Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bboki

10 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Drága olvasók,a blog új fejléce sok kritikát kapott, olyan is volt, aki alternativ látványtervet küldött. Ezért fejléctervező versenyt hirdetek, aki szerint béna ami most van fent, javasoljon, rajzoljon másmilyet. A beérkezett pályaművek közül a zsűri a legjobbat véglegesíti,…..
bboki 2010.06.06 13:38:37
+1:
kephost.hu/image-147C_4C0B86E7.jpg
(Persze felül odaillő szavakkal)
Pixel 75% szerint Van De 2009.12.10 20:49:00
Decemberben zárult a Nincs De! kampány, mely az egészséges életmódra hívta fel a figyelmet hosszú hónapokon keresztül, 6 milliárd forintból. Többek között a folyamatos reklám hatására 8%-al többen emlékeznek az elmúlt idıszakból egészséges életmóddal kapcsolatos…..
Pixel Az 500 dolláros kampány. 2009.12.10 20:33:00
Nagy felháborodást keltett a két "nagy" rádió lekapcsolása, voltak elképesztő vádak és vélemények, politikáról és számokról, azonban ez a helyzeten mit sem változtatott. A Sláger és a Danubius új pályára kényszerültek, amit már előtte meg is jósoltak.…..
Pixel Így válaszolt a Vodafone 2009.12.09 19:10:00
Aki a közösségi oldalak, köztük a twitter hatásait kétségbe vonná, érdemes egy pillantást vetni arra a három szóra, melyet a Vodafone egyik munkatársa írt twitteren: "Ok, csörögjetek ránk!" - ez volt a válasz a T-mobile üzenetére, mely a hálózati hiba idején ennyi…..
Pályaválasztási kérdésekben kérték ki a véleményét, gyerekgondozási problémával és házassági évfordulós ajándékötletért fordultak hozzá, meghívták párizsi randira, VIP-belépős swingerpartira, sőt véletlenül egy szerelmi háromszögbe is belekeveredett. Kevesen…..
Pixel "Megadod a számod?" 2009.11.20 14:38:00
A cégek állásinterjúk előtt/között/után is utánanéznek a jelentkezőknek a közösségi oldalakon - bár ez már köztudott, sokan mégsem számolnak azzal, hogy egy rosszul elsült bulin készült képet vagy egy viccesnek szánt fotót nem csak a barátai, hanem bárki elérhet ezt…..
Pixel Hírek, közösségek, SMO 2009.11.20 10:54:00
SMO: Azaz Social Media Optimization. Az alapja, hogy a közösségi szolgáltatásokban a figyelem és a témafelfuttatás mesterségesen is generálható, fenntartható. Hogy ezt sikeresen lehessen (ki)használni, meg kell ismerni a népszerű közösségi szájtokat, és szakértő…..
Pixel Szemmozgások a weboldalakon 2009.10.16 11:11:00
Jakob Nielsen vizsgálatai során arra a megállapításra jutott, hogy a felhasználók a megjelenített lapokat F alakban pásztázzák végig. A vizsgálatokhoz szemkamerát használnak, mely követi a szem mozgását, a felhasználó viselkedését, és ez alapján jelzi ki a hangsúlyosabb és…..
Pixel Photoshop 2009.10.01 19:09:00
Kép átméretezése: Képek vágása: Beállítások/színek: Visszavonás/History:Képjavítás, avagy a pattintás eltüntetése: Linkek: Photoshop szótárPhotoshop trükkök, tippekIngyenes képekBlog.hu sablonokPhotoshop bakik ..
Pixel Az elsők evolúciója 2009.09.25 11:05:00
Vágási Feri karrierjét követve anno egy ország izgulta végig a Szomszédokban, hogy összejön-e a pénze az eredeti Windowsra, és mikor száll be az internetbe'. Hasonló próbálkozások a sorozaton kívül is, a ma nagynak számító hír- és egyéb portálok első változatai is…..
Weboldal: http://www.annyiavilag.hu/Időpont: 2009. augusztus 7. 22 óra 30 és 23 óra 00 között.Előzmény: a weboldalra a ma megjelent sajtóközlemény segítségével jutottam el. Érdekelt, ezért regisztráltam.Környezet: Mac OS X 10.5.7 operációs rendszer, Firefox 3.5.2 böngészőA…..
Korábban írtam már arról, hogy az online médiában bizony lehetne olyan feladata az újságírónak, ami a reklámok elhelyezését, azok pontosságát segítik. Sokan nem értenek egyet velem ebben, elsősorban persze újságírók, és meg is értem, miért. Az érveiket elfogadom, de nem…..
Egy közszolgáltató cég weboldalának a célja az, hogy informáljon. Gyorsan, könnyen szabatosan. Nem az a dolga, hogy zenéljen. Nem szórakozni járok oda, hanem információért!Ráadásul előfordul, hogy rövid időn belül többször is vissza kell oda térnem. Ilyenkor piszok zavaró, ha…..
Project: Videóhírek.hu arculattervezés, programozásLink: www.videohirek.huTöbb hónapos tervezést és fejlesztést követően elindult a Videóhírek.hu oldal. A portálon kategóriákba rendezve megtalálhatók a legnépszerűbb videós portálok és a nagyobb televíziós csatornák videói,…..
bboki 2009.03.10 17:53:57
@Mária:
Köszönjük a dicséretet :)
Szégyen gyalázat, de a saját honlapunkra még nem jutott időnk, így WOW-os referenciamunkákat itt, a blogon találsz.
bboki 2009.04.21 14:57:23
@mashogyvanez: A tv-k maguk kinálják a beágyazó kódokat. Ahol nincs ilyen (pl hirtv, hirado.hu, stb), ott a videó az eredeti oldalon nyilik meg.
Onlinemarketing blog Közeljövő 2009.04.20 20:50:00
Én akkor most hazamegyek, és nem kapcsolom be a tévét, hanem leülök a számítógép elé, és megnézem a YouTubeon a Híradót. Illetve bekapcsolom a tévét, de az új blu-ray BlueRay lejátszómban már van YouTube kezelés, és azzal nézem meg a Híradót. (LG BD370, 69.990,- Ft - nem,…..
Ma megkérdezte tőlem az egyik ügyfelem, nem ciki-e az online tanácsadásos munka. Mert van egy csomó önjelölt zseni, aki napi 8-10 órát ül a gép előtt, és pár hónap múlva már ki is kiáltja magát gurunak. Azért merte ezt megkérdezni tőlem, mert szerinte én nem ilyen vagyok, de…..
bboki 2009.04.17 19:33:24
@xsolutions: Ezzel én is így voltam, csak nem pascalnál, hanem word-nél. Na az volt ciki :)
Eddig a Disznókkal szeretkezett a kunbajai elmebeteg volt a kedvenc toposzhalmazó bulvárcímem, de arról igazából sosem tudtam, valaki demonstrációs céllal találta-e ki, vagy tényleg megjelent egy kétezer-korai Blikkben. A Velvet fenti címe, a Szülés helyett pornózni akar…..
Egyik korábbi ügyfelem évek óta jó helyen van a Google-ben a neki fontos szavakra. Első oldal első felében, 3-4-5. helyen jellemzően. Jönnek is a látogatók, és rendelnek folyamatosan, azaz működik a dolog.Közben felébredt a konkurencia, és egyik hétről a másikra lecsúszott a…..