Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szonda Ignác

11 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alkalmatlanok Alexandra 2012.05.01 21:38:05
Bár az egész Alexandra könyvesbolton végiggyalogoltunk, mire a gyerekkönyvekhez értünk, senki még csak ránk sem nézett a személyzet tagjai közül, de nekem végül is tökmindegy volt, mert csak a gyerek kérésére jöttünk be könyveket nézegetni.A gyerekeknek kicsi asztalok voltak…..
Nem csak kitömött állatok voltak a Fehován: István a szabadtéren találkozott a médiacégnek is nevet adó csiperkével...
Az előző bejegyzésben arra hoztunk példát, hogy milyen az, amikor a kereskedelmi és szolgáltató szektor dolgozói a vevő kiszolgálása közben váratlan problémával szembesülnek. Ilyenkor gyakran annyira lefoglalja őket a kényelmetlenné váló probléma megoldása, hogy magáról a…..
A kereskedelemben dolgozók által elkövetett egyik legnagyobb baklövés valószínűleg lelki eredetű, nem eleve a kereskedő cég hibája. De persze odafigyeléssel és oktatással minden bizonnyal orvosolható volna. Arról beszélek ugyanis, hogy a magyar eladók-pénztárosok-felszolgálók…..
Egyelőre nem lesz „válaszadási jog” a helyreigazítás helyett, igaz nem tudni, hogy pontosan mennyi haladékot kaptak az újságírók/kiadók. Hétfőn Cser-Palkovics András bejelentette, hogy az indoklásában „média-alkotmánynak” becézett törvényjavaslatot most…..
Saját névre „brandingelt” kerékpárokat szerzett be a Schwinn-Csepeltől a HVG. A hírek szerint rögtön tíz darabot.A HVG-bringákat a jövőben bármely munkatárs használhatja, ha éppen környezettudatos városi közlekedésre szottyan kedve. A használat feltétele csak annyi,…..
Humbino újra lecsap, és üzen azoknak is, akik azzal a kifogással éltek, hogy hát ez lehetne bármelyik bölcsész. Persze, na és? Az igaz, hogy az általam leírt kategóriák illenek a bölcsészekre is, de ne felejtsük el, hogy a pszichológia szak a bölcsészkar része volt, így nem…..
A magyar eladók és boltosok többsége egyszerűen nem képes rájönni, hogy tíz deka parizert is százféleképpen el lehet adni. Najó, kétféleképpen mindenképpen: kedvesen és bunkón. A hazai eladógárda többsége egészen pontosan úgy viselkedik, mint aki egyáltalán nem is akar…..
w Titkos féreg 2009.03.05 04:00:00
Nem fenyegeti veszély azt, ki akkor is óvatos, ha biztonságban van.A Szlovák Információs Szolgálat jelmondataKülönös dolgok történnek Magyarországon, nagyon furcsa dolgok. Találgatásra okot adók.Találgatásnál többre nem adnak okot, tartsuk ezt észben. Sem arra, hogy…..
Alkalmatlanok Ételfutárok 2009.02.16 23:16:00
Bár csak részben tanúskodik alkalmatlanságról, mégis nagyon tanulságos az ételrendelő szolgáltatások működése. A futárokkal sok gond nem szokott lenni, én legalábbis mindig csodálom azokat, akik 200-300 forintos jattért hóban-fagyban robogóznak a városban. Valami azonban…..
Valamikor másfél évvel ezelőtt nyílt meg a körúton egy mexikói étkezde, a neve Speedy Burritos volt, egyszer voltam ott, nem hagyott mély nyomokat bennem, de rossz emlékeket sem. A helyet nemrég átalakították, mostanság Tacos Locos a neve, s két részre osztották…..
Mindannyian komolyabb karrierről álmodunk. Illetve vannak közöttünk olyan szerencsések és/vagy tehetségesek, akik olyan szép pályát írnak le, amilyenről korábban álmodtak, de a többségünk többről álmodott, még akkor is, ha most sem elégedetlen. (én például annak ellenére…..
Alkalmatlanok Hülye vásárló 2008.09.23 14:10:00
Amikor egy alkalmatlan, vagy nem túl rátermett munkatárs kerül pozícióba, még nincs minden veszve. Alapvető civilizálatlanságukból fakadóan ugyan tényleg az a legvalószínűbb, hogy egy lusta bunkó ver gyökeret az adott poszton, de mindez még kezelhető volna. Egyrészt…..
A vagyonőrök nem csak az illatszer boltban mondanak csődöt, hanem például a metróban is. Mondom ezt úgy, hogy alapvetően nem bánom, ha biztonsági őrök figyelnek arra, hogy egy fizetős szolgáltatást kik vesznek igénybe. A mozgólépcső elé állított őrökkel…..
Alkalmatlan ember alatt azt értem, akivel főnökei sosem tisztázták, miért teszi zsebre a fizetését. Akiben éppen ezért sosem tisztázódik, hogy milyen feladatai vannak, s hogy azon a poszton, amit betölt, mit várnak tőle a fogyasztók, vásárlók, ügyfelek. Ha ez pontosan nincs…..
Alkalmatlanok Honnan az ötlet? 2008.09.07 00:22:00
Elég kézenfekvő dolog füstölgő blogot indítani manapság, mert ugye annyi képtelenség esik meg az emberrel, hogy a legjobb, amit tehet, hogy dokumentálja. Bárhova nyúlunk, kész aranybánya: ott a tömegközlekedés (meg a taxisok, autósok, kerékpárosok), ott a…..