Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tudodky

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt nem láttad jönni. Még ki sem jött a Villából, de már vele akarnak eladni. Üzletmarketing level insane.     ..
Három hetes, 16 állomásos európai turnén van túl a Grand Mexican Warlock. A budapesti rockzenekar az ausztrál Greenthief együttessel turnézott, akiknek első lemezén Steve James ausztrál hangmérnök legenda volt a producer. A brisbane-i trió első alkalommal turnézik a…..
Tudodky 2013.05.07 12:42:18
Nem is tudom, hol kezdjem ezt a posztot. Lehet, egyéni szoc. probléma az, amiről itten szó van, de nem bírom magamban tartani, már majdnem teleüvöltöttem vele a szerkesztőséget, a rovatvezetőm, meglátva dühtől vöröslő fejemet, idejött, megsimogatta, és azt mondta, írjam ki…..
Tudodky 2013.01.16 18:24:06
@ki vagyok találva: '94 óta nem tagja az Ossiannak...

@sixx: Fahrenheit az, h-val!

Köszi a posztot, reggel óta baszta az én agyamat is az egész, szívemből szóltál.
Tudodky 2013.01.16 18:32:04
@p.andrisss: sok a seggnyaló, az biztos! :)
Tegnap este kaptam egy emailt, amiben egy a neve elhallgatását kérő vendéglátós felebarátunk ír a most felkapott Vizoviczki Lászlóról. A levelet bármiféle módosítás, nélkül közlöm. Előre kijelentem, hogy én azaz Szerda úr, elhatárolódom mindenféle véleménytől, nem vállalok felelősséget, a levél…..
Kedden már beharangoztuk azt a stúdiósessiont, amiben az Óriás pár barát társaságában eljátszott néhány dalt élőben a SuperSize Recording stúdióban. Most a teljes videóanyagot bemutatjuk a hajtás után, amibe beletartoznak a zenekar saját szerzeményei, illetve a Karambol című…..
z underground örök és elpusztíthatatlan, tartja a mondás. Ez különösen igaz napjainkban is, amikor 66 percenként jelenik meg új blackmetal(os) lemez, természetesen mindegyik vagy kazettán vagy bakeliten, a tagok saját vérében megfürösztve. A Lángoló Fatemplomok célja nem más,…..
Napokon belül, egész pontosan április 30-án megjelenik Marilyn Manson legújabb, Born Villain című nagylemeze, amin, mint ahogy azt már kábé egy hónapja megírtuk, bónuszdalként szerepelni fog egy 1972-es Carly Simon-dal, a You're So Vain feldolgozása is, amit Manson egy régi…..
Az elmúlt hónapokban többször felmerült, hogy idei koncertjeire új énekest keres a Queen, ennek kapcsán, nyilván a hírverés kedvéért, még Lady Gaga is szóba került, mostanra azonban kiderült ki fog valóban énekelni Freddie Mercury posztján. A Sonisphere fesztivál szervezői a…..
Tudodky 2011.06.23 10:31:12
UPDATE: Oké, utánanéztünk, fake az egész, bocs, van ilyen, beszoptuk, oszt jóvan. Attól még röhögni lehet rajta. Mentségünkre legyen mondva, hogy a Hollywood Reporter is megszívta, szeretünk velük egy platformon lenni.Britney Spears szarban és húgyban bizonyítja, hogy belevaló…..
Tudodky 2011.03.31 15:44:21
Szar lehet úgy műsort vezetni, hogy 1) percekkel a beszélgetés kezdete után sem tudja az ember a riportalanyok nevét, 2) a szerkesztők rossz zenekarról szóló információkkal tömnek minket, 3) és még kivágni sem tudjuk magunkat. Joshi Bharat szépen beleszaladt egy ilyen reggelbe, a…..
Az angol Download Festival szervezői úgy döntöttek, hogy idén nem hívják meg a Metallicát, mivel szerintük a rockerek egyre unalmasabbá válnak. Andy Copping, a fesztivál egyik szervezője inkább a Def Leppardot választotta. „A banda ugyan nagyszerű, de ha fognák magukat, és…..
Forest Whitaker főszereplésével érkezik a Suspect Behavior című újonc, amiben még elvetemültebb gyilkosokat keresnek az FBI ügynökei, mint az anyasorozat Gyilkos elmékben, pedig abban is annyi nyomorult van, hogy ha egyszer összefognának, a fél világot kiirthatnák egy hét alatt.…..
Tudodky 2011.02.17 16:21:35
@sixx: és tényleg, köszi! :)
Egy karakter (Michael Scott) távozik, kettő viszont már biztosan érkezik az NBC egyik legsikeresebb sorozatába, és még arra is van esély, hogy a lelépő Steve Carrell helyére is új arcot hoznak kívülről. A két, egyelőre tuti újonc közül az egyik egy Scrantonban jó nőnek…..
Kilóg, és a 8 megás képen megtekinthető közelebbről is.  Bornírt blog zseniális fogása...
Tudodky 2011.01.09 12:34:16
@magyar bucó: szerintem az csak egy deréklánc
Bornírt Blog Horváth Éva pinája 2010.09.14 20:56:00
Ez a bejegyzésünk kizárólag 18 éven felülieknek szól! Nem titkolt célunk, hogy a bornírtság leleplezése iránt érdeklődő, pallérozott elméjű olvasók mellett a szélesebb olvasóközönség kegyeit is elnyerjük, így ma orbánozás helyett Horváth Éva eleddig publikálatlan pinája van terítéken. A 2005-ben…..
Tudodky 2011.01.09 12:25:25
@kerdesek05: deréklánc van rajta szerintem
  2011.01.06. 17:50 A Leander-tölgyi M-Bear azok a régi szép idők, amikor Keletiről még a pályaudvar jutott eszünkbe, nem a luxusprosti.....
A lájkvásárlás (azaz cserébe azért, hogy valaki csatlakozik egy rajongói oldalhoz pénz vagy bárminemű juttatás felajánlása) elvileg ellenkezik a facebook szabályzatával, ennek ellenére láthattunk már rá példát külföldön és itthon egyaránt. A Jack in the Box…..
Az RTL szappanoperája híres volt arról, hogy a sorozatban látható termékeknek nincs márkája, neve - a sör az Sör, a napilap meg Újság, nincs bozótmarketing, termékelhelyezés, a néző arcába belógatott cégtábla. Eddig, mármint, mert a Médiaszerencsétlenség blog kiváló…..
George Lynch addig, míg a nyakába nem vette a gitárt az A38 hajón tegnap este, pont úgy nézett ki, mint egy nagyon elszánt kőműves. De csak addig. Aztán amikor megszólalt a kezében a hangszer, a főleg szakmabeliekből álló, úgy kétszáz fős közönség egyszerre élvezett bele a…..
  A híres-nevezetes debreceni koncert, ahol Endre részeg volt. Bónusz felirattal. Lézengenek, ténfergek órákon át Várom, hogy jöjjön egy jó társaság Nyitva az ajtó, itt nincs meghívó Õrültek napja, ez csak nekünk való Sziget az óceánban Menedék bánatban Napfény vad…..