Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyuca

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
          Szögezzük le, utálok a születésemről beszélni. Az egyik becenevem Miss Moro, ezt azért kaptam, mert a mai napig is megvan a Moro-reflexem. Ez az a reflex, amivel a megijesztett kismajmok próbálnak megkapaszkodni a mamájuk…..
Apuék megengedték, hogy a négyhónapos születésnapom alkalmából kerti bulit rendezzek.Paprikás krumplit főztem az egybegyűlteknek (Anyu kicsit segített).Van egy tök jó 22 literes bográcsom, még a születésem előtt kaptam. (Még egyszer köszönöm! Szerintem nem is sejtettétek, mi…..
Tessék, akartam írni egy posztot a hajamról, de mire hozzájutok, már nem is aktuális.Mesélek inkább valami érdekeset.A múltkori szalonnasütéskor a szüleim rájöttek, hogy már ősz van, és korán sötétedik -- vagyis este nyolckor ott ültünk töksötétben a kert végében a…..
A legutóbbi bejegyzésem után többen követelték,hogy legyenek mosolygós képek is a portfoliómban. Ezt nem egészen értettem, hiszen lejjebb görgetve tömérdek szimpatikus portré látható rólam. De legyen meg a nép akarata, íme, ezzel a képpel köszönök be ma:Sajnos,…..
Megint rengeteg minden történt, csak nem nagyon van időm blogolni. Például megint sütöttünk szalonnát, amikor itt volt berzso, és hozott nekem egy könyvet, ami pont jó lesz a doktorimhoz. Minden nap olvasgatom egy kicsit, miközben azon tűnődöm, hogyan is közelítsem meg a…..