Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Asimov

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Dzsentriköztársaság 2007.01.11 13:00:00
Na, ez meg közben megjelent, ni. Még tavaly írtam a Levegő Munkacsoport folyóiratának, a Lélegzetnek. Sok újdonságot a törzsolvasó nem talál benne, régi nóta bene. Lehetett volna kicsit élesebben ekézni őket magukat, mámint a magyar környezetvédőket, azt meg kell hagyni. A…..
Asimov 2007.01.14 13:00:35
Sziasztok!

Árpi,régóta olvasom a beírásaidat,eddig nem szóltam hozzá,de az autós megjegyzéseddel nem értek egyet.

Valakinek az autó elengedhetetlen kelléke a munkájához, és ha éppen nem tudja egyben kifizetni,akkor természetesen hitelre fogja megvenni.

Én is azt tettem. Használt,3 éves volt,most 5.5 éves,jól szuperál.
Igaz,rengetegen ugranak bele új típusba, és ismerősöm -aki hitelügyintéző cégnél dolgozik- mondja,hányan vannak,akik valóban nem mérik fel, képesek-e havi 40-50-60 ezret kinyögni pluszban.
2 év múlva pedig viszik az autót...

Ettől függetlenül,ha valaki a használt autót is hitelre veszi meg ésszel, azt hiszem,azzal semmi probléma nincsen.

Mobiltéren pedig általánosítani nem szabad. Az, hogy akad néhány egyed,aki versenyzik azon,hogy éppen a legújabb, legdrágább telefonja legyen, holott a 3/4-ét nem használja ki a tudásának,az meg is érdemli.
/Hozzáteszem,nem is tudja mire való,de ez most mellékes./
Nekem 2 telefonom van,az egyik 9 éves, annyira régi,hogy már akksija többe kerül,mint a telefon,ezért van egy frissebb típusú,ami ugyan még csak1 éves. Tény,nem használom ki,mert nem érdekel sem a kamera,sem a blue tooth,sem a többi. Viszont ami miatt össszespóroltam rá,az a formája és a kinézete volt. Szeretem,és eszem ágában sincs lecserélni.

Az írás többi részével egyetértek,sokszor látom,amikor delikvens egy 4 soros listával a kezében tolja a kocsiját a bevásárlóközpontban,de ennek ellenére a kocsija tele van minden kütyüvel.
A nagy sírások ellenére nekem aztán mondhatja akárki,hogy nincs pénze semmire...
Viszont ez nem a magyarok egyedüli hibája,ez szinte mindenhol így van. Köszönhetően a népbutításnak,amikor értelmetlen gagyi műsorok tömkelege megy a csatornákon,ahol még a szerencsétlenje képes arra is,hogy elküldjön mittomén hány sms-t,mert ugye lehet szavazni...