Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jules1984

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
No hát kedves pajtások, már jó régen jelentkeztünk ugyebár…Közben ahogy hallom zajlik az élet odahaza is, csakúgy mint a nagyvilágban. Jön a vizsgaidőszak pl…Zsomborkám majd kérnék egy rövid beszámolót a kvifes tapasztalatokrólJ Arról is egy-két hetes késéssel…..
(Mindenki megnyugtatása végett: Bár ez a bejegyzés nem erről fog szólni, igen Olenka már itt van hétvége óta. Azóta már össze is vesztünk egyszer mint állat. Aztán kibékültünk. Hát így megy ez.)   Nos emberek, akárhogyan is, de lassan már egy hónapja itt tengetjük…..
Jakarta legjellemzőbb tulajdonsága már a repülőgépről szembetűnik: megdöbbentő  ahogy türkizkék tenger felett haladva egyszer csak jól láthatóan belerepülünk a várost beburkoló szürkésbarna szmogfelhőbe. Landolásunkat követően az egész darmasiswás szervezés…..
A kairói dzsumbujból Kuala Lumpurba megérkezni, olyan volt mint az utcai hőségből belépni egy kényelmes légkondicionált szobába. A hasonlat csak azért sántít, mert Malajzia fővárosának egyetlen kellemetlen tulajdonsága a fullasztóan párás és meleg klíma. Azt, hogy…..