Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The King & Kinga (törölt)

0 bejegyzést írt és 935 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amit elmondott magáról, abból azt szűrtem le, hogy valami nyomozóféle, vagy valami veszélyesebb szakmát űz...És így nem nagyon adhat ki magáról semmitSziasztok Szakítósok és kedves Kommentelők! Sokan próbálkoznak a társkereséssel az internetes „húspiacon”.…..
Tegnap este belenéztem a Megasztárba, gondoltam már csak négyen vannak, ők már biztos tudnak énekelni, Eszenyi aktuális maskaráján meg legalább röhöghetek egy jót. Jó döntés volt, a műsor alatt ugyanis belefutottam a mostanában erősen gondozatlan bulvárvonalunk abszolút ezévi…..
Másnaposan a tanulmányi versenyre? Büdös chips utáni csókolózás? Mosómedve-smink és bőrgatya? Mikor játszódik ez a történet? A kép innen   Sziasztok! Íme süldő tinikorom legszégyenletesebb szakítása.   Szereplők: Z, 16 éves fiú, és jómagam, szintén 16…..
 Ez a sztori nagy vonalakban hasonlít a csütörtökön mozikba kerülő Ünnepek után című filmre, van benne egy családos férfi, aki egy másik nőbe szerelmes és karácsony.     Sziasztok! Az én sztorim kicsit hosszabb,remélem azért bírjátok J Ő, fiú, 39, legyen…..
The King & Kinga (törölt) 2010.11.11 00:29:38
Novemberben ünnepli 45. születésnapját az Ifjúsági Magazin, amelynek első olvasóit nagyon furcsa, de a 60-asok között kell keresnünk. A ma szép fényes lapokon megjelenő, főleg lányoknak szánt glossy tinimagazin üzemi külsejével valaha tényleg az egész ifjúsághoz szólt, benne…..
A vascső alkatú fiúval volt először orgazmusom.Kedves Szakítós blog, Ebben a pillanatban jutottam arra az elhatározásra, hogy megosszam veletek ritka érdekes storymat... :)Nos, anno, a kapcsolat kezdetén voltam én 18, ő 23.Túl egy 4 és fél éves kapcsolaton annyira ki lehettem…..
The King & Kinga (törölt) 2010.01.30 22:44:34
The King & Kinga (törölt) 2010.01.30 22:51:39
The King & Kinga (törölt) 2010.01.31 23:11:28
 Majd ha egyszer megtanuljuk becsüni a másikat, akkor ennek a blognak nem lesz értelme.Én 21 éves lány, ő 23 éves szintén lány. Nem, nem futó kaland, még majdnem azt is bemeséltem magamnak, hogy életem nője. Nem kerestem barátnőt, nagyon is jól elvoltam a szingli életemmel, a…..
Walt Disney meséit az élet írja, no meg Kovi.Sziasztok!Mostanság egyre gyakrabban olvaslak benneteket. Komolyan nagyon jók ezek az írások. S ezek hatására, úgy elgondolkodtam az eddigi "hosszabb" - rövidebb kapcsolataimon. Mondjuk mivel 16 vagyok (l), nem nagyon vagyok híve a…..
The King & Kinga (törölt) 2010.01.20 00:38:13
@Serác: Dehogy! Olvasd csak el a blogomat, nagyon szépen írok én is. csuba.blog.hu
Ez abszolút úri nő ( néha, picit sznob tudjátok az, aki elfelejti honnan jött ) aki abszolút racionális és emocionális lénynek tartja magát -kb. mint egy barlangi ászka.A kép innenL és B története (augusztustól  – novemberig)(mindketten 30)   …..
The King & Kinga (törölt) 2009.11.22 00:39:46
@Letícia: és ha King az illet ő?
Ismerjétek meg Flintet, aki nem elég, hogy eltörte a farkát, Phezart, képes volt lefoglalni az elég informativ www.ibrokemypenis.com domainnevet is, és komplett weblapot létrehozni a témáról...
Megkértem, hogy fejezzük be ezt a felesleges utállak téged dolgot, egy, a haverok miatt, kettő, mert ez így értelmetlen, három, nagy értékű akváriumos cuccokat hagytam ott nála, nem is akartam, akarom elhozni, mert valószínű, hogy lelépek külföldre, de szeretnék időnként…..
A válasza egy "persze" volt, na meg  egy akkora, de akkora pofon, hogy a falnak estem, nem láttam semmit másodpercekig és meg is állt minden körülöttem.    A kép innen   Kedves Olvasok, és egymást megértők! Nos, a történetem nem bonyolult. De érdemesnek…..
The King & Kinga (törölt) 2009.08.26 00:00:23
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök ma bejelentette: a mai nyugdíjemelési szabályok eltörlésére készül, helyette inflációkövető, illetve ahhoz nagyon közeli indexálást vezetne be. Ennek kapcsán érdemes felidézni felelős politikusaink megszólalásait.      …..
The King & Kinga (törölt) 2009.02.17 01:17:19
Szomorú történet, rengeteg felkiáltójellel, kommentben lehet segíteni.    A kép innen   Kedves szakítósok!!   Végső elkeseredésemben írok a blogra, teljesen magam alatt vagyok!!Végetért a kemény 1 évig és majdnem 1 hónapig tartó kapcsolatom amire teljesen…..
The King & Kinga (törölt) 2009.02.11 00:08:48
Engem legjobban mégis a "szalagos" szalmakalap akaszt ki.A kép innenKedves Szakítósok, Tisztelt Bíróság! A boxeralsós történet (http://szakitshabirsz.blog.hu/2009/01/31/boxeralsos_kepeket_kuldozgetni_magamrol) hatására írok, ugyanis ezek szerint nem csak nekem volt…..
Az érzelmek változnak, egy állandó, a hazudozás. Sziasztok! Az én történetem nem valami extra de azt hiszem egynek jó lesz. Érettségi előtt álló, a tavasz közeledtét érző, éppen 18. életévét betöltő srác voltam. A lány kb. 3 évvel volt fiatalabb, aranyos, kis bájos. Az…..
"A bjutifúl testéhez képest elenyésző méretű a férfiassága" - írja a lány. Remek történet hétfő reggelre. Kedves Szakítósblogos emberek! Valamikor néhány éve, munkámból kifolyólag viszonylag gyakran utaztam egy vidéki városba, ahol hamarosan kiszúrtam A…..
Egy 37 éves nő élete a lovásszal, a nőgyógyásszal, a kanadaival és egy mérnökkel. Szex és Budapest a szakítósblogon.Olvasgatom ezt a blog-ot. És furcsán érzem magam. Egyrészt kicsit megnyugtat (tudom, magyar szokás, ha "megdöglött a tehenem, legalább a szomszédé is…..
The King & Kinga (törölt) 2009.02.01 01:20:50
Ez a disszidálás dolog kurva idegesítő lehetett régen. Hogy egy hétig nem látsz valakit, majd kapsz egy levelet Kanadából. Hát mi a szart lehet így csinálni?Sziasztok! Régóta olvasom a blogot, néha hozzá is szólok, úgy döntöttem, leírom nektek életem legkeservesebb…..
The King & Kinga (törölt) 2009.02.01 01:20:18
Szombati szabály: Mindenki néz pornót, kivéve, akinek nincs bekötve. Vagy akinek UPC-je van. Szolgálati közlemény: a maradék szakítóspólót 2000 HUF-ért gyorsan elosztogatnám. Van piros, fekete, néhány XL-es és L-es, valamint sok M-s és S-es, férfi és női változat vegyesen. AKi…..
Munkahelyi (T)error Szívás 2008.12.20 09:00:00
A munkahelyeken történő dohányzás szankcionálása nem új keletű probléma. Ezt a véleményt kql írta és a headhunter.blog.hu oldalról "loptuk"! Köszönet érte! Mellesleg végre tényleg vége a hétnek. HURRÁ!  Jó pihenést Mindenkinek!!! A munkahelyemen már…..
 Déli szabály: a kivétel erősíti a szabályt.Kedves Szakítósok!Rendszeres olvasója vagyok a blognak, szeretem, mert szórakoztató, de egyre jobban szúrja a szemem az egyik alapszabályotok. Az én történetem ugyanis happy enddel végződik (persze tudom, ezt csak halálom óráján…..
Délutáni szabály: Két barátnő közé beékelődő ex mindig bajt okoz.A történet tavaly nyáron kezdődött, amikor egy táborban találkoztam egy lánnyal (legyen E), akivel nagyon hamar összebarátkoztunk. Szoros barátság lett a dologból, együtt buliztunk, folyton nála lógtunk,…..
Addig szerencsétlenkedtek, hogy a végén el sem kezdtek járni. De nem is baj.A kép innenHelló. 3 és fél éve boldog párkapcsolatban élek. Sajnos a drágám időnként hajlamos kissé elhanyagolni engem, pl, ha sokat melózik, állandóan fáradt, stb, nekem pedig folyamatosan…..