtam, hagyni kell a saját Zembereimet fél lábbal a sittre kerülni, rögtön Én kellek majd nekik. Hiába, ilyen a jó rendszer, az a gyengeelméjű Kádár legalább ennyit tudott.)
Azt mondják rólatok, hogy Kádár népe vagytok. Lassan már ezt is beveszitek. Dehogy vagytok ti Kádár népe, Mohács óta ilyen hülyék vagytok. Sőt, Muhi óta. Az utolsó csatátokat Kerlésnél nyertétek, 1068-ban. De ti vagytok Európa legböszmébb népe. A legtehetségtelenebb. Hiába van 200.000 népdalotok (a németeknek 5000, nem sok, mi?), hiába van egy csomó Nobel díjasotok, hiába vannak költőitek, templomaitok, freskóitok, városaitok, falvaitok (mondjuk azok nem sokáig, tanultam én Ceausescutól is), 500 éve nem tudtok a megszállóitoktól megszabadulni. Nincs is saját államotok. 20 éve nincs idegen megszállótok, hogy lehettek olyan hülyék, hogy nem tudtok megszabadulni a belső megszállóktól? Ha Kádár népe lennétek, gulyásért adnátok el a hazátokat. Dehogy tudtok ti bármit is árulni, még a hazátokat sem. Titeket egyszerűen át kell verni. Azok a barom török terroristák hogy foglalták el Budát? Úgy tettek, mintha turisták lennének. Na, én meg úgy teszek, mintha valami közöm volna a hozzátok. Összetartozunk! Pedig nekem a nagypapáékhoz van közöm, aki 56-ban közétek lövetett a Palament előtt, hogy aztán tényleg legyen fegyveres harc. Legyen mit leveretni.
A Viktornak a Zembere, a Marci azt mondta nekem, hogy minden forgatókönyvre felkészültek. Ha-ha, ez is hülye!
Megírom ezt a kibaszott jó cikket a baloldalról. Aztán felkészülök a pénteki beszédemre. 10.000 embert kirendelek, hogy kifütyüljenek. Lesznek utcai harcok, halottak, itt is, ott is. Most az MSZP székházat gyújtatom fel, az épületben lesz a Szekeres is. Meg a Hagyó is, nem kell tanú. Szili Kati azért nem ég benne, mert a mártírjaink április eleji temetésén neki kell félrehajtott fejjel óvni a Zembereket az erőszak terjedésétől. Ha-ha látjátok, a Reichstagot kétszer is fel lehet gyújtani!
Ja, még a Horn Gyuszit is akkor temetjük, így többen eljönnek. Azok a választásra is eljönnek, most kellenek a szavazatok.
A feketeruhások temetéséről meg a rohadt ÁVO-s SÜN gyilkosok felkoncolására indulnak a Zemberek. Azok a halottak is kurva sok szavazatot hoznak a fekete ruhásoknak. Végül is azokat a szavazatokat sem ti kapjátok.
Úgyhogy hülyék vagytok, lószar lesz nektek, nem többségetek, mehettek vissza autófényezőnek. A Viktort meg óvja meg a minden nap bérmálkozó istene, meg a zsidók megszületett megváltója.
homoródkarácsonyfalvi 2010.03.16 11:09:27
@lorantka_a_gall: Lorántka, hogy jön ide egy tudományos bizonyítási módszertan? Én is retteghetek, nem?
homoródkarácsonyfalvi 2010.03.16 11:40:53
@lorantka_a_gall: bocs, nem jó az írás, ha nem látszik, hogy ez irónia (paródia), igaz, hogy fekete. Csak az szeretném jelezni, hogy nem csak szélsőjobb akad ebben az országban.
  Tegnap Naményi kollegával együtt - aki arról híres, hogy a nyilvánosság előtt meglehetősen visszahúzódó, de szűk baráti körben ő áll elő a legjobb pinás poénokkal - megnéztük az MSZP és a Jobbik március 15-i ünnepségét, illetve a kettő között ellátogattunk…..
homoródkarácsonyfalvi 2010.03.16 10:10:28
BOLSEVIK BÖSZMEFIA GYURCSÁNYFY BLOGGER ŐSZÖDI GONDOLATAI (1.2.) MÁRCIUS 15-ÉN

Hülyék vagytok! Még te is hülye vagy, Viktor! Megint átverlek benneteket. Mindig is átverlek benneteket.
Ott ünneplitek magatokat a Dózsa György téren, de nem gondolkodtok. Mert minden csak álcázás volt. Álcázás volt az Őszödi Beszéd, álcázás volt a Horn kormány, álcázás Mesterházy miniszterelnök-jelöltsége. Nem érdekesek a közvélemény kutatások eredményei. Nem érdekes, hogy lemondtam egy éve, Én voltam, Én vagyok, Én leszek. Vagyok, aki vagyok. Rajtatok élősködöm. Ellenetek vagyok. Én vagyok az Antivagyok!
Nem lehet legyőzni! Vagy legalábbis ti magatok soha sem tudtok legyőzni. Egyszer szenvedtem vereséget, amikor a román (ha-ha, nesze nektek!) hadsereg 1919. augusztusában bevonult Budapestre, menekülnöm kellett. De legalább így Horthy már nem talált itt. Akkor sem Ti győztetek le, hanem Európa még észnél volt. Azóta Európa liberális lett, úgyhogy most én diktálok.
Ti hülyék, Európa sajtója a magyar szélsőjobbról cikkezik. Már ti is lassan elhiszitek, hogy van itt szélsőjobb. Lószar van mama, nem szélsőjobb ebben a tetves országban, az utolsókat 1945-ben akasztottuk fel. Bezzeg szélsőbalról ebben a kurva országban, meg abban a liberális Európában senki nem beszél. És tudjátok miért? Mert hülyék vagytok! Eszetekbe sem jut. Hát persze, hogy vannak bolsevikok, hiszen Én magam vagyok az. Különös anyagból gyúrva. Nemhogy nem mondjátok ki, hanem még eszetekbe sem jut, hogy ki kellene mondani. A most csinált ál-szélsőjobb engem nem zavar, persze, hiszen én csináltam. Nekem dolgoznak. Azt már régen tudhatnátok, ha lenne eszetek, hogy nekem csak ti lehetnétek az igazi ellenségeim, nem a szélsőjobb. Én elküldtem Molotovot kiegyezni Hitlerrel, és ne higgyétek, hogy nem tanultam meg a leckét. A leromlott liberálisok a küszöböm alatt kúsztak be könyörögni hozzám. Nekem adtak benneteket, és most is nekem fognak adni benneteket. Hiába, a Gempa az Gempa!
Tudjátok, hogy miért nem tudtok legyőzni? Azért, mert nekem szükségem van rátok. Nem értitek mi? Megmagyarázom! Nekem soha nem kellett, hogy többségem legyen. Nekem elég volt, hogy egy kis erőszakkal, meg egy kis hazugsággal éljek. Annyi eszem volt, hogy ne várjam el, el is higgyétek a hazugságot. Nekem soha nem kellett kiirtanom titeket, hiszen akkor ki a lószar dolgozik ebben a kurva országban. Különben is, ha a helyetekre jönne valaki, lehet, hogy nem lenne ilyen hülye, mint ti. Nekem mindig elég volt csak egy kis részeteket kiirtani, aztán a többiek örülhettek, hogy túlélték. Ti viszont csak akkor szabadulnátok meg tőlem, ha az utódaimat is eltaposnátok. Mint a szélsőjobbot eltaposták 45-ben. Dehogy tesztek ti ilyet! Volt egy kis fehérterror különítmény 19-ben, meg egy kis Köztársaság tér 56-ban, na és? Legalább van mit a szemetekre hányni.
Tudjátok, akkor vagytok a leghülyébbek, amikor azt mondjátok, hogy nem kellek, mert nem áll mögöttem a többség. Azt hiszitek, ezzel eljött a ti időtök? Hát ti soha nem tanultok? Honnan vettétek, hogy a hatalom azé, aki mögött a többség áll? Kik azok a Zemberek? A Zemberek nem tudnak a BKV örve alatt üzletelni, nem tudnak Déli-áramlattal hazaárulni, nem tudnak Indonéziában bányát venni. Összeesküvést sem tudnak csinálni. Lószart nekik, Mama!
Azt sem tudjátok, hogy az Őszödi Beszédet Én dobtam oda nektek? Hogy tudtam volna TV-t ostromoltatni, ha nem jönnek a Zemberek az utcára. 50 fociszurkoló mégsem elég egy TV ostrom filingjéhez. Utána három évig ordítozhattatok az utcán. Mit akartok még?
Az a hülye Ildikó odarakta azt a pojáca – izé, elfelejtettem melyik keresztnevű – Mesterházyt az engem megillető pozícióba. Közben meg a többi emberünk szűköl a félelemtől, mert fél lábbal a börtönben vannak, na majd pont az Attila (Ernő?, na az a kis hülye!) védi meg őket a sittől. Nevetséges! Én vagyok a Mentőbárka, Én vagyok az Antivagyok. (Hogy Én milyen jól tudtam, hagyni kell a saját Zembereimet fél lábbal a sittre kerülni, rögtön Én kellek majd nekik. Hiába, ilyen a jó rendszer, az a gyengeelméjű Kádár legalább ennyit tudott.)
Azt mondják rólatok, hogy Kádár népe vagytok. Lassan már ezt is beveszitek. Dehogy vagytok ti Kádár népe, Mohács óta ilyen hülyék vagytok. Sőt, Muhi óta. Az utolsó csatátokat Kerlésnél nyertétek, 1068-ban. De ti vagytok Európa legböszmébb népe. A legtehetségtelenebb. Hiába van 200.000 népdalotok (a németeknek 5000, nem sok, mi?), hiába van egy csomó Nobel díjasotok, hiába vannak költőitek, templomaitok, freskóitok, városaitok, falvaitok (mondjuk azok nem sokáig, tanultam én Ceausescutól is), 500 éve nem tudtok a megszállóitoktól megszabadulni. Nincs is saját államotok. 20 éve nincs idegen megszállótok, hogy lehettek olyan hülyék, hogy nem tudtok megszabadulni a belső megszállóktól? Ha Kádár népe lennétek, gulyásért adnátok el a hazátokat. Dehogy tudtok ti bármit is árulni, még a hazátokat sem. Titeket egyszerűen át kell verni. Azok a barom török terroristák hogy foglalták el Budát? Úgy tettek, mintha turisták lennének. Na, én meg úgy teszek, mintha valami közöm volna a hozzátok. Összetartozunk! Pedig nekem a nagypapáékhoz van közöm, aki 56-ban közétek lövetett a Palament előtt, hogy aztán tényleg legyen fegyveres harc. Legyen mit leveretni.
A Viktornak a Zembere, a Marci azt mondta nekem, hogy minden forgatókönyvre felkészültek. Ha-ha, ez is hülye!
Megírom ezt a kibaszott jó cikket a baloldalról. Aztán felkészülök a pénteki beszédemre. 10.000 embert kirendelek, hogy kifütyüljenek. Lesznek utcai harcok, halottak, itt is, ott is. Most az MSZP székházat gyújtatom fel, az épületben lesz a Szekeres is. Meg a Hagyó is, nem kell tanú. Szili Kati azért nem ég benne, mert a mártírjaink április eleji temetésén neki kell félrehajtott fejjel óvni a Zembereket az erőszak terjedésétől. Ha-ha látjátok, a Reichstagot kétszer is fel lehet gyújtani!
Ja, még a Horn Gyuszit is akkor temetjük, így többen eljönnek. Azok a választásra is eljönnek, most kellenek a szavazatok.
A feketeruhások temetéséről meg a rohadt ÁVO-s SÜN gyilkosok felkoncolására indulnak a Zemberek. Azok a halottak is kurva sok szavazatot hoznak a fekete ruhásoknak. Végül is azokat a szavazatokat sem ti kapjátok.
Úgyhogy hülyék vagytok, lószar lesz nektek, nem többségetek, mehettek vissza autófényezőnek. A Viktort meg óvja meg a minden nap bérmálkozó istene, meg a zsidók megszületett megváltója.
  Nem lehet minden hülye mellé paragrafust állítani.   Ha Sólyom László asztalára kerül egy törvény, a köztársasági elnök három dolgot tehet: visszaküldi az Országgyűlésnek, bocsássák újbóli megtárgyalásra. Ha alkotmányellenesnek találja, elküldheti a taláros…..
homoródkarácsonyfalvi 2010.03.10 14:05:39
@dobray: A magam részéről csak a blogtársakat féltem, nem akartam az elvtársi törvényeket magyarázni.
homoródkarácsonyfalvi 2010.03.10 14:09:39
@bz249: A holokaszt törvény még jelenleg nincs atályban. Jelenleg szerintem csak a trövény elleni uszítás büntethető.
homoródkarácsonyfalvi 2010.03.10 14:10:47
@Grift: Persze, hogy nincs erről még itt szó, azért írtam, hogy tudjuk, nem is lehet szó. Remélem, hogy ez világos.
  Gery Greyhound & a Falka elkészítette az elmúlt 8 év statisztikai-videós összegzését, a nagyszerű A mi éveink önálló blogot is kapott. Eddigi legnagyobb polvideó kedvencünk a 2002-es A vörösök támadása volt, de ez most talán azt is veri: …..
homoródkarácsonyfalvi 2010.03.10 12:49:14
@Gery.Greyhound: Tiszta szívből gratulálok, kívánok Nektek további jó munkát!
Ugye nem csak az interneten marad ez a film, hanem lehet látni minél több TV csatornán!
  Eddig és ne tovább! A kampányidőszak mindig is az agyatlan sajtájok, hörgő felszólítások és sunyító bemószerolások ideje volt, de a mai nyakóizmus hatására úgy döntöttem, elkezdem gyűjteni a kampány legostobább megszólalásait.   Emlékezzünk: a 2010-es…..
homoródkarácsonyfalvi 2010.03.08 17:53:43
@rajcsányi.gellért (ergé): Na, most b@sztáto. el a választást! Hát hány nyugdíjs fog ezek után a svéd modellre szavazni?
homoródkarácsonyfalvi 2010.03.08 18:00:56
@szamárfül: hüje ny@kó. Dehogy határolódom el a csajtól, se ha a felfüggesztettet kapott, sem ha ő a svéd modell. Sőt! Mi az hogy, nagyon is. Ijen lyó böszmeséget még Európában még senki nem csinálna, mint én.